Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×
Hohde palvelu

MODERNIN IMPLANTTIHOIDON EDELLÄKÄVIJÄT HOITAVAT SINUA

Implanttihoitojen avulla kaikkien on mahdollista saada luonnollisen näköiset ja terveet hampaat, jotka toimivat omien hampaiden tavoin. Hoitojen avulla voimme korvata joko yksittäisiä hampaita tai tehdä koko hampaiston korvaavia koko leuan siltoja. Implanteilla voidaan parantaa myös kokoproteesien kiinnitystä.

Hoito kestää yleensä 2–6 kk, mutta virtuaalisen suunnittelun ja luutumistason eli ISQ-mittauksen ansiosta implanttihammas voidaan kuitenkin nopeimmillaan asentaa suuhun jopa saman päivän aikana.

KENELLE HOITO SOPII?

Implanttihoito sopii lähtökohtaisesti kaikille ja kaikenikäisille. Teemme tarkat alkututkimukset, joilla varmistamme, että hoito sopii myös sinulle. 

“ELÄMÄ ON NYT IHANAN HELPPOA”

Lue Kyllikin tarina Katso Kyllikin video

MIKSI KANNATTAA VALITA HOHDE?

Olemme modernin implanttihoidon edelläkävijöitä Suomessa. Meillä tiimi kokeneita erikoishammaslääkäreitä suunnittelee hoitosi yhdessä. Suunnittelemme hoitosi virtuaalisesti täysin valmiiksi ennen sen aloittamista. Näin vältymme yllätyksiltä hoidon aikana.

Olemme tuoneet Suomeen ISQ-mittausmenetelmän, jolla mittaamme implantin luutumisen. Hoitoratkaisumme ovat kestäviä, ja toteutamme ne kivuttomasti uusimmilla tekniikoilla. Tavoitteenamme on parantaa elämänlaatuasi joka päivä.

MITEN HOITO TEHDÄÄN?

ALKUTUTKIMUS

Hoito alkaa tutkimuksella, jonka yhteydessä otamme röntgenkuvat (OPTG) sekä tarvittaessa jäljennökset. Niiden pohjalta tiimi erikoishammaslääkäreitämme suunnittelee sinulle virtuaalisesti yksilöllisen hoitosuunnitelman sekä kustannusarvion.

IMPLANTIN ASENNUS

Kun suu on tutkitusti terve, aloitamme hoidon. Uuden hampaan perustana toimii titaaninen implantti eli keinojuuri, joka on ihmiselle täysin turvallinen. Kirurgimme asentaa implantin kivuttomasti puudutuksessa tai nukutuksessa. Hammas voidaan asettaa paikalleen joko samana päivänä tai parin päivän sisällä. Hammasimplantti luutuu paikoilleen yksilöllisesti 2–6 kk aikana. Seuraamme luutumista ISQ-mittauksella, ja kun implantti on luutunut, on aika asentaa lopullinen hammas paikoilleen.

UUDEN HAMPAAN ASENNUS

Erikoishammaslääkäri kiinnittää uuden pysyvän hampaan paikoilleen. Hammasimplantti on nyt valmis. Se näyttää ja tuntuu suussa samalta kun omat hampaasi, ja voit käyttää sitä kuten luonnollisia hampaitasi.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus