Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Heta Kokko

Hammaslääkäri

Heta Kokko

Heta on monipuolinen ja huolellinen hammaslääkäri, joka panostaa potilaidensa kuunteluun ja rauhallisen ilmapiirin luomiseen. Hänen lempeä ja empaattinen luonteensa tekevät hänestä erinomaisen valinnan kaikenikäisten ja hammaslääkäripelkoisten potilaiden hoidossa.

Heta tekee monipuolisesti perushammashoitoa, kuten tarkastuksia, akuutteja vaivoja, paikkauksia, juurihoitoja ja purentakiskoja. Lisäksi hänellä on kokemusta haastavista ja leikkauksellisista hampaan poistoista sekä keraamisten kruunujen ja implanttiprotetiikan tekemisestä.

Heta on kartuttanut ammatillista osaamistaan sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Hän ylläpitää osaamistaan säännöllisellä kouluttautumisella ja aktiivisella keskustelulla erikoishammaslääkärien kanssa. Hän näkee työnsä laajana yhteistyönä potilaiden ja eri erikoisalojen osaajien kanssa.

Kaikki ovat tervetulleita Hetan vastaanotolle, ja hän tekee parhaansa, jotta jokaisen käynti olisi mahdollisimman mukava.

Heta is also happy to serve in English.

Varaa aika

Erikoisosaaminen ja palvelut

  • Implanttiprotetiikka
  • Laaja-alainen perushammashoito
  • Protetiikka

Kielitaito

  • Suomi
  • Englanti

Toimipaikat

Hohde Ivalo

Yhdystie 14, 99800 Ivalo

010 5050 825

Avoinna Ma-Pe 8-16. Katso kesän poikkeusaukioloajat »

Hammaspäivystys myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus