Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Suun puhdistus suuhygienistin vastaanotolla

Mikä suun puhdistus?

Suuhygienistin erikoisosaamista on hampaiden puhdistus ja ennaltaehkäisevä hammashoito. Suun puhdistuksessa suuhygienisti puhdistaa hampaat tehokkaasti plakista, sekä poistaa hammaskiven ja hampaiden pintojen värjäytymät.

Jos hampaat tuntuvat karheilta ja likaisilta, ikenet aristavat ja vuotavat, hampaiden kellertävyys häiritsee tai henki haisee hyvästä kotihoidosta huolimatta, voi olla aika piipahtaa suuhygienistin tuolissa.

Puhdistukseen ja hammaskiven poistoon käytetään ultraäänilaitetta, joka puhdistaa hampaat perusteellisesti värisevän kärjen ja vesisuihkun avulla. Hammaskiveä poistetaan myös käsi-instrumentilla, jolla hammaskivi rapsutetaan mekaanisesti irti hampaan pinnasta ja ikenien alta. Peruspuhdistuksen lisäksi voidaan ottaa avuksi myös soodapuhallus, joka poistaa tehokkaasti värjäytymiä.

Kuinka usein suu tulisi puhdistaa suuhygienistin vastaanotolla?

Hammasterveys, hoitotottumukset, hampaiden värjäytyminen ja hammaskiven muodostuminen on yksilöllistä. Suuhygienistillä olisi hyvä käydä säännöllisesti, mutta käyntitiheyden tarve tulee aina arvioida henkilökohtaisesti. Voit varata ajan suuhygienisteillemme OmaHohteesta tai puhelimitse lähimmältä Hohde-klinikaltasi.

Lue lisää suuhygienistipalveluistamme >

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus