Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Tervetuloa
hammashoitoon

VARAA AIKA ›

Ladataan hoitoaikoja...

 

Varaa aika hammashoitoon

 

OmaHohde on Hammas Hohde Oy:n turvallinen ja maksuton palvelu, joka helpottaa hampaiden ja koko suun terveysasioiden hoitamista. OmaHohde-palvelun myötä saat käyttöösi maksuttoman chat-vastaanoton, josta saat apua kaikkiin suun terveyshuoliisi nopeasti ja helposti.

OmaHohteen maksuton Chat

OmaHohteessa voit maksutta keskustella suun terveyden ammattilaisen kanssa, niin saat ensiapua tai lisäohjeistusta, kuinka sinun kannattaa toimia terveytesi edistämiseksi. Chat-palvelun kautta saat yhteyden kokeneeseen suun terveyden ammattilaiseen, jonka kanssa voit jutella luottamuksellisesti. Chatissa voit kysyä apua myös ajanvaraukseen, laskutukseen tai muihin palveluihimme liittyen.

Täytä esitietosi ennakkoon

Ensimmäisen hoitokäyntisi yhteydessä pyydämme sinua täyttämään esitietolomakkeen, jonka avulla keräämme tärkeää tietoa terveyteesi liittyen. Tietojen avulla osaamme hoitaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja toiveesi huomioiden. Henkilökuntamme käy tiedot läpi ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä ja kysyy tarvittaessa lisätietoja.

Kirjaudu ja luo profiili osoitteessa omahohde.fi.

 

VARAA AIKA  

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus