Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Olli Kemppainen

Hammaslääketieteen kandidaatti

Olli Kemppainen

Olli on viidennen vuoden hammaslääketieteen kandidaatti, jolla on kokemusta työskentelystä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Hän pyrkii jatkuvasti päivittämään tietonsa ja taitonsa hammaslääketieteellisestä hoidosta ja katsoo jatkuvaan oppimiseen ja kouluttautumiseen tärkeänä osana ammattitaitoaan, jotta voi tarjota potilailleen aina laadukasta ja asiantuntevaa hoitoa.

Olli tekee monipuolisesti erilaisia yleishammaslääkärin töitä, kuten tarkastuksia, paikkauksia, poistoja, purentakiskoja ja juurihoitoja. Erityisen kiinnostunut hän on ien- ja kiinnityskudossairauksien sekä suun limakalvosairauksien hoidosta.

Hoitosuunnitelma laaditaan yksilöllisesti yhteistyössä potilaan kanssa, ottaen huomioon potilaan erityistoiveet, yleisterveys ja mahdolliset sairaudet. Ollin vastaanotolla vallitsee rauhallinen ja empaattinen ilmapiiri, ja hän on saanut kiitosta erityisesti pelkopotilaiden hoidosta. Hänelle työssä tärkeintä ja palkitsevinta ovat laadukas asiakaspalvelu, tyytyväinen potilas ja terve, kivuton suu.

Varaa aika

Erikoisosaaminen ja palvelut

  • Hampaan poisto
  • Juurihoito
  • Paikkaukset
  • Purentakiskot
  • Yleishammashoito

Toimipaikat

Hohde Kajaani

Kauppakatu 23 A, 87100 Kajaani

08 627 566

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-12

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus