Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×
Hohde palvelu

HAMMASHOITOA NUKUTUKSESSA

Nukutushammashoito eli anestesiassa tehtävä hammashoito sopii pelkopotilaille. Jos hoito ei ole onnistunut aiemmin muiden rauhoittavien lääkkeiden avulla, niin anestesiahoidon avulla voidaan välttää pitkäaikaisemman hoitopelon syntyminen. Se on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun halutaan hoitaa hampaat kerralla kuntoon ja tehdä useita toimenpiteitä yhdellä käyntikerralla.

Pyrimme kuitenkin aina siihen, että kun suu on saatu terveeksi kerralla, niin jatkotarkastukset ja pienet toimenpiteet voitaisi suorittaa ilman nukutusta tai ainoastaan suun kautta otettavalla esilääkkeellä.

Kenelle nukutushammashoito sopii?

Nukutushammashoito sopii pelkopotilaille (niin aikuisille kuin lapsillekin), senioreille ja erityisryhmille sekä kaikille heille, joille toteutetaan tavallista laajempi hammashoito.

Miten hoito tehdään?

Hoidon suunnittelu aloitetaan hammaslääkärin vastaanotolla. Ennen nukutushammashoitoa hammaslääkäri tarkastaa hampaat ja ottaa suusta röntgenkuvan. Kuvan ja tutkimuksen perusteella hammaslääkäri suunnittelee tulevan hoidon. Potilas saa hoitosuunnitelman ja kustannusarvion etukäteen.

Toteutamme nukutushammashoidot tiimityönä kokeneiden anestesialääkäreiden ja -hoitajien sekä erikoishammaslääkäreiden ja -hoitajien kanssa. Ennen hoitoon tuloa annamme sinulle ohjeet asioista, joita sinun tulee huomioida.

Hoidon jälkeen saat levätä sairaanhoitajan valvonnassa ja ennen kotiinlähtöäsi anestesialääkäri tarkastaa vointisi. Heräämisen jälkeen tarvitset saattajan, jotta voimme päästää sinut turvallisesti kotiin.

KYSY LISÄÄ NUKUTUSHAMMASHOIDOSTA LÄHIMMÄLTÄ TOIMIPISTEELTÄSI.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus