Pihlajalinnan Hammasklinikat ovat nyt osa Hohdetta. Palvelemme jatkossakin samoissa tiloissa tutun tiimin voimin. Tervetuloa!

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Haluatko sinä töihin Hohteelle?

Hohde tarjoaa perushammashoidon palveluiden lisäksi erikoishammaslääkäripalvelut ja toimimme hammasimplanttihoitojen erikoisklinikkana. Tavoitteemme on tarjota laadukasta hammashoitoa kaikkiin tilanteisiin ympäri Suomen. Arvostamme yhteistyökykyistä ja iloista työotetta.

AMMATTILAINEN JOHTAA AMMATTILAISTA

Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, jossa ammattilainen johtaa ammattilaista, viihtyisän työympäristön, modernit ja laadukkaat
työvälineet sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Työskentely Hohteella on joustavaa, saat vaikuttaa työ- ja loma-aikoihisi sekä työvälineisiin ja -materiaaleihin. Voit työskennellä työsuhteisena työntekijänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.

VALTAKUNNALLINEN KLINIKKAVERKOSTO

Toimimme kattavasti ympäri Suomen. Työmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti erilaisista ympäristöistä ja useilta klinikoilta. Haluat sitten nauttimaan Lapin luonnosta työn ohella tai Helsingin kantakaupungin sykkeeseen, meillä kumpi vain onnistuu.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Hammashoitaja, Savonlinna
 

Etsimme hammashoitajaa Hohde Savonlinnan klinikalle. Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, viihtyisän työympäristön sekä modernit ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme ja tuemme koko henkilökuntaa kouluttautumaan ympäri vuoden.

Työnkuvaan kuuluu hammaslääkärin avustaminen ja toimisto- sekä välinehuoltotyöt. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti nopeallakin aikataululla, joten ollaan pian yhteydessä!

Ota yhteyttä:
Karoliina Nironen
Vastaava suuhygienisti
karoliina.nironen@hammashohde.fi

Hammashoitaja, Oulu
 

Etsimme hammashoitajaa Hohde Oulun Yrttipellontien klinikalle. Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, viihtyisän työympäristön sekä modernit ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme ja tuemme koko henkilökuntaa kouluttautumaan ympäri vuoden.

Työnkuvaan kuuluu hammaslääkärin avustaminen ja toimisto- sekä välinehuoltotyöt. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti nopeallakin aikataululla, joten ollaan pian yhteydessä!

Ota yhteyttä:
Eira Hakkarainen
Henkilöstöjohtaja
050 326 8496
eira.hakkarainen@hammashohde.fi

Riitta Jurvelin
Vastaava suuhygienisti
riitta.jurvelin@hammashohde.fi

Hammaslääkäri, Tampere
 

Meillä on tarjota sinulle töitä Hohde Tampereen klinikoilla. Molemmat klinikkamme sijaitsevat Tampereen keskustassa (Puutarhakatu & Suvantokatu). Tarjoamme sinulle hyvän konsultaatiotuen, laajan erikoishammaslääkäriverkoston työsi tueksi sekä hyvä koulutusmahdollisuudet ja valmista potilaskantaa. Töitä on tarjolla täydelle työajalle tai joustavasti oman tilanteesi mukaan nopealla aikataululla, joten ollaan pian yhteydessä!

Kysy rohkeasti lisää!
Suvi Kuoppala
Liiketoimintapäällikkö
040 831 7455
suvi.kuoppala@hammashohde.fi

Hammaslääkäri, Ylöjärvi
 

Moi hammaslääkäri!

Meillä on tarjota sinulle työmahdollisuus Hohde Ylöjärven klinikalla. Muutama vuosi sitten remontoitu klinikka tarjoaa sinulle huipun paikan tehdä töitä osana hyvää työyhteisöä. Töitä on tarjolla täydelle työajalle tai joustavasti oman tilanteesi mukaan nopealla aikataululla, joten ollaan pian yhteydessä!

Kysy rohkeasti lisää! 
Riikka-Mari Helveranta
Liiketoimintajohtaja
050 362 3391
riikka-mari.helveranta@hammashohde.fi

Hammaslääkäri, Kajaani
 

Moi hammaslääkäri tai suuhygienisti!  Haluaisitko tehdä työkeikan Kajaanin ja Vuokatin seudun ihanissa maisemissa? Meillä on tarjota sinulle työmahdollisuus Hohde Kajaanin huipulla klinikalla elokuusta syyskuuhun joko täydelle työajalle tai joustavasti oman tilanteesi mukaan. Majoituksen järjestämme sinulle tarpeen mukaan, joten siitä ei tarvitse huolehtia.

 

Ja jos löydät itsesi Kajaanista ja toteat viihtyneesi erinomaisesti, niin jatkomahdollisuus työlle on myös olemassa. 

 

Kysy rohkeasti lisää!

Riikka-Mari Helveranta

Liiketoimintajohtaja

050 362 3391

riikka-mari.helveranta@hammashohde.fi

 

Hammaslääkäri, Mikkeli
 

Tarjolla erikoisen hyvä työpaikka hammaslääkärille. Hohde Mikkeli etsii tiimiinsä hammaslääkäreitä. 

 

Kiinnostaisiko työskentely yksityisellä sektorilla? Hohteen toimintojen kasvaessa etsimme yksiköihimme uusia hammaslääkäreitä. Voit olla työsuhteinen työntekijä tai itsenäinen ammatinharjoittaja. Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, jossa ammattilainen johtaa ammattilaista sekä vahvan potilaskannan, uutuuttaan hohtavan vastaanoton, modernit ja laadukkaat työvälineet sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet.

 

 

Kiinnostuitko?  Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä ja kysy lisää!

 

Toimitusjohtaja, suu- ja leukakirurgi Ville Pesonen
Puh. 050 435 2831  |  ville.pesonen@hammashohde.fi

 

Liiketoimintajohtaja Riikka-Mari Helveranta
Puh. 050 362 3391  |  riikka-mari.helveranta@hammashohde.fi

Hammaslääkäri, Ivalo
 

Tarjolla erikoisen hyvä työpaikka hammaslääkärille.

Hohde Ivalo etsii tiimiinsä hammaslääkäriä.

Tarjoamme sinulle:
– vahvan ja vakiintuneen potilaskannan
– uutuuttaan hohtavan vastaanoton, jossa laadukkaat ja modernit työvälineet
– hyvät konsultaatiomahdollisuudet
– kokeneen paikallisen kollegan ja erikoishammaslääkärin (suu- ja leukakirurgi) tuen
– kokeneen ja sitoutuneen hoitajan
 

Hammasklinikkamme sijaitsee aivan Ivalon kuntakeskuksen ytimessä, sen parhaimmalla paikalla. Ympäröivä Lapin luonto puolestaan tarjoaa todella monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja ainutlaatuisen upeat puitteet elämälle.

Kiinnostuitko? 

Kysymykset ja hakemukset :

Toimitusjohtaja, suu- ja leukakirurgi Ville Pesonen
Puh. 050 435 2831  |  ville.pesonen@hammashohde.fi

 

Liiketoimintajohtaja Riikka-Mari Helveranta
Puh. 050 362 3391  |  riikka-mari.helveranta@hammashohde.fi

 

Avoin työhakemus
 
  • Max. tiedoston koko: 2 MB.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus