Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Hammashoidon palvelut

yleishammashoito

Yleishammaslääkäri

Hampaat kannattaa tarkastuttaa säännöllisesti, jotta suuhun ei pääse syntymään terveysongelmia

Lue lisää ja varaa aika

erikoishammashoito

Erikoishammaslääkäri

Kokeneet erikoishammaslääkärimme auttavat sinua kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä asioissa.

Lue lisää ja varaa aika

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienistin työtä ovat eri-ikäisten ihmisten suun terveydentilan kartoittaminen, suun terveyden edistäminen sekä suun infektiosairauksien ennaltaehkäisy ja hoito.

Lue lisää ja varaa aika

esteettinen hammashoito

Esteettinen hammashoito

Asentovirheiden tai koko hampaiston oikominen näkymättömän Invisalign-oikomishoidon tai perinteisen oikomishoidon keinoin ovat esteettisen hoidon perusta. Kaunis hymy voidaan viimeistellä valkaisulla, laminaateilla tai kruunuilla.

Lue lisää ja varaa aika

cerec-hoito

Cerec 3D-keraaminen paikkaushoito

Cerec-hoito on kestävä ja luonnollinen keino hampaiden vaurio- tai esteettisiin korjauksiin sekä purentakorkeuden palauttamiseen.

Lue lisää ja varaa aika

cerec-hoito

Keraaminen paikkaushoito

Keraaminen paikkaushoito on kestävä ja luonnollinen keino vaurio- tai esteettisiin korjauksiin sekä purentakorkeuden palauttamiseen.

Lue lisää ja varaa aika

nukutushammashoito

Nukutushammashoito

Hammashoito voi viedä paljon aikaasi tai aiheuttaa pelon tunteita. Nukutuksen avulla voimme tehdä useita hoitoja yhden käynnin aikana, joten saat hampaasi nopeasti ja miellyttävästi kuntoon.

Lue lisää ja varaa aika

implanttihoidot

Protetiikka ja implanttihoito

Implanttihoidon keinoin voidaan korvata puuttuvia hampaita ja parantaa irtoproteesien kiinnitystä. Teemme myös irtoproteeseja sekä perinteisiä siltoja ja kruunuja.

Lue lisää ja varaa aika

yleishammashoito

Yrityksille

Hyvä suun terveys parantaa myös yleisterveyttä ja elämänlaatua. Työterveyshammashoidolla on työkykyä ylläpitävä vaikutus.

Lue lisää ja varaa aika

Oikomishoito

Hampaiden oikomisen tavoitteena on toiminnallisesti hyvä ja ulkonäöllisesti kaunis purenta. Oikomismenetelmiä on erilaisia, ja käytettävät kojeet valitaan aina yksilöllisesti potilaan tarpeeseen. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan purentaasi sopivaksi. 

Lue lisää ja varaa aika

Kalvo-oikominen

Perinteisessä oikomisessa hampaiden pinnalle kiinnitetään metalliset kaaret. Joskus metallikaaret koetaan liian näkyviksi ja vaikeasti puhdistettaviksi. Kalvo-oikominen on helppo ja huomaamaton tapa oikoa hampaat. Kalvo-oikominen sopii erityisen hyvin oikomishoitomenetelmänä aikuisille pienten asentovirheiden korjaamiseen.

Lue lisää ja varaa aika

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus