Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Heta Kokko

Hammaslääkäri

Heta Kokko

Olen monipuolinen ja huolellinen hammaslääkäri. Hammaslääkäriin tuleminen on monille hyvin jännittävää, minkä vuoksi panostan potilaan kuunteluun ja rauhallisen ilmapiirin luomiseen. Lempeän ja empaattisen luonteeni myötä tulenkin erinomaisesti toimeen sekä kaikenikäisten että hammaslääkäripelkoisten potilaiden kanssa.

Teen monipuolisesti perushammashoitoa mm. tarkastukset, akuutit vaivat, paikkaukset, juurihoidot, purentakiskot. Lisäksi olen perehtynyt haastaviin/leikkauksellisiin hampaan poistoihin. Teen mielelläni myös keraamisia kruunuja ja implanttiprotetiikkaa.

Olen kartoittanut ammatillista osaamista monipuolisesti sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Osaamistani pidän yllä kouluttautumalla säännöllisesti, sekä aktiivisella keskustelulla erikoishammaslääkärien kanssa. Miellän työni laajaksi yhteistyöksi niin potilaan kuin eri erikoisalojen osaajien kanssa.

Tervetuloa vastaanotolleni! Teen kaikkeni, jotta käyntisi olisi mahdollisimman mukava.

I’m happy to help you also in English.

Varaa aika

Erikoisosaaminen ja palvelut

  • Implanttiprotetiikka
  • Laaja-alainen perushammashoito
  • Protetiikka

Kielitaito

  • Suomi
  • Englanti

Toimipaikat

Hohde Ivalo

Yhdystie 14, 99800 Ivalo

010 5050 825

Avoinna ma-pe 8-16

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus