Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Haluatko sinä töihin Hohteelle?

Hohde tarjoaa perushammashoidon palveluiden lisäksi erikoishammaslääkäripalvelut ja toimimme hammasimplanttihoitojen erikoisklinikkana. Tavoitteemme on tarjota laadukasta hammashoitoa kaikkiin tilanteisiin ympäri Suomen. Arvostamme yhteistyökykyistä ja iloista työotetta.

AMMATTILAINEN JOHTAA AMMATTILAISTA

Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, jossa ammattilainen johtaa ammattilaista, viihtyisän työympäristön, modernit ja laadukkaat
työvälineet sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Työskentely Hohteella on joustavaa, saat vaikuttaa työ- ja loma-aikoihisi sekä työvälineisiin ja -materiaaleihin. Voit työskennellä työsuhteisena työntekijänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.

VALTAKUNNALLINEN KLINIKKAVERKOSTO

Toimimme kattavasti ympäri Suomen. Työmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti erilaisista ympäristöistä ja useilta klinikoilta. Haluat sitten nauttimaan Lapin luonnosta työn ohella tai Helsingin kantakaupungin sykkeeseen, meillä kumpi vain onnistuu.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Suuhygienisti, Lahti
 

Hammas Hohde Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka. Meillä työskentelee 650 suun terveydehuollon rautaista ammattilaista 30 hammasklinikalla ja 16 hammaslaboratoriossa ympäri Suomen. Hammasklinikoillamme tarjoamme asiakkaillemme palveluita yleishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluista lähtien aina jokaiseen erikoisalaan. Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Yrityksemme arvoina ovat alusta alkaen olleet Ammatillisuus, Kunnioitus ja Ystävällisyys, joiden ohjaamina jatkamme työskentelyä edelleen.

Suuhygienistin/hammashoitajan tehtävä
Haemme kokoaikaista suuhygienistiä tai hammashoitajaa Hohde Lahden toimipisteelle. Suuhygienistillä työnkuvaan kuuluu yksityisen hammasklinikan suuhygienistin itsenäinen vastaanottotyö sekä myös hammashoitajan työt kuten hammaslääkärin avustaminen, välinehuollon tehtävät sekä asiakaspalvelutyö vastaanotossa. Hammashoitajan työnkuvaan kuuluu hammashoitajan työt sekä muut vastaanoton työtehtävät.

Suuhygienistin tehtävässä edellytämme suuhygienistin koulutuksen ja hammashoitajan tehtävässä hammashoitajan koulutuksen. Arvostamme hakijoissa avointa ja positiivista asennetta työskentelyyn sekä hyviä tiimityötaitoja. Asiakkaat ovat meidän ykkösasia ja toivomme työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkistä asennetta kaikissa tilanteissa. Jokaisen työntekijän ammattitaidon kehittäminen on meille tärkeää ja toivomme, että työntekijämme ovat innokkaita oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammatillista osaamistaan ennakkoluulottomasti. Hakijalla tulee olla työsuhteen alkaessa ja sen kestäessä tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja.

Haku
Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: Vastaava suuhygienisti Sallamari Salmivaara, sallamari.salmivaara@hammashohde.fi.
Hakuaika päättyy ti 30.4.2024. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Lisätietoa tehtävästä
Vastaava suuhygienisti Sallamari Salmivaara, sallamari.salmivaara@hammashohde.fi.

Avoin työhakemus
 
  • Max. tiedoston koko: 2 MB.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus