Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Maksuvaihtoehdot

Vastaanotoillamme käyvät maksutavoiksi pankkikortti ja luottokortti. Lisäksi voit maksaa hammashoitosi laskulla, Hohde-rahoituksella, Smartumilla, Edenredillä tai ePassilla.

Lasku

Hammashoito on mahdollista maksaa myös laskulla. Lasku ei voida tehdä, mikäli sinulla on luottohäiriömerkintä. Voit tarkistaa luottokelpoisuutesi oheisesta qr-koodista. Palvelun tarjoaa Svea. Svean laskutuslisä 4,90 €.

Hohde-rahoitus

Rahoituksen avulla voit maksaa hoidon juuri sinulle sopivissa erissä. Sen hakeminen on nopeaa ja helppoa. Kun tiedät tarpeisiisi sopivan summan, voit hakea rahoitusta alla olevasta linkistä. Autamme sinua tarvittaessa hakemuksen teossa. Luotonantajana toimii Resurs Bank. Voit valita itse, valitsetko rahoitusvaihtoehdoksi korottoman tilin vai joustavan osamaksun. Halutessasi voit suorittaa loppuvelan pois milloin vain ilman lisäkuluja. Jos taas haluat tehdä lisäostoksia tililläsi, niin sinun ei tarvitse tehdä uutta erillistä hakemusta.

Luethan tiliehdot ja tutustut maksuvaihtoehtoihin huolellisesti ennen hakemuksen tekoa. Täytäthän myös omat tietosi huolellisesti.

Resurs Bankin asiakaspalvelu auttaa ja antaa lisätietoja asiasta ma-pe klo 8-18, puh. 09 622 4308.

Tutustu Resurs Bankin rahoitukseen tästä
Tee rahoitushakemus tästä

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus