Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Haluatko sinä töihin Hohteelle?

Hohde tarjoaa perushammashoidon palveluiden lisäksi erikoishammaslääkäripalvelut ja toimimme hammasimplanttihoitojen erikoisklinikkana. Tavoitteemme on tarjota laadukasta hammashoitoa kaikkiin tilanteisiin ympäri Suomen. Arvostamme yhteistyökykyistä ja iloista työotetta.

AMMATTILAINEN JOHTAA AMMATTILAISTA

Me tarjoamme sinulle suun terveyden ammattilaisen työtä tukevan toimintamallin, jossa ammattilainen johtaa ammattilaista, viihtyisän työympäristön, modernit ja laadukkaat
työvälineet sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Työskentely Hohteella on joustavaa, saat vaikuttaa työ- ja loma-aikoihisi sekä työvälineisiin ja -materiaaleihin. Voit työskennellä työsuhteisena työntekijänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.

VALTAKUNNALLINEN KLINIKKAVERKOSTO

Toimimme kattavasti ympäri Suomen. Työmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti erilaisista ympäristöistä ja useilta klinikoilta. Haluat sitten nauttimaan Lapin luonnosta työn ohella tai Helsingin kantakaupungin sykkeeseen, meillä kumpi vain onnistuu.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Avoin työhakemus
 


Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus