Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Oikominen Invisalign-kalvoilla

 

Perinteisessä oikomisessa hampaiden pinnalle kiinnitetään metalliset kaaret. Joskus metallikaaret koetaan liian näkyviksi ja vaikeasti puhdistettaviksi. Invisalign-kalvo on huomaamaton ja se voidaan irrottaa helposti puhdistusta varten. Tämä oikomishoito sopii erityisen hyvin aikuisille pienten asentovirheiden korjaamiseen.

Miten kalvo-oikominen suoritetaan?

Oikomishoidon suorittaa siihen perehtynyt hammaslääkäri, joka suunnittelee hampaiden päälle läpinäkyvän ja huomaamattoman kalvon. Hampaisto skannataan digitaalisesti ja tämän perusteella tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, jonka vaiheita seuraten päästään toivottuun lopputulokseen. Kalvo vaihdetaan 1-2 viikon välein hampaiden siirtymän mukaan, kunnes suunniteltu lopputulos saavutetaan.

Kalvoja tulee käyttää jatkuvasti, vähintään 22 tuntia vuorokaudessa. Käytännössä kalvot otetaan pois vain ruokailun ja puhdistuksen ajaksi. Halutessa voidaan olla ilman kalvoja esim. jonkin tärkeän tilaisuuden ajan. On hyvä kuitenkin tiedostaa, että hoito hidastuu, mikäli päivittäinen oikomisaika lyhenee.

Hoito kestää yleensä 4-18 kuukautta, lähtökohdasta ja halutusta lopputuloksesta riippuen. Lue Sannan hoitotarina Invisalign-oikomishoidosta.

Miten aloitetaan?

Varaa aika hammaslääkärille OmaHohteesta tai puhelimitse lähimmältä Hohde-klinikaltasi. Alustava arvio tehdään ensimmäisellä käynnillä. Yleensä hampaisto myös valokuvataan käynnin yhteydessä.

Jos hoidossa halutaan edetä, tehdään seuraavaksi hampaiston skannaus digitaaliseksi malliksi, joka vastaa aikaisemmin käytettyjä kipisimalleja. Mallin avulla laaditaan hoitosuunnitelma, jonka perusteella tarkentuu hoidon kesto ja tarvittava kalvojen määrä.  Suunnitelma valmistuu noin 2 viikossa. Kun hyväksyt suunnitelman ja hoito aloitetaan, tilataan kalvosarja, jonka toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Mitä Invisalign-oikominen maksaa?

Saat hoidosta aina kustannusarvion ennen hoidon aloitusta. Varaa aika oikomishoidon konsultaatioon OmaHohteesta tai puhelimitse lähimmältä Hohde-klinikaltasi.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus