Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

SANNAN HOITOTARINA

MIKSI HAKEUDUIT HAMMASLÄÄKÄRILLE?

Olen hoitanut hampaitani aktiivisesti käymällä säännöllisesti hammaslääkärin vastaanotolla tarkistuttamassa suun terveyteni tilanne. Hammaskiveä minulle ei juurikaan muodostu, mutta reikiä on huolellisesta hoidosta huolimatta jouduttu paikkamaan. Nyt halusin selvittää, voisiko etuhampaani oikoa suoraksi. Esteettisesti etuhammas ei häirinnyt minua hirveästi, mutta halusin tehdä oikomishoidon silti, jos se vain onnistuisi Invisalign-oikomishoidolla.

Hohteesta olin kuullut ystäviltäni pelkkää hyvää ja tiesin, että Hohteella tehdään Invisalign-oikomishoitoja.

MILLAISTA HOITOA SAIT?

Ensikäynnistä alkaen minulla on ollut luottavainen olo. Minulle selvitettiin ymmärrettävästi mitä hoitoon kuuluu, kuinka kauan hoito kestää ja millainen lopputulos oikomishoidolla saavutetaan. Ensikäynnillä kerroin toiveeni oikomisen suhteen. Hammaslääkäri otti hampaistani muotin, jonka avulla tehtiin 3D-kuvat, joilla minulle mallinnettiin oikomishoidon lopputulos.

Palvelu on ollut koko ajan todella ystävällistä ja asiantuntevaa.

KUINKA VOIT NYT?

Oikein hyvin! Tapaamme hammaslääkärin kanssa edelleen säännöllisesti ja tarkastamme, että oikomishoito etenee suunnitellusti. Invisalign-oikomishoitoa suosittelisin kyllä muillekin! Invisalign-oikomishoito on vaivaton tapa oikoa hampaat ilman näkyviä kiskoja. Tuntuu, että hampaat oikenevat itsestään!

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus