Pihlajalinnan Hammasklinikat ovat nyt osa Hohdetta. Palvelemme jatkossakin samoissa tiloissa tutun tiimin voimin. Tervetuloa!

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Helsinki Gaselli

Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 19
00100 Helsinki

09 6811 3800

info(at)gasellinhammaslaakarit.fi

Aukioloajat

ma-to 8-19
pe 8-15
la 9-14

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Miikka Lehmijoki | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Miikka on valmistunut hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta 2009 ja suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta keväällä 2018. Miikka tekee monipuolisesti kaikkia suukirurgisia toimenpiteitä, kuten hampaiden tavallisia ja leikkauksellisia poistoja, keinojuuri- eli implanttihoitoja ja niihin liittyen kova-ja pehmytkudosmuokkauksia. Lisäksi hän tutkii ja hoitaa suun limakalvosairauksia.

Potilasta usein jännittää ja pelottaakin tulla kirurgin vastaanotolle. Miikka huolehtii omalla rauhallisella ja osaavalla otteellaan siitä, että vastaanottokäynti olisi mahdollisimman mukava kokemus. Tervetuloa Miikkaa tapaamaan!

 
Miikka Lehmijoki
Juha Peltola | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Juha on erikoistunut suu- ja leukakirurgiaan. Hän on toiminut spesialistina Turun opinahjossaan sekä TYKSissä, mutta pian jo 20 vuoden ajan yksityisenä suu- ja leukakirurgina pääasiassa Helsingissä.

Juhan pääosaamisalue on implanttikirurgia ja siihen liittyvä leukaluiden ja pehmytkudosten korjaava kirurgia. Luonnollisesti myös kaikki muut suu- ja leukakirurgisen alaan liittyvät ongelmat kuuluvat työkenttään.

Implanttihoitoon ja -kirurgiaan liittyvät opit hän on saanut maailmalta – niin Euroopasta, kuin pohjois-Amerikastakin. Tärkeä osa ammattitaidon kehittymistä on myös alan tieteellisen tutkimuksen seuraamisella.

Hoidon huolellinen suunnittelu implanttiprotetiikan osaajien kanssa ja kirurgisen tiimin saumaton yhteistyö ovat Juhan mielestä ratkaisevan tärkeää potilaiden asianmukaisen hoidon kannalta. Juhan tiimiin kuuluvat lisäksi hänen oikeat kätensä: suuhygienisti Marjo Hietala sekä hammashoitaja Pia Anttila.

 
Juha Peltola

Protetiikka ja purentafysiologia

Mikko Rantala | Erikoishammaslääkäri, protetiikka
 

Mikon erikoisalaa ovat protetiikka ja purennan kuntoutus. Työnkuvaan kuuluu mm. laajat purennan kuntoutukset sekä tapaturmien jälkeiset ja implanttiprotetiikkaan liittyvät hoidot. Tällaisia ovat esimerkiksi kuluneen hampaiston hoito ja puuttuvien hampaiden korvaaminen.

Esteettisen alueen hoitoja hän tekee erityisen mielellään. Hoito suunnitellaan aina ensin huolella ja käydään potilaan kanssa läpi. Usein hoitovaihtoehtoja on useampia ja näistä valitaan potilaan kanssa hänelle sopivin. Tavoitteena on hyvin onnistunut hoito ja tyytyväinen potilas.

 
Mikko Rantala
Patrik Saarikoski | Erikoishammaslääkäri, protetiikka
 

Patrik on valmistunut hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2005 ja protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2021. Yksityisvastaanoton lisäksi Patrikilla on virka Helsingin kaupungin suun erikoishoidon yksikössä. Lähes 20 vuoden kokemus yksityishammaslääkärinä on antanut eväät kohdata potilaat ammattitaitoisesti ja ihmisläheisellä otteella. Hoidon lähtökohtana on aina potilaan toiveet ja tarpeet, yhdessä päätämme mikä on juuri Sinulle paras hoitomuoto.

Hammasproteetikkona Patrik ottaa vastuun potilaan purennan kokonaisvaltaisesta hoidosta eli hampaiston purentakyvyn palauttamisesta ja sen ylläpidosta. Tämä voi käsittää toimenpiteitä yksittäisen vaurioituneen hampaan kruunuttamisesta aina koko menetetyn hampaiston korvaamiseen kiintein tai irtoproteettisin keinoin. Haastavimmat purennan kuntoutukset vaativat usein monen eri hammaslääketieteen erikoisalan yhteistyötä, mikä onnistuu vastaanotollamme mainiosti, sillä Hohteelta löytyy tarvittaessa kaikkien erikoisalojen osaajia. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – varsinkin laajemmat tai esteettisesti vaativat implanttityöt suunnitellaan luotettavasti etukäteen 3D-suunnittelulla.

Patrik tekee myös mielellään esteettistä hammashoitoa. Näissä hoidoissa saadaan usein luonnollisin ja näyttävin sekä hampaiden terveydelle paras lopputulos ns. minimally invasive -tekniikoita hyödyntäen. Tämä lähestymistapa pyrkii säilyttämään mahdollisimman paljon omaa tervettä hammaskudosta tinkimättä hoidon lopputuloksesta. Näihin hoitoihin yhdistetään hyvin usein myös hampaiden oikominen, jota Patrik tekee huomaamattomalla Invisalign-kalvo-oikomismenetelmällä. Parhaassa tapauksessa esteettiseksi hoidoksi riittääkin kalvo-oikominen yhdistettynä mahdolliseen hampaiden valkaisuun ja kärkien muotoiluun yhdistelmämuovilla (Align, Bleach and Bond -hoito).

Patrik hoitaa purentafysiologiset (leukanivel- ja puremalihasvaivat) potilaat menetelmin, jotka perustuvat tutkittuun ja tehokkaaseen käypä hoito -suosituksen mukaiseen tietoon usein yhteistyössä fysioterapeutin kanssa. Näihin hoitoihin liittyy monesti myös purentakiskon valmistus.

Hammaslääketiede on jatkuvasti kehittyvä ala ja Patrik pitää itsensä ajan tasalla ja aallonharjalla säännöllisellä kouluttautumisella niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä alan kirjallisuuteen tutustumalla.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

 

 

Varaa aika

 
Patrik Saarikoski

Iensairaudet

Antti Niskanen | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Antti on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2000 ja iensairauksien erikoishammaslääkäriksi vuonna 2006. Antti tekee paljon esteettistä hammashoitoa ja tietenkin oman erikoisalansa, iensairauksien, hoitoja. Implanttihoidoista hänellä on jo yli 20 vuoden kokemus. Lisäksi Antti on pidetty luennoitsija Suomessa ja hän täydennyskouluttaakin useita hammaslääketieteen osaajia vuosittain. Hän käy myös itse vuosittain täydennyskouluttautumassa ulkomailla. Hän on toiminut jo vuosien ajan Hammaslääkäriliiton valkaisuhoitojen asiantuntijana ja häntä on haastateltu valkaisuasioissa useisiin lehtiin. Antti on toiminut  asiantuntijana myös Ylen Akuutti-ohjelmassa.

Antin erityisosaamisalueisiin kuuluvat iensairaudet, esteettinen hammashoito ja implanttihoidot. Antti työskentelee vastaavana hammaslääkärinä Lahden toimipisteessä sekä konsultoi viikottain hammaslääkäreitä Jyväskylän ja Kuopion toimipisteessä.

 
Antti Niskanen

Paikkaus- ja juurenhoito

Oikomishoito

Siru Riekki | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

 

Siru on valmistunut hammaslääkäriksi v.2008 sekä oikomishoidon erikoishammaslääkäriksi v.2016 Helsingin yliopistosta. Hän kouluttautuu aktiivisesti sekä ohjaa ortodontian erikoistuvaa sekä oikomiseen perehtyneitä hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä.

 

Sirun erityisosaamista ovat lasten ja nuorten kehittyvät purennat sekä niiden hoito. Aikuisilla valmiin purennan oikomishoidoissa kiehtoo erityisesti estetiikka. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa oikomishoitoa!

 

Sirun hoitomenetelmiin kuuluu laaja valikoima erikoishammaslääkärin kojeita: kiinteistä kojeista kalvoihin sekä irtokojeista ruuvikojeisiin. Hänen periaatteenaan onkin räätälöidä hoito aina yksilöllisesti potilaan toiveiden sekä purennan hoidontarpeen mukaan. Huolellinen tutkimus sekä hoitosuunnitelma takaavat parhaan mahdollisen sekä kestävän lopputuloksen.

 

Sirun mielestä parasta työssä on nähdä omien kättensä jälki, ja auttaa potilasta saamaan hyvä ja toimiva purenta sekä valloittavan kaunis hymy!

 

Hän on työssään tarkka ja hellä, nauttii estetiikasta sekä sen luomisesta. Sirua työssä vievät eteenpäin pitkäjänteisyys sekä kunnianhimo ja hän kertoo pitkien potilassuhteiden olevan ehdottomasti työn suola.

 

Siru on vapaa-ajallaan intohimoinen viulisti. Konserttisalien ohella hänen lempipaikkojaan ovat Lapin keväthanget perheen kanssa.

 

 
Siru Riekki

Hammaslääkärit

Maija Aura | Hammaslääkäri
 

Maija on työskennellyt yli 30 vuotta yksityishammaslääkärinä. Hänellä on useita pitkäaikaisia hoitosuhteita, joita Maija pitää suuressa arvossa. Maija uskoo, että on kaikkien osapuolten etu, jos hammashoito suunnitellaan ja toteutetaan pitkäkestoisia ratkaisuja käyttäen, ilman kiirettä ja jännitystä. Hänen hoitofilosofiasa on välttää turhia toimenpiteitä ja tehdä ajoissa välttämättömyydet. Maijan rooli yleishammaslääkärinä on ottaa vastuu potilaan kokonaishoitotilanteesta ja huolehtia myös tulosten säilyttämisestä. Tämä kaikki toteutuu joustavassa yhteistyössä vastaanottomme erikoisosaajien kanssa. Maija hoitaa erityisen mielellään myös pelkopotilaita.

Maija eläköityy 2023 eikä ota enää vastaan uusia potilaita.

 
Maija Aura
Johanna Evinsalo | Hammaslääkäri
 

Johanna valmistui hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2006. Hän on työskennellyt yli 16 vuoden ajan yksityisellä vastaanotolla ja tätä ennen muutaman vuoden julkisen hammashoidon puolella sekä YTHS:llä kerryttäen laajan hammaslääketieteellisen osaamisen. Johanna tekeekin laaja-alaista, perusteellista ja kokonaisvaltaista hoitoa täydellä sydämellään, sekä kouluttautuu aktiivisesti hammaslääketieteen eri osa-alueilla Suomessa ja ulkomailla.

Pitkäaikaiset potilassuhteet ovat Johannalle tärkeitä – vuosien varrella nähdään hoidon tulokset ja niiden pysyvyys. Ienterveyden hoito ja ehkäisevä hammashoito ovat olennainen osa kokonaisvaltaista terveydenhoitoa.

Johanna hoitaa kaikenikäisiä potilaita ja myös pelkopotilaita.

Hammaslääkärin työn vastapainoksi Johanna harrastaa laulua ja monipuolisesti liikuntaa.

 

 
Johanna Evinsalo
Matti Jokinen | Hammaslääkäri
 

Matti tekee mielellään monipuolista hammashoitoa. Hän on erityisesti perehtynyt kruunujen ja paikkojen tekemiseen digitaalisella CEREC-tekniikalla. Matti voi samalla käynnillä suunnitella kruunun mielensä mukaan ja kiinnittää sen paikoilleen. Samalla puudutuksella ja ilman hankalia väliaikaisia paikkoja. Myös yksittäiset implanttikruunut syntyvät CERECillä
Materiaalina CEREC-kruunuissa on keramia tai erilaiset jyrsittävät yhdistelmämateriaalit, tilanteen mukaan.

Matti tekee myös purentakiskot ja uniapneakiskot ja kaikkea hampaiden perushoitoa paikkauksesta juurihoitoon. Hampaiden ja ikenien terveyden ylläpito sujuu yhteistyössä loistavien suuhygienistiemme kanssa.

Hammaslääkärin työssä Mattia kiehtoo loputtomat mahdollisuuden opiskella uutta. CERECin kanssa, kuten kaikessa digitaalitekniikassa, kehitys on erityisen nopeaa. 
Kädentaitojakin pitää opiskella. Viime vuosina Matti on suorittanut Englannissa Dawson Academyn koulutusohjelman, jossa pohjana on leukanivelien toiminnan ja ongelmien ymmärtäminen ja tasapainoisen ja kestävän purennan rakentaminen. Se on aina pohjana myös kauniille ja kestävälle hymylle.
Lisäksi Matti on opetellut aikuisten oikomistekniikkaa huomaamattomilla Invisalign-kalvoilla.
Gasellin positiivisessa ilmapiirissä on mukava työskennellä ja oppia uutta huippuosaajien kanssa!

 
Matti Jokinen
Anna-Maija Karttunen | Hammaslääkäri
 

Anna-Maija on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2008 ja palvellut asiakkaita siitä asti yksityisvastaanotoilla Helsingissä. Gaselli Hohteella hän toimii perushammaslääkärinä yhteistyössä erikoihammaslääkäreiden kanssa. Hammaslääketieteen pääasiallisia kliinisiä aloja hän seuraa monipuolisesti ja kouluttautuu aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla.

Anna-Maija nauttii pitkäaikaisista potilassuhteista, joissa vuosien varrella nähdään hoidon tulokset ja niiden pysyvyys. Hän hoitaa erityisen mielelläni myös pelkopotilaita ja panostaa työssään ennaltaehkäisevään hoitoon. Päivittäisessä työssään hän on kiinnostunut digitaalisen hammashoidon sovelluksista.

Työssä tärkeintä on luoda potilaalle turvallinen ja mahdollisimman miellyttävä hoitokokemus. Hammaslääkärissä voi olla mukavaakin.

 

 
Anna-Maija Karttunen
Juha Lindgren | Hammaslääkäri
 

Juha on toiminut yli 40 vuotta hammaslääkärinä Turussa ja Helsingissä, joten hänellä on todella laaja kokemus ja ammattitaito suun terveyden hoidosta. Aktiivisen kouluttautumisen ansiosta erityisosaamista on kertynyt mm. implanttihoidoista, laserhammashoidosta, keraamisesta Cerec-paikkaushoidosta, proteettisista hoidoista sekä suukirurgiasta. Hän on toiminut myös kouluttajana oman alansa ammattilaisille.

Työssään Juha pyrkii aina ottamaan huomioon potilaansa toiveet. Hänellä on pitkä kokemus pelkopotilaiden auttamisesta ja hän hoitaa mielellään kaikenikäisiä potilaita.

 

 

Varaa aika

 
Juha Lindgren
Laura Peltonen | Hammaslääkäri
 

Laura toivoo, että potilaalla on aina mukava ja turvallinen olo tullessaan hammaslääkäriin. Tärkeimpänä työssään hän pitää potilaan kohtaamista ja kuuntelemista. Parhaat hoitoratkaisut tehdään aina yhdessä potilaan kanssa vaihtoehdot hyvin perustellen, jotta potilas tietää miksi jokin hoito tehdään ja kokee hoidon tarpeelliseksi. Yksittäisen hampaan sijaan Laura miettii kokonaisuutta, ja pelkkien hampaiden sijaan potilasta.

Laura hoitaa paljon pelkopotilaita ja lapsia. Tarvittaessa hoidossa voidaan edetä hyvin rauhallisesti, jotta vältetään joskus jännittävänkin kokemuksen mukanaan tuomat tunteet. Laura uskoo, että jokainen käynti voi päättyä valoisaan ja helpottuneeseen hymyyn!

Laura työskentelee unelma-ammatissaan ja nauttii työnteosta joka päivä. Laura toivoo sen näkyvän myös potilaalle.

 
Laura Peltonen
Ulrika Sundén | Hammaslääkäri
 

Ulrika on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta 2016, minkä jälkeen hän on työskennellyt yksityishammaslääkärinä. Hammaslääkärinä Ulrika ottaa vastuun potilaan kokonaishoidosta, tehden tarvittaessa yhteistyötä erikoishammaslääkäreiden kanssa. Ulrika on utelias ja oppii mielellään uutta. Hän päivittää osaamistaan täydennyskoulutuksissa säännöllisesti. Ulrika hoitaa mielellään myös pelkopotilaita ja lapsia.

”Pyrin aina kuuntelemaan potilasta ja selittämään hoitovaihtoehdot potilaalle huolella. Hoitoratkaisut tehdään yhdessä potilaan kanssa keskustellen. Pidän ennaltaehkäisevää hoitoa erittäin tärkeänä. Mielestäni hoidon tulisi olla huolellista sekä aina mahdollisimman kivutonta.”

 

 

Varaa aika

 
Ulrika Sundén
Katri Tolkki | Hammaslääkäri
 

Katri on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2013. Hänellä on hammaslääketieteen opintoja Strasbourgin yliopistosta, ja hän käy aktiivisesti myös täydennyskoulutuksissa. Katri haluaa jatkuvasti oppia uutta ja päivittää osaamistaan, jotta voi käyttää ammattitaitoaan potilaan parhaaksi.

Katri pyrkii räätälöimään hoidot kunkin potilaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita kuunnellen. Päämääränä on ehkäistä ennalta suun sairauksien syntyä, jolloin hampaat ja suun kudokset kestävät pidempään terveinä ja turhilta toimenpiteiltä vältytään.

Katrin osaaminen on monipuolista. Erityisesti hän on perehtynyt juurihoitoihin sekä pelkopotilaiden hoitoon ja tehokkaaseen kivun lievitykseen. Katri miettii vastaanotollaan potilaan kanssa yhdessä, mikä on paras ja kivuttomin suun ja hampaiden hoito.

 
Katri Tolkki
Lilli Tyukina | Hammaslääkäri
 

Hyvällä energialla ja positiivisuudella toteutettua hoitoa. Asiakas huomioiden, lempeällä otteella nykykäytänteiden mukaista hammashoitoa. Erityisen mielenkiinnon kohteena, perustutkimukset, paikkaukset, parodontologiset hoidot, juurihoidot ja poistot. Lilli panostaa ennaltaehkäisevään hoitoon ja antaa mielellään ohjausta omahoitoon. Lilli hoitaa mielellään myös pelkopotilaita.

Lilli on valmistunut hammaslääkäriksi Itä-Suomen Yliopistosta 2022.

 

 

Varaa aika

 
Lilli Tyukina

Röntgendiagnostiikka

Ani Lakoma | Erikoishammaslääkäri, radiologia
 
Ani on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi 2017. Hohteella Ani laatii lausuntoja röntgentutkimuksista ja osallistuu konsultaatioyhteistyöhön hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kanssa.
Ani ylläpitää ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Hän myös täydennyskoulututtaa hammaslääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.
Työssään Ani nauttii siitä, että hän voi osallistua potilaan laadukkaaseen ja huolelliseen hoitoon.
 
Ani Lakoma

Suuhygienistit

Kaisa Carlsson | Suuhygienisti
 

Kaisa on valmistunut hammashoitajaksi 1994 ja suuhygienistiksi vuonna 1999. Kaisa pitää työstään erittäin paljon sen monipuolisuuden vuoksi. Gaselli Hohteella hän on toimii osana EHL Virpi Myllerin oikomishoidon tiimiä sekä endodontin ja yleishammaslääkärin työparina. Suuhygienistin työssään Kaisa tekee hammaskivenpoistoa, soodapuhdistuksia sekä hampaiden valkaisua hellin käsin.

 

 
Kaisa Carlsson
Marjo Hietala | Suuhygienisti
 

Marjo on työskennellyt suuhygienistinä vuodesta 1986. Suuhygienistin työn ihmisläheisyys ja monipuolisuus innostavat Marjoa.

Säännölliset hoitokäynnit yhdistettynä yhdessä sovittuihin omahoidon menetelmiin auttavat ylläpitämään suun ja hampaiden terveyttä.

 
Marjo Hietala
Helena Uosukainen | Suuhygienisti
 

Helenan työnkuvaan kuuluvat osana hammashoitotiimiä ien- ja kiinnityskudossairauksien hoito, suu- ja hammassairauksien ehkäisy, omahoidon ohjaus sekä hampaiden valkaisu.

Hän pyrkii aina hoitamaan asiakkaiaan mahdollisimman kiireettömästi ja kivuttamasti. Helenalle tärkeintä on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

 
Helena Uosukainen
Sirpa Väkevä | Suuhygienisti
 

Kun hampaiden ja suun terveys on saatu kuntoon, alkaa hoidon kaikkein tärkein vaihe – hampaiden ja suun hyvän terveydentilan ylläpitäminen ja edelleen kohentaminen. Tämä toiminta on Sirpan vastuulla.

Säännöllinen hammaskiven ja plakin poisto on hyvän hoitotuloksen säilymisen kannalta oleellisen tärkeää.

Hyvä omahoito ja sopivat välineet ovat tärkeimmät asiat, joilla potilas voi itse vaikuttaa suunsa terveydentilan säilymiseen.

 
Sirpa Väkevä
Johanna von Veh | Suuhygienisti
 

Koulutukseltaan Johanna on suuhygienisti ja toimii Gasellissa hammashoitajana. Työssään hän on rauhallinen ja huolellinen. Työkokemusta on yli 20 vuoden ajalta.  Hän päivittää osaamistaan säännöllisesti alan koulutuksilla.

Med Johanna kan du även tala svenska.

 

 
Johanna von Veh

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus