Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Kajaani

Yhteystiedot

Kauppakatu 23 A
87100 Kajaani

08 627 566

kajaani(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to klo 8-16
pe klo 8-12

Kesän poikkeusaukioloajat

21.6. kiinni

5.7. kiinni

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä. Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion, Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

 

Hammaslääkärit

Sanna-Riikka Jauhola | Hammaslääkäri
 
Sanna-Riikka tekee perushammashoitoa kuten paikkauksia, hampaan poistoja, juurihoitoja ja päivystystyötä. Hän kouluttautuu aktiivisesti, ja erityistä osaamista löytyy myös mm. purentafysiologisista hoidoista sekä protetiikasta. 
Vuodesta 2017 hammaslääkärinä toimineen Sanna-Riikan mielestä olennaisinta on luoda luottamuksellinen suhde potilaaseen ja löytää yhdessä hänen terveyttään hyödyttävät, pitkäkestoiset ratkaisut. Erityisesti mieltä lämmittävät onnistuneet pelkopotilaiden hoitotilanteet sekä ennaltaehkäisevä hoito. Sanna-Riikasta on palkitsevaa kun huomaa potilaan oppineen huolehtimaan kotihoidosta itsenäisesti.  
 
Noora Riikola | Hammaslääkäri
 

Noora on työskennellyt hammaslääkärinä vuodesta 2015 lähtien. Hän suorittaa monipuolisesti perushammashoidon toimenpiteitä, kuten paikkauksia, hampaan poistoja, juurihoitoja, iensairauksien hoitoja ja purentafysiologisia hoitoja. Lisäksi Noora hoitaa myös lapsipotilaita.

Nooran tavoitteena on löytää yhdessä potilaan kanssa paras hoitovaihtoehto ottaen huomioon potilaan yksilölliset tarpeet. Hän täydennyskouluttautuu aktiivisesti eri osa-alueilla ja on suorittanut vastaavan hammaslääkärin erityispätevyyden. Erityisen kiinnostunut Noora on hammashoitopelon lievittämisestä. Hän pyrkii luomaan onnistuneen vastaanottokokemuksen ja luottamuksellisen ilmapiirin auttaakseen potilaita voittamaan pelkonsa.

 

.

Noora Riikola
Veera Rokka | Hammaslääkäri
 

Veera on valmistunut hammaslääkäriksi Oulusta 2018 ja tehnyt valmistumisesta lähtien töitä yksityisillä vastaanotoilla. Veera tekee monipuolista perushammashoitoa mutta erityisen kiinnostavaa on protetiikka.  Ammattitaitoaan Veera täydentää kouluttautumalla aktiivisesti sekä hyödyntämällä muun muassa verkko-opiskelun tuomia mahdollisuuksia. Veera kouluttaa myös itse muita hammaslääkäreitä digitaalisuuden ja etävastaanoton hyödyntämiseen potilastyön ohessa.

Hammaslääkärin työssä Veera panostaa korkeaan laatuun ja asiakkaan kohtaamineen sekä tarpeiden huomioimiseen yksilöllisesti. On tärkeää, että asiakkaille tarjotaan kestävää ja toimivaa hammashoitoa, niin että lohkeamia ei tarvitse ravata korjaamassa jatkuvasti vaan purukalusto on toimiva ja esteettinen kokonaisuus, joka kestää aikaa hyvin.

 

 
Anni Temonen | Hammaslääkäri
 

Tervetuloa Annin vastaanotolle, missä sinun hyvä potilaskokemuksesi on ensisijainen tavoite. Anni on erikoistuva hammaslääkäri terveydenhuollon alalla, ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus potilastyöstä. Anni panostaa vastaanottonsa viihtyvyyteen, ja jokainen käynti alkaa reippaalla tervehdyksellä. Onnistunut hoitokokemus syntyy huolellisesta tutkimuksesta ja yhdessä tehtyjen hoitopäätösten kautta. Anni arvioi toimintaansa onnistuneen puudutuksen ja kivunlievityksen perusteella.

Hän on suorittanut kattavan Hammaslääkäristä suulääkäriksi -sarjakurssin lopputentteineen ja ottaa aina huomioon potilaan yleisterveyden vaikutuksen hoitoon. Anni on erikoistunut hammastarkastuksiin, iensairauksiin, paikkaushoitoihin, juurihoitoihin ja dentoalveolaarikirurgiaan. Protetiikkatarpeissa hän ohjaa potilaan perehtyneelle kollegalleen. Anni ymmärtää, että monille suomalaisille hammaslääkärissä käynti aiheuttaa pelkoa, ja hän pyrkii voittamaan pelkopotilaiden luottamuksen. Hän hoitaa myös lapsipotilaita.

 

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

 

.

Annina Sipola

Hammaslääketieteen kandidaatti

Olli Kemppainen | Hammaslääketieteen kandidaatti
 

Olli on viidennen vuoden hammaslääketieteen kandidaatti, jolla on kokemusta työskentelystä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Hän pyrkii jatkuvasti päivittämään tietonsa ja taitonsa hammaslääketieteellisestä hoidosta ja katsoo jatkuvaan oppimiseen ja kouluttautumiseen tärkeänä osana ammattitaitoaan, jotta voi tarjota potilailleen aina laadukasta ja asiantuntevaa hoitoa.

Olli tekee monipuolisesti erilaisia yleishammaslääkärin töitä, kuten tarkastuksia, paikkauksia, poistoja, purentakiskoja ja juurihoitoja. Erityisen kiinnostunut hän on ien- ja kiinnityskudossairauksien sekä suun limakalvosairauksien hoidosta.

Hoitosuunnitelma laaditaan yksilöllisesti yhteistyössä potilaan kanssa, ottaen huomioon potilaan erityistoiveet, yleisterveys ja mahdolliset sairaudet. Ollin vastaanotolla vallitsee rauhallinen ja empaattinen ilmapiiri, ja hän on saanut kiitosta erityisesti pelkopotilaiden hoidosta. Hänelle työssä tärkeintä ja palkitsevinta ovat laadukas asiakaspalvelu, tyytyväinen potilas ja terve, kivuton suu.

 

Suuhygienistit

Päivi Kuutti | Suuhygienisti
 

Päivillä on erittäin laaja kokemus suuhygienistin työstä,ja lisäksi hammashoitajan, suggestoterapeutin sekä joogaohjaajan ammatti­tutkinnot. Hän on luonteeltaan rauhallinen, turvallinen ja helposti lähestyttävä. Päiville on tärkeää antaa mahdollisimman kivutonta, miellyttävää ja laadukasta hoitoa potilailleen.

Erityisosaamisena on mm. pelkopotilaiden hoitamisen erilaisilla psykologi­silla ja rentoutusmenetelmillä, sekä vaalennushoidot, iensairauksien ennaltaehkäisy ja niiden hoitaminen. Osaaminen laajenee jatkuvan kouluttautumisen ansiosta, ja lisäksi Päivi kouluttaa itsekin hammashoitajia.

 
Sini-Mari Tölli | Suuhygienisti
 

Sini-Mari on työskennellyt suuhygienistinä vuodesta 2012 alkaen julkisella ja yksityisellä puolella,ja hänelle on kertynyt laaja kokemus suuhygienistin sekä hammashoitajan tehtävistä. Sini-Marin vahvuuksia ovat rauhallinen ja empaattinen luonne. Hän nauttii paljon erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja haluaa tarjota kiireetöntä ja ystävällistä hoitoa.

Erityisinä mielenkiinnon kohteina ovat iensairauksien ennaltaehkäisy sekä hoitaminen. Sini-Mari seuraa ja osallistuu myös aktiivisesti alan koulutuksiin.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus