Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×
Hohde palvelu

CEREC – KAUNIIT HAMPAAT JA HYMY VAIN YHDELLÄ HOITOKERRALLA

Cerec CAD/CAM-tekniikalla voidaan korjata vioittuneita ja paikattuja hampaita huomaamattomasti. Hoidon lopputuloksena on esteettinen, täysin luonnollisen tuntuinen ja näköinen hammas. Hoitomuoto on edullisempi kuin perinteiset laboratoriovalmisteiset posliinipaikat ja -kruunut.

Cerec-hoito tehdään yhdellä hoitokäynnillä ilman jäljennöksiä, väliaikaisia paikkoja tai pitkiä odotusaikoja. Cerec-hoito sopii keraamisten paikkojen, kruunujen, laminaattien ja implanttihampaiden valmistamiseen. Juurihoidetut hampaat kannattaa suojata hoidon jälkeen Cerec-kruunulla, jotta vältytään hampaan halkeamiselta ajan kuluessa.

KENELLE HOITO SOPII?

Cerec-hoito sopii kaikille. Keraaminen materiaali on biologista eikä sille voi allergisoitua.

MITEN HOITO TEHDÄÄN?

Cerec on tietokoneohjattu CAD/CAM-tekniikka (3D), joten hoito alkaa hoidettavan alueen tai hampaan hionnalla ja kuvauksella. Kuvan perusteella suunnittelemme paikasta tai kruunusta 3D-mallin. Kun malli on valmis,  valmistamme mallin mukaisen, täydellisesti purentaasi sopivan paikan tai kruunun. Lopputulos viimeistellään käsityönä jotta siitä tulee täysin luonnollisen näköinen.

Hoidon lopuksi kiinnitämme uuden paikan tai kruunun paikalleen. Lopputulos on täysin luonnollinen ja erittäin kestävä.

Cerec-hoidon tuloksia

Tutustu Cerec-hoitotarinoihin blogissamme.

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus