Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Kajaani

Yhteystiedot

Kauppakatu 23 A
87100 Kajaani

08 627 566

kajaani(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma – to 8-16
pe 8-12

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä. Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion, Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

Varaa aika

 
Anna Suomalainen

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

Varaa aika

 
Ossi Miettinen

Hammaslääkärit

Veera Rokka | Hammaslääkäri
 

Veera on valmistunut hammaslääkäriksi Oulusta 2018 ja tehnyt valmistumisesta lähtien töitä yksityisillä vastaanotoilla. Veera tekee monipuolista perushammashoitoa mutta erityisen kiinnostavaa on protetiikka.  Ammattitaitoaan Veera täydentää kouluttautumalla aktiivisesti sekä hyödyntämällä muun muassa verkko-opiskelun tuomia mahdollisuuksia. Veera kouluttaa myös itse muita hammaslääkäreitä digitaalisuuden ja etävastaanoton hyödyntämiseen potilastyön ohessa.

 Hammaslääkärin työssä Veera panostaa korkeaan laatuun ja asiakkaan kohtaamineen sekä tarpeiden huomioimiseen yksilöllisesti. On tärkeää, että asiakkaille tarjotaan kestävää ja toimivaa hammashoitoa, niin että lohkeamia ei tarvitse ravata korjaamassa jatkuvasti vaan purukalusto on toimiva ja esteettinen kokonaisuus, joka kestää aikaa hyvin.

 

Varaa aika

 
Veera Rokka
Anni Temonen | Hammaslääkäri
 

Tervetuloa vastaanotolleni, sinun hyvä potilaskokemuksesi on tärkein tavoitteeni. Olen terveydenhuoltoon erikoistuva hammaslääkäri, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus potilastyöstä. Vastaanottoni viihtyvyyden keskiössä on reipas tervehdys. Onnistunut käynti syntyy huolellisesta tutkimuksesta ja yhdessä tehdyistä hoitopäätöksistä. Nappiin mennyt puudutus ja kivunlievitys on yhä toimintani tärkeimpiä mittareita.

Olen suorittanut kattavan Hammaslääkäristä suulääkäriksi -sarjakurssin lopputentteineen ja huomioin aina potilaan yleisterveyden vaikutuksen antamaani hoitoon. Erityisosaamisaluettani ovat hammastarkastukset, iensairaudet,  paikkaushoito, juurihoidot ja dentoalveolaarikirurgia. Protetiikkaa tarvitessasi ohjaan sinut siihen perehtyneelle kollegalle. Hammaslääkärikäynti aiheuttaa voimakasta pelkoa monelle suomalaiselle. Pelkopotilaiden luottamuksen saavuttaminen on työni hienointa sisältöä. Hoidan myös lapsipotilaita.

 

Varaa aika

 
Anni Temonen

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

 
Annina Sipola

Hammaslääketieteen kandidaatti

 
Olli Kemppainen | Hammaslääketieteen kandidaatti
 

Olen viidennen vuoden hammaslääketieteen kandidaatti, jolla on työkokemusta sekä julkiselta että privaattisektorilta. Omaan tuoreen tiedon hammaslääketieteellisestä hoidosta ja jatkuva oppiminen sekä kouluttautuminen ovat minulle tärkeitä, jotta voin tarjota potilaille aina laadukasta ja asiantuntevaa hoitoa.  Teen monipuolisesti erilaisia yleishammaslääkärin töitä, kuten tarkastuksia, paikkauksia, poistoja, purentakiskoja ja juurihoitoja, erityisinä kiinnostuksenkohteina ien- ja kiinnityskudossairauksien sekä suun limakalvosairauksien hoito.

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti yhdessä potilaan kanssa ottaen huomioon potilaan erityistoiveet, yleisterveys ja sairaudet.  Vastaanotollani ilmapiiri on rauhallinen ja empaattinen ja olenkin saanut kiitosta myös pelkopotilaiden hoidosta. Työssäni tärkeintä ja palkitsevinta ovat laadukas asiakaspalvelu, tyytyväinen potilas ja terve, kivuton suu.

 

 

Suuhygienistit

Päivi Kuutti | Suuhygienisti
 

Päivillä on erittäin laaja kokemus suuhygienistin työstä,ja lisäksi hammashoitajan, suggestoterapeutin sekä joogaohjaajan ammatti­tutkinnot. Hän on luonteeltaan rauhallinen, turvallinen ja helposti lähestyttävä. Päiville on tärkeää antaa mahdollisimman kivutonta, miellyttävää ja laadukasta hoitoa potilailleen.

Erityisosaamisena on mm. pelkopotilaiden hoitamisen erilaisilla psykologi­silla ja rentoutusmenetelmillä, sekä vaalennushoidot, iensairauksien ennaltaehkäisy ja niiden hoitaminen. Osaaminen laajenee jatkuvan kouluttautumisen ansiosta, ja lisäksi Päivi kouluttaa itsekin hammashoitajia.

 
Päivi Kuutti
Sini-Mari Tölli | Suuhygienisti
 

Sini-Mari on työskennellyt suuhygienistinä vuodesta 2012 alkaen julkisella ja yksityisellä puolella,ja hänelle on kertynyt laaja kokemus suuhygienistin sekä hammashoitajan tehtävistä. Sini-Marin vahvuuksia ovat rauhallinen ja empaattinen luonne. Hän nauttii paljon erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja haluaa tarjota kiireetöntä ja ystävällistä hoitoa.

Erityisinä mielenkiinnon kohteina ovat iensairauksien ennaltaehkäisy sekä hoitaminen. Sini-Mari seuraa ja osallistuu myös aktiivisesti alan koulutuksiin.

 
Sini-Mari Tölli

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus