Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Hammashoidonpalvelut

yleishammashoito

Yleishammaslääkäri

Hampaat kannattaa tarkastuttaa säännöllisesti, jotta suuhun ei pääse syntymään terveysongelmia. Vuositarkastuksen yhteydessä annamme myös omahoito-ohjeita terveyden ylläpitämiseksi kotona. Jos hammashoito pelottaa tai jännittää, niin kerrothan sen meille jotta osaamme ottaa sen huomioon hoidon yhteydessä.

Lue lisää

erikoishammashoito

Erikoishammaslääkäri

Olemme keränneet erikoishammashoidon huippuammattilaiset samaan paikkaan. Kokeneet erikoishammaslääkärimme auttavat sinua kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä asioissa. Otamme vastaan lähetepotilaita myös muilta hammasklinikoilta.

Lue lisää

 

Oikomishoito

Hampaiden oikomisen tavoitteena on toiminnallisesti hyvä ja ulkonäöllisesti kaunis purenta. Oikomismenetelmiä on erilaisia, ja käytettävät kojeet valitaan aina yksilöllisesti potilaan tarpeeseen. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan purentaasi sopivaksi. 

Lue lisää

implantti

Protetiikka ja implanttihoito

Implanttihoidon keinoin voidaan korvata puuttuvia hampaita ja parantaa irtoproteesien kiinnitystä. Pitkä kokemus, digitaalinen hoidon suunnittelu sekä jatkuva kouluttautuminen ovat nostaneet meidät modernin implanttihoidon edelläkävijöiksi Suomessa. Teemme myös irtoproteeseja sekä perinteisiä siltoja ja kruunuja.

Lue lisää

 
esteettinen

Esteettinen hammashoito

Asentovirheiden tai koko hampaiston oikominen näkymättömän Invisalign-oikomishoidon tai perinteisen oikomishoidon keinoin ovat esteettisen hoidon perusta. Kun purenta on kunnossa, voidaan kaunis hymy viimeistellä valkaisulla, laminaateilla tai kruunuilla. Esteettisen hoidon päämääränä on luonnollinen, kantajansa näköinen lopputulos.

Lue lisää

nukutus

Nukutushammashoito 

Hammashoito voi viedä paljon aikaasi tai aiheuttaa pelon tunteita. Nukutuksen avulla voimme tehdä useita hoitoja yhden käynnin aikana, joten saat hampaasi nopeasti ja miellyttävästi kuntoon. 

Lue lisää

 
suuhygienisti

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienistin työtä ovat eri-ikäisten ihmisten suun terveydentilan kartoittaminen, suun terveyden edistäminen sekä suun infektiosairauksien ennaltaehkäisy ja hoito. Hohteella suuhygienistin työn lähtökohtana on aina asiakkaiden hyvinvointi, potilasturvallisuus ja hoidon korkein mahdollinen laatu.

Lue lisää

cerec

Keraaminen paikkaushoito

Keraaminen paikkaushoito on kestävä ja luonnollinen keino vaurioituneiden hampaiden korjaamiseen. Se sopii myös esteettisiin korjauksiin sekä purentakorkeuden palauttamiseen. Suunnittelemme ja toteutamme hoidon yksilöllisesti purentaasi sopivaksi. Lopputulos on luonnollisen näköinen ja tuntuinen.

Lue lisää

 
nukutus

Yöpolygrafia

Uniapnea on unenaikainen hengityshäiriö, joka heikentää hapensaantia ja aiheuttaa hiilidioksidin liiallista kertymistä kudoksiin. Uniapnean diagnosointi tapahtuu Yöpolygrafialla.  Teemme Hohde Jyväskylässä Yöpolygrafia-rekisteröintejä

Lue lisää

cerec

Cerec 3D

Cerec-hoito on kestävä ja luonnollinen keino vaurioituneiden hampaiden korjaamiseen. Se sopii myös esteettisiin korjauksiin sekä purentakorkeuden palauttamiseen. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti purentaasi sopivaksi. Lopputulos on luonnollisen näköinen ja tuntuinen.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus