Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Hannu Hyvärinen

Hammaslääkäri

Hannu Hyvärinen

Hannu on valmistunut Göteborgin yliopistosta vuonna 1998 ja hänellä on pitkä ja laaja kokemus monipuolisesta hammashoidosta. Pitkät hoitosuhteet kertovat potilaiden luottamuksesta ja arvostuksesta, joita hänelle annetaan. Rauhallinen, rento ja turvallinen ilmapiiri hoitotilanteessa on Hannulle tärkeä piirre työssään, samoin kuin laadukas ja kestävä lopputulos.

Hannu tekee mielellään laaja-alaista hammashoitoa; perushammashoidon lisäksi protetiikka ja esteettinen hammashoito ovat hänen vahvuuksiaan. Viime vuosina hän on hankkinut laajaa kokemusta Invisalign-oikomishoidosta sekä esteettisestä hammashoidosta, mukaan lukien muovi- ja posliinilaminaatit sekä -kruunut.

Usein jo Invisalign-oikomishoidolla saavutetaan esteettisesti kaunis lopputulos. Joskus hampaissa on vanhoja paikkoja, kulumia tai värivirheitä, ja tällöin oikomishoidon päätteeksi tarvitaan esimerkiksi hampaiden valkaisua, muovikorjauksia tai muovi-/posliinikuoria. Hoito räätälöidään yksilöllisesti ja korjaukset toteutetaan hiomalla minimaalisesti omaa hammaskudosta.

Hannu toivottaa potilaat lämpimästi tervetulleiksi vastaanotolleen, oli heidän kielensä sitten suomi, ruotsi tai englanti.

Tervetuloa ! Välkommen ! Wellcome !

 

Varaa aika

Kielitaito

  • Suomi
  • Ruotsi
  • Englanti

Toimipaikat

Hohde Helsinki Gaselli

Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki

09 6811 3800

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-15. Katso kesän poikkeusaukioloajat »

Sisäänkäynti vastaanotolle Aleksanterinkadun puolelta Zaran ja Elisa Shopin välistä.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus