Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Haluatko sinä töihin Hohteelle?

Hohde tarjoaa perushammashoidon palveluiden lisäksi erikoishammaslääkäripalvelut ja toimimme hammasimplanttihoitojen erikoisklinikkana. Tavoitteemme on tarjota laadukasta hammashoitoa kaikkiin tilanteisiin ympäri Suomen. Arvostamme yhteistyökykyistä ja iloista työotetta.

AMMATTILAINEN JOHTAA AMMATTILAISTA

Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, jossa ammattilainen johtaa ammattilaista, viihtyisän työympäristön, modernit ja laadukkaat
työvälineet sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Työskentely Hohteella on joustavaa, saat vaikuttaa työ- ja loma-aikoihisi sekä työvälineisiin ja -materiaaleihin. Voit työskennellä työsuhteisena työntekijänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.

VALTAKUNNALLINEN KLINIKKAVERKOSTO

Toimimme kattavasti ympäri Suomen. Työmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti erilaisista ympäristöistä ja useilta klinikoilta. Haluat sitten nauttimaan Lapin luonnosta työn ohella tai Helsingin kantakaupungin sykkeeseen, meillä kumpi vain onnistuu.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Liiketoimintajohtaja
 

Haluatko erikoisen hyvän työpaikan? Haluatko töihin Suomen nopeimmin kasvavaan hammaslääkäriketjuun?

Etsimme kokenutta ja motivoitunutta liiketoimintajohtajaa Hammas Hohde Oy:lle kehittämään hammaslääkäriasemien liiketoimintaa yhdessä muun liiketoimintajohdon kanssa. Liiketoimintajohtajana tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä muun operatiivisen tiimin ja sekä koko hallinnon kanssa. Tule rakentamaan Hohteen kasvutarinaa kanssamme!

Vastuualueet:
1. Hammaslääkäriasemien toiminnan johtaminen ja kehittäminen.
2. Liiketoimintastrategian suunnittelu, toteutus ja seuranta yhteistyössä muun hallinnon ja hammaslääkäriasemien kanssa
3. Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden sekä palvelun laadun varmistaminen.

Edellytykset:
1. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä asiantuntijaorganisaatiossa. Kokemus terveydenhuoltoalalta katsotaan eduksi.
2. Vahva liiketoimintaosaaminen ja kyky tehdä strategisia päätöksiä.
3. Erinomaiset johtamis- ja kommunikointitaidot.
4. Kyky kehittää ja ylläpitää positiivista työilmapiiriä.

Tarjoamme sinulle:
1. Monipuolisen tehtävän kasvuyhtiössä
2. Mahdollisuuden vaikuttaa yhtiön liiketoiminnan kehitykseen ja kasvuun
3. Palkkauksen sopimuksen mukaan

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi  osoitteeseen ville.pesonen@hammashohde.fi viimeistään 14.2.2024. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse toimitusjohtaja Ville Pesoselta sähköpostitse ville.pesonen@hammashohde.fi

Hammas Hohde Oy on vuonna 2014 perustettu kotimainen hammaslääkäriklinikka. Tällä hetkellä toimimme 33 klinikalla ympäri Suomen Ivalosta Helsinkiin. Suun terveyden ammattilaisia meillä työskentelee yli 500. Yrityksemme arvoina ovat alusta alkaen olleet ammatillisuus, kunnioitus ja ystävällisyys. Näiden ohjaamina jatkamme työskentelyä edelleen.

Vastaava hammashoitaja tai suuhygienisti, Joensuu
 
Etsinnässä erikoisen hyvä vastaava hammashoitaja.

 

Etsimme Hohde Joensuun vastaanotolle kokoaikaista vastaava hammashoitajaa tai suuhygienistiä. Vastaava hammashoitaja tai suuhygienisti on yksikön työsuhteisten hoitajien ja suuhygienistien lähiesihenkilö, joka yhdessä vastuu hammaslääkärin kanssa huolehtii vastaanoton toiminnasta. Työnkuvaan kuuluu vastaavan töiden lisäksi hammaslääkärin avustaminen ja toimisto- sekä välinehuoltotyöt. Perehdytämme sinut tehtävään ennen töiden aloitusta.

 

Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, viihtyisän työympäristön sekä modernit ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme ja tuemme koko henkilökuntaa kouluttautumaan ympäri vuoden. Toivomme hakijalta reipasta ja avointa asennetta työskentelyyn. Joukkoomme sopii  henkilö, joka ei pelkää haasteita ja on rohkea kehittämään itseään sekä yksikön toimintaa. Teemme valinnan heti sopivan tekijän löydyttyä.

 

Hammas Hohde Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka. Tällä hetkellä toimimme 32 klinikalla. Yrityksemme arvoina ovat alusta alkaen olleet ammatillisuus, kunnioitus ja ystävällisyys. Näiden ohjaamina jatkamme työskentelyä edelleen.

Kiinnostuitko? Kysymykset ja hakemukset :

Eira Hakkarainen
Henkilöstöjohtaja
050 326 8496
eira.hakkarainen@hammashohde.fi

Hammashoitaja tai suuhygienisti, Joensuu
 

Etsimme hammashoitajaa Hohde Joensuun klinikalle. Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, viihtyisän työympäristön sekä modernit ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme ja tuemme koko henkilökuntaa kouluttautumaan ympäri vuoden.

Työnkuvaan kuuluu hammaslääkärin avustaminen ja toimisto- sekä välinehuoltotyöt. Töitä on tarjolla kokoaikaiseen sijaisuuteen 2-3 kuukauden ajaksi. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus meillä työskentelyyn. Ole pian yhteydessä.

Ota yhteyttä:
Eira Hakkarainen
Henkilöstöjohtaja
050 326 8496
eira.hakkarainen@hammashohde.fi

Hammashoitaja, Oulu
 

Etsimme hammashoitajaa Hohde Oulun Yrttipellontien klinikalle. Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, viihtyisän työympäristön sekä modernit ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme ja tuemme koko henkilökuntaa kouluttautumaan ympäri vuoden.

Työnkuvaan kuuluu hammaslääkärin avustaminen ja toimisto- sekä välinehuoltotyöt. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti nopeallakin aikataululla, joten ollaan pian yhteydessä!

Ota yhteyttä:
Eira Hakkarainen
Henkilöstöjohtaja
050 326 8496
eira.hakkarainen@hammashohde.fi

Riitta Jurvelin
Vastaava suuhygienisti
riitta.jurvelin@hammashohde.fi

Hammashoitaja, Helsinki Töölö
 

Hammas Hohde Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka. Meillä työskentelee 650 suun terveydehuollon rautaista ammattilaista 34 hammasklinikalla ja 16 hammaslaboratoriossa ympäri Suomen. Hammasklinikoillamme tarjoamme asiakkaillemme palveluita yleishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluista lähtien aina jokaiseen erikoisalaan. Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Yrityksemme arvoina ovat alusta alkaen olleet Ammatillisuus, Kunnioitus ja Ystävällisyys, joiden ohjaamina jatkamme työskentelyä edelleen.

Haemme kokoaikaista hammashoitajaa Hohde Helsinki Töölön toimipisteelle. Työnkuvaan kuuluu yksityisen hammaslääkäriklinikan hammashoitajan työt kuten hammaslääkärin avustaminen, välinehuollon tehtävät sekä toimistotyö.

Hammashoitajan tehtävässä edellytämme hammashoitajan koulutuksen. Arvostamme hakijoissa avointa ja positiivista asennetta työskentelyyn. Asiakkaat ovat meidän ykkösasia ja toivomme työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkistä asennetta kaikissa tilanteissa. Jokaisen työntekijän ammattitaidon kehittäminen on meille tärkeää ja toivomme, että työntekijämme ovat innokkaita oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammatillista osaamistaan ennakkoluulottomasti. Hakijalla tulee olla työsuhteen alkaessa ja sen kestäessä tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja.

Haku

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: Henkilöstöpäällikkö Tanja Lindfors, tanja.lindfors@hammashohde.fi.

Hammashoitaja, Salo
 

Hammas Hohde Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka. Meillä työskentelee 650 suun terveydehuollon rautaista ammattilaista 34 hammasklinikalla ja 16 hammaslaboratoriossa ympäri Suomen. Hammasklinikoillamme tarjoamme asiakkaillemme palveluita yleishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluista lähtien aina jokaiseen erikoisalaan. Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Yrityksemme arvoina ovat alusta alkaen olleet Ammatillisuus, Kunnioitus ja Ystävällisyys, joiden ohjaamina jatkamme työskentelyä edelleen.

Haemme kokoaikaista hammashoitajaa Hohde Salon toimipisteelle. Työnkuvaan kuuluu yksityisen hammaslääkäriklinikan hammashoitajan työt kuten hammaslääkärin avustaminen, välinehuollon tehtävät sekä asiakaspalvelutyö vastaanotossa.

Hammashoitajan tehtävässä edellytämme hammashoitajan koulutuksen. Otamme huomioon myös Lähihoitajaopintojen suuntautumisvaiheen oppisopimushakemukset. Arvostamme hakijoissa avointa ja positiivista asennetta työskentelyyn. Asiakkaat ovat meidän ykkösasia ja toivomme työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkistä asennetta kaikissa tilanteissa. Jokaisen työntekijän ammattitaidon kehittäminen on meille tärkeää ja toivomme, että työntekijämme ovat innokkaita oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammatillista osaamistaan ennakkoluulottomasti. Hakijalla tulee olla työsuhteen alkaessa ja sen kestäessä tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja.

Haku

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: Vastaava suuhygienisti Niklas Karila, niklas.karila@hammashohde.fi.

Lisätietoa tehtävästä

Vastaava suuhygienisti Niklas Karila, niklas.karila@hammashohde.fi.

Suuhygienisti, Lahti
 

Haemme kokoaikaista suuhygienistiä Hohde Lahden toimipisteelle. Työnkuvaan kuuluu yksityisen hammasklinikan suuhygienistin itsenäinen vastaanottotyö. Työnkuvaan kuuluu myös hammashoitajan työt kuten hammaslääkärin avustaminen, välinehuollon tehtävät sekä asiakaspalvelutyö vastaanotossa.

.Suuhygienistin tehtävässä edellytämme suuhygienistin koulutuksen. Arvostamme hakijoissa avointa ja positiivista asennetta työskentelyyn sekä hyviä tiimityötaitoja. Asiakkaat ovat meidän ykkösasia ja toivomme työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkistä asennetta kaikissa tilanteissa. Jokaisen työntekijän ammattitaidon kehittäminen on meille tärkeää ja toivomme, että työntekijämme ovat innokkaita oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammatillista osaamistaan ennakkoluulottomasti. Hakijalla tulee olla työsuhteen alkaessa ja sen kestäessä tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: Vastaava suuhygienisti Sallamari Salmivaara, sallamari.salmivaara@hammashohde.fi.

Suuhygienisti, Helsinki Töölö
 

Hammas Hohde Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka. Meillä työskentelee 650 suun terveydehuollon rautaista ammattilaista 34 hammasklinikalla ja 16 hammaslaboratoriossa ympäri Suomen. Hammasklinikoillamme tarjoamme asiakkaillemme palveluita yleishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluista lähtien aina jokaiseen erikoisalaan. Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Yrityksemme arvoina ovat alusta alkaen olleet Ammatillisuus, Kunnioitus ja Ystävällisyys, joiden ohjaamina jatkamme työskentelyä edelleen.

Haemme kokoaikaista suuhygienistiä Hohde Helsinki Töölön toimipisteelle. Työnkuvaan kuuluu yksityisen hammasklinikan suuhygienistin itsenäinen vastaanottotyö sekä tarvittaessa hammashoitajan työt kuten hammaslääkärin avustaminen, välinehuollon tehtävät sekä asiakaspalvelutyö vastaanotossa.

Suuhygienistin tehtävässä edellytämme suuhygienistin koulutuksen. Arvostamme hakijoissa avointa ja positiivista asennetta työskentelyyn sekä hyviä tiimityötaitoja. Asiakkaat ovat meidän ykkösasia ja toivomme työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkistä asennetta kaikissa tilanteissa. Jokaisen työntekijän ammattitaidon kehittäminen on meille tärkeää ja toivomme, että työntekijämme ovat innokkaita oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammatillista osaamistaan ennakkoluulottomasti. Hakijalla tulee olla työsuhteen alkaessa ja sen kestäessä tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja.

Haku

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: Henkilöstöpäällikkö Tanja Lindfors, tanja.lindfors@hammashohde.fi.

Hammaslääkäri, Tampere
 

Meillä on tarjota sinulle töitä Hohde Tampereen klinikoilla. Molemmat klinikkamme sijaitsevat Tampereen keskustassa (Puutarhakatu & Suvantokatu). Tarjoamme sinulle hyvän konsultaatiotuen, laajan erikoishammaslääkäriverkoston työsi tueksi sekä hyvä koulutusmahdollisuudet ja valmista potilaskantaa. Töitä on tarjolla täydelle työajalle tai joustavasti oman tilanteesi mukaan nopealla aikataululla, joten ollaan pian yhteydessä!

Kysy rohkeasti lisää!
Suvi Kuoppala
Liiketoimintapäällikkö
040 831 7455
suvi.kuoppala@hammashohde.fi

Hammaslääkäri, Ylöjärvi
 

Moi hammaslääkäri!

Meillä on tarjota sinulle työmahdollisuus Hohde Ylöjärven klinikalla. Muutama vuosi sitten remontoitu klinikka tarjoaa sinulle huipun paikan tehdä töitä osana hyvää työyhteisöä. Töitä on tarjolla täydelle työajalle tai joustavasti oman tilanteesi mukaan nopealla aikataululla, joten ollaan pian yhteydessä!

Kysy rohkeasti lisää! 
Riikka-Mari Helveranta
Liiketoimintajohtaja
050 362 3391
riikka-mari.helveranta@hammashohde.fi

Hammaslääkäri, Kajaani
 

Moi hammaslääkäri!  Haluaisitko töihin Kajaanin ja Vuokatin seudun ihaniin maisemiin? Meillä on tarjota sinulle työmahdollisuus Hohde Kajaanin huipulla klinikalla joko täydelle työajalle tai joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Kysy rohkeasti lisää tai täytä avoin hakemus!

Riikka-Mari Helveranta
Liiketoimintajohtaja
050 362 3391
riikka-mari.helveranta@hammashohde.fi

 

Hammaslääkäri, Ivalo
 

Tarjolla erikoisen hyvä työpaikka hammaslääkärille.

Hohde Ivalo etsii tiimiinsä hammaslääkäriä.

Tarjoamme sinulle:
– vahvan ja vakiintuneen potilaskannan
– uutuuttaan hohtavan vastaanoton, jossa laadukkaat ja modernit työvälineet
– hyvät konsultaatiomahdollisuudet
– kokeneen paikallisen kollegan ja erikoishammaslääkärin (suu- ja leukakirurgi) tuen
– kokeneen ja sitoutuneen hoitajan
 

Hammasklinikkamme sijaitsee aivan Ivalon kuntakeskuksen ytimessä, sen parhaimmalla paikalla. Ympäröivä Lapin luonto puolestaan tarjoaa todella monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja ainutlaatuisen upeat puitteet elämälle.

Kiinnostuitko? 

Kysymykset ja hakemukset :

Toimitusjohtaja, suu- ja leukakirurgi Ville Pesonen
Puh. 050 435 2831  |  ville.pesonen@hammashohde.fi

 

Liiketoimintajohtaja Riikka-Mari Helveranta
Puh. 050 362 3391  |  riikka-mari.helveranta@hammashohde.fi

 

Avoin työhakemus
 
  • Max. tiedoston koko: 2 MB.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus