Hohde ostaa Pihlajalinnan suun terveyden toiminnot. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Vastaanotoillamme käyvät kaikki tavanomaisimmat maksutavat: pankkikortti, luottokortti ja käteinen. Lisäksi voit maksaa hammashoitosi laskulla, Hohde-rahoituksella, ePassilla tai Eazybreakilla.

Lasku

Hammashoito on mahdollista maksaa myös laskulla. Lasku ei voida tehdä, mikäli sinulla on luottohäiriömerkintä. Voit tarkistaa luottokelpoisuutesi oheisesta qr-koodista. Palvelun tarjoaa Svea.

Hohde-rahoitus

 

Rahoituksen avulla voit maksaa hoidon juuri sinulle sopivissa erissä. Sen hakeminen on nopeaa ja helppoa. Kun tiedät tarpeisiisi sopivan summan, voit hakea rahoitusta alla olevasta linkistä. Autamme sinua tarvittaessa hakemuksen teossa. Luotonantajana toimii Resurs Bank.

Voit valita itse, valitsetko rahoitusvaihtoehdoksi korottoman tilin vai joustavan osamaksun. Halutessasi voit suorittaa loppuvelan pois milloin vain ilman lisäkuluja. Jos taas haluat tehdä lisäostoksia tililläsi, niin sinun ei tarvitse tehdä uutta erillistä hakemusta.

Luethan tiliehdot ja tutustut maksuvaihtoehtoihin huolellisesti ennen hakemuksen tekoa. Täytäthän myös omat tietosi huolellisesti.

Resurs Bankin asiakaspalvelu auttaa ja antaa lisätietoja asiasta ma-pe klo 8-18, puh. 09 622 4308.

Tutustu Resurs Bankin rahoitukseen tästä
Tee rahoitushakemus tästä

 

ePassi

Hammas Hohteella voit maksaa ePassilla. Mikäli sinulla on ePassi käytössäsi, voit maksaa lähettämällä tekstiviestillä toimipisteen palvelutunnuksen välilyönti ja summa numeroon 050 902 3456.

 

Eazybreak

Hohteella voit maksaa myös Eazybreakilla. Eazybreak-etuja käytetään matkapuhelimella. Tee Eazybreak-maksu aina vasta vastaanotolla. Maksusta kuittina saamasi mobiiliseteli on voimassa vain 15 minuuttia. 

1. Avaa Eazybreak-sovellus ja kirjaudu sisään tarvittaessa.
2. Etsi Hohteen käyttöpaikka sovelluksen hausta. Voit myös siirtyä kartalla toiselle alueelle hakemalla kaupunkia tai katua.
3. Löydettyäsi etsimäsi käyttöpaikan, valitse sovelluksesta käyttöpaikka ja lisää maksun arvo. Paina lopuksi Maksa.
4. Saat sovellukseen mobiilisetelin kuittina maksusta. Näytä sitä 15 minuutin kuluessa kännykän näytöltä vastaanotolla maksusuorituksen yhteydessä.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus