Pihlajalinnan hammasklinikat ovat osa Hammas Hohdetta. Tutut ammattilaiset palvelevat sinua jatkossakin.

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Hannu Hyvärinen
Hammaslääkäri

Olen valmistunut Göteborgin yliopistosta vuonna 1998. Minulla on pitkä ja laaja kokemus monipuolisesta hammashoidosta.Pitkät hoitosuhteet kertovat potilaiden luottamuksesta ja antamasta arvostuksesta. Rauhallinen, rento ja turvallinen ilmapiiri hoitotilanteessa on minulle tärkeä piirre työssäni, kuten myös laadukas ja kestävä lopputulos.
Teen mielelläni laaja-alaista hammashoitoa; perushammashoidon lisäksi protetiikka sekä esteettinen hammashoito ovat vahvuuksiani.
Olen viime vuosina hankkinut laajaa kokemusta Invisalign -oikomishoidosta sekä esteettisestä hammashoidosta; muovi- ja posliinilaminaatit sekä -kruunut.
Usein jo Invisalign -oikomishoidolla saavutetaan esteettisesti kaunis lopputulos. Joskus hampaissa on vanhoja paikkoja, kulumia tai värivirheitä, ja tällöin oikomishoidon päätteeksi tarvitaan esim. hampaiden valkaisua, muovikorjauksia tai muovi-/posliinikuoria. Hoito räätälöidään yksilöllisesti ja korjaukset toteutetaan hiomalla minimaalisesti omaa hammaskudosta.
Tervetuloa ! Välkommen ! Wellcome !
Puhelin
010 571 1900
Sähköposti
stockmann@hammashohde.fi
Hannu Hyvärinen

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus