Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Ivalo

Yhteystiedot

Yhdystie 14
99800 Ivalo

010 5050 825

ivalo(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

Ma-Pe klo 8-16

Hammaspäivystys myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kesän poikkeusaukioloajat
24.5-3.6 kiinni
21.6. kiinni
8.7.-4.8. kiinni

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä. Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion, Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

 

Hammaslääkärit

Jaana Holm | Hammaslääkäri
 

Jaana on iloinen ja kuunteleva hammaslääkäri, kuka työskentelee tehokkaasti potilaan tarpeet huomioiden. Tärkeintä Jaanalle on, että vastaanotolle on aina miellyttävä tulla. Jaana tekee Hohde Ivalossa kattavasti perushammashoitoa (tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, hampaan poistot, sekä iensairauksien hoito). Erityisenä mielenkiinnonkohteena on purennan kuntoutus kiinteän protetiikan avuin sekä kirurgia. Jaana panostaa mielellään myös esteettiseen hammashoitoon.

Jaanan tavoitteena hammashoidossa ovat kestävät hoitotulokset sekä ennaltaehkäisevä hammashoito. Hoitosuunnitelma tehdään potilaan toiveita kunnioittaen ja huolellisesti, yksityiskohdat läpi keskustellen.

Lämpimästi tervetuloa Jaanan vastaanotolle! Varaa aika puhelimitse 010 5050 825 tai omahohde.fi

 

 
Pasi Karvonen | Hammaslääkäri
 

Pasi on toiminut hammaslääkärinä erilaisissa toimintaympäristöissä jo vuodesta 1998 alkaen ja huomannut, että alan erikoispalveluja on ollut tarjolla pohjoisessa erittäin rajatusti. Kokonaisvaltaiselle suun terveydenhoidolle on tarvetta, joten toimme digitaaliset erikoishammaslääkäripalvelut myös Ivaloon ja koko Pohjois-Lappiin. Nykyään Pasi toimii Hohde Vantaalla vastaavana hammaslääkärinä muutettuaan paluumuuttajana Inarista Helsinkiin.

Hyvän elämän salaisuus piilee siinä, että pidät itsestäsi huolta.
Me autamme sinua onnistumaan.

 
Heta Kokko | Hammaslääkäri
 

Heta on monipuolinen ja huolellinen hammaslääkäri, joka panostaa potilaidensa kuunteluun ja rauhallisen ilmapiirin luomiseen. Hänen lempeä ja empaattinen luonteensa tekevät hänestä erinomaisen valinnan kaikenikäisten ja hammaslääkäripelkoisten potilaiden hoidossa.

Heta tekee monipuolisesti perushammashoitoa, kuten tarkastuksia, akuutteja vaivoja, paikkauksia, juurihoitoja ja purentakiskoja. Lisäksi hänellä on kokemusta haastavista ja leikkauksellisista hampaan poistoista sekä keraamisten kruunujen ja implanttiprotetiikan tekemisestä.

Heta on kartuttanut ammatillista osaamistaan sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Hän ylläpitää osaamistaan säännöllisellä kouluttautumisella ja aktiivisella keskustelulla erikoishammaslääkärien kanssa. Hän näkee työnsä laajana yhteistyönä potilaiden ja eri erikoisalojen osaajien kanssa.

Kaikki ovat tervetulleita Hetan vastaanotolle, ja hän tekee parhaansa, jotta jokaisen käynti olisi mahdollisimman mukava.

Heta is also happy to serve in English.

 
Jaana Saari | Hammaslääkäri
 

Jaana on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1991 ja työskennellyt Ivalon terveyskeskuksessa hammaslääkärinä koko uransa. Kouluttautuminen on jatkunut myös uran aikana. Pohjoisen ihmisenä hän on tyytyväinen, että etäopiskelumahdollisuudet ovat viime vuosina kehittyneet harppauksin.

Merkitystä hammaslääkärin työhön tuo ihmisten kunnioittava ja rohkaiseva kohtaaminen, sekä ratkaisujen etsiminen suun ja hampaiden terveysongelmiin. Jaanan vastaanotolle ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat.

 

 

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

 

.

Annina Sipola

Suuhygienistit

Tinja Hannula-Tiiro | Suuhygienisti
 

Tinja on valmistunut suuhygienistiksi Oulun ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2018. Valmistumisen jälkeen Tinja on vuoden verran työskennellyt sekä suuhygienistinä että hammashoitajana kunnallisella ja yksityisellä puolella. Työvuoden jälkeen Tinja jatkoi opintoja toisen ammattinsa parissa pitäen samalla suuhygienistin ammattitaitoaan yllä.
Suuhygienistin työnkuvasta Tinja nauttii kokonaisuudessaan. Tyytyväinen asiakas, oman käden jälki sekä terveyden edistäminen ovat suuhygienistin työssä tärkeitä asioita Tinajlle. ”Suunterveys ei ole vain suussa vaan se vaikuttaa myös yleisterveyteen, mistä on tärkeä pitää huolta. Jokaisella meillä on oma ihana hymy, minkä puolesta on mukava tehdä myös esteettistä työtä.” Tinja kertoo.

 

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus