Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×
Hohde palvelu

KAUNIIMMAN HYMYN AMMATTILAISET

Esteettisessä hammashoidossa korjataan hampaiden asentovirheitä sekä niiden ulkonäköä. Hoidossa huomioidaan aina kasvojen luonnolliset mittasuhteet sekä sopusointuinen lopputulos.

Asentovirheitä ja purentaa voidaan korjata erilaisilla tekniikoilla riippuen yksilöllisistä tavoitteista ja hampaiston tilanteesta. Sopiva toteutustekniikka selviää oikomishoidon erikoishammaslääkärin konsultaatiokäynnillä. Oikomishoidon tärkeimpänä lähtökohtana on aina terve purenta.

Hampaiden estetiikkaa voidaan parantaa myös kaunistamalla hampaiden ulkonäköä erilaisin menetelmin. Yleisimpiä esteettisen hoidon menetelmiä ovat Cerec 3D-hoito, esteettinen muovipaikkaus, posliinikuorikot ja valkaisuhoidot. Esteettisiä hoitoja tekevät protetiikan erikoishammaslääkärit sekä esteettiseen hammashoitoon perehtyneet hammaslääkärit.

KENELLE HOITO SOPII?

Esteettinen hoito sopii kaikille. Aluksi tarkastamme hampaidesi kunnon, ja kun suu on tutkitusti täysin terve, voimme aloittaa esteettisen hoidon.

INVISALIGN-OIKOMISHOITO

Invisalign-hoidossa sinulle valmistetaan sarja läpinäkyviä, lähes näkymättömiä oikomiskiskoja. Kiskot vaihdetaan kahden viikon välein uusiin, ja ne siirtävät hampaat vähän kerrallaan haluttuun asentoon. Invisalign oikoo hampaasi miellyttävästi ja todella huomaamattomasti. Kun hoito on valmis, lopputulos varmistetaan pysyvällä retentiolla sen ylläpitämiseksi. Hoidosta annetaan etukäteen kustannusarvio.

hohde_esteettinenhammashoito_invisalign

 

PERINTEINEN OIKOMISHOITO

Perinteisessä oikomishoidossa hampaiden ulkopinnalle liimataan kiinnikkeet eli braketit. Kiinnikkeiden tarkoituksena on ohjata kiinnikkeisiin kiinnitettävän kaaren voimasuhteita ja näin oikoa hampaita haluttuun suuntaan. Hoito voidaan toteuttaa myös keraamisilla braketeilla, jolloin se on ulospäin melko huomaamatonta (kuvassa). Hoidosta annetaan etukäteen kustannusarvio.

 

CEREC-TEKNIIKKA eli keraaminen paikkaushoito

CEREC on täydellinen tietokoneohjattu CAD/CAM-tekniikka (3D), jolla korjaamme nopeasti ja luonnollisesti paikatun tai lohjenneen hampaasi. Hoidon lopputulos on kestävä ja esteettinen, eikä materiaali kellastu ajan mittaan. Hoito voidaan tehdä yhdellä hoitokäynnillä ilman väliaikaisia ratkaisuja. Hoidosta annetaan etukäteen kustannusarvio.

Lue lisää Cerec-hoidosta

hohde_esteettinenhammashoito_cerec

 

POSLIINIKUORIKOT eli -laminaatit

Posliinikuorikko on erittäin ohut pinnoite, joka kiinnitetään hiomattoman tai hiotun hampaan päälle. Kuorikot ovat valoa läpikuultavaa materiaalia, ja niillä saadaan erittäin luonnollinen lopputulos. Kuorikot sopivat hampaiden kulumajälkien, laikkujen, lohkeamien, rakojen sekä pienien asentovirheiden korjaamiseen. Kuorikko on esteettinen ja sen väri pysyy muuttumattomana.

hohde_esteettinenhammashoito_posliinikuorikot

 

VALKAISUHOITO

Valkaisuhoidon voi tehdä vastaanotolla, kotona tai yhdistelmähoitona. Turvallisen valkaisun takaamiseksi tarkastamme ensin hampaiden kunnon, ja samalla valitsemme sinulle sopivimman valkaisumuodon. Annamme hoidosta etukäteen kustannusarvion.

hohde_esteettinenhammashoito_valkaisu

 

ME HOIDAMME SINUA

Jos kiinnostuit esteettisestä hammashoidosta niin ota meihin yhteyttä.
Autamme sinut kohti kauniimpaa hymyä.

Tutustu Kuopion erikoishammaslääkäreihin

Tutustu Jyväskylän erikoishammaslääkäreihin

Tutustu Lahden erikoishammaslääkäreihin