Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Työterveyshammashoito

Tarjoa työntekijällesi merkittävä etu

Työterveyshammashoitoa tarjoavat yritykset ovat edistyksellisiä. Työterveyshammashoito toimii jopa rekrytointivalttina. Työntekijälle työterveyshammashoito on merkittävä lisä työsuhde-etuihin ja sillä on sitouttava vaikutus. Hyvä suun terveys parantaa myös yleisterveyttä ja elämänlaatua. Työterveyshammashoidolla on työkykyä ylläpitävä vaikutus.

Työnantajalle vähennyskelpoinen

Työnantaja voi vähentää verotuksessa työterveyshammashoidon kulut täysimääräisenä.

Verottomuuden edellytykset

Edun tulee perustua kirjalliseen päätökseen ja sopimukseen, jossa määritellään yrityksen korvaamien hammashoidollisten toimipiteiden laajuus. Edun tulee olla tavanomainen, kohtuullinen ja koko henkilökuntaa koskeva. Yrityksen johdolla ja työntekijöillä voi olla erilainen taso hoitotoimenpiteiden laajuudessa ja korvattavassa summassa.

Säännöllinen työterveyshammashoito kannattaa

Kustannukset ja hoitoon kuluva aika pienenevät nopeasti, kun suu tutkitaan ja hoidetaan säännöllisesti. Hammaslääkärin tutkimukset ja muu hoito kestävät yleensä vajaan tunnin vuodessa.

Kuinka toimia

Ota yhteyttä lähimpään Hohde-klinikkaan, jonka kanssa haluat sopia työpaikkahammashoidon sopimuksen tai tyopaikkahammashoito@hammashohde.fi. Voit myös mainita asiasta käydessäsi vastaanotolla, niin autamme sinut eteenpäin. Teemme yrityksellesi sopimuksen, jossa määritetään yrityksen maksama maksimi omavastuuosuus. Hoidosta saatava Kela-korvaus pienentää yrityksen maksamaa osuutta ja se vähennetään hoidosta suoraan Hohteessa ennen laskutusta.

Lähimmän Hohde-klinikan yhteystiedot löydät täältä.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus