Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Terveet ja kauniit hampaat kesäksi

Suun terveystarkastus 60€

Säännöllinen hampaiden tarkastus edistää terveyttäsi ja ennaltaehkäisee suurempien terveysongelmien syntymistä. Kun piipahdat suun terveystarkastuksessa ennen kesää, niin voit lomailla ilman hammas­huolia! Tarkastuksen hinta on Kela-korvauksen jälkeen 60€ (sisältää mahdolliset Bite-Wing-kuvat).

Laservalkaisu suuhygienistillä 249€

Kauniin hymyn voi viimeistellä helposti ja turvallisesti ammattilaisen toteuttamalla valkaisuhoidolla. Hoito tehdään aina vain terveeseen ja tarkastettuun suuhun.joten jos olet epävarma suusi terveydestä, kannattaa varata ensin ilmainen 15 minuutin valkaisukonsultaatioaika suuhygienistillemme.

 

Hohde on suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka,jossa sinua palvelee laaja tiimi erikoisosaajia. Saamasi paras mahdollinen hammashoito on meille kunnia-asia. Lämpimästi tervetuloa! Kampanjat ovat voimassa Hohde Tampereella 1.5.-31.5.21 tehtyihin tarkastuksiin ja valkaisuihin.

VARAA AIKA VERKOSTA 

Hohde Tampere | 010 5050 835 | Puutarhakatu 19

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus