Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Suuhygienistin vastaanotolla implanttihoidon jälkeen

Implanttihoidon asiakas kertoo hoitokokemuksestaan.

 

Suuhygienisti hoitaa hampaita ennaltaehkäisevästi, poistaa hammaskiveä, puhdistaa hampaat tehokkaasti, poistaa värjäytymiä hampaiden pinnoilta, valkaisee hampaita ja antaa ohjeita hyvään kotihoitoon. Jos hampaat tuntuvat karheilta, ikenet aristavat tai vuotavat, värjäytymät häiritsevät, henki haisee tai tuntuu, että hampaiden puhdistuksessa olisi parantamisen varaa, kannattaa piipahtaa suuhygienistin vastaanotolla. Suuhygienistillä käynnin tiheyden tarve on aina yksilöllistä.

 

Implanttihoito ja hampaiden puhdistus

Erityisen tärkeää hampaiden puhdistus on implanttihoidon jälkeen. Hammasimplantteja täytyy puhdistaa huolellisesti, sillä vaikka ne eivät reikiinny, ne tulehtuvat helposti. Jos implanttia ympäröivät kudokset tai leukaluu tulehtuvat, voi riskinä olla jopa implantin menetys. Suuhygienisti osaa neuvoa implanttien hoidossa ja varmistaa, että kotipuhdistus on säännöllistä ja huolellista. Vastaanotolla tehtävä suun puhdistus on lisäapu hyvään hammashygieniaan, ja sen aikana voidaan huomata mahdollisia tulehduksen riskikohtia tai epäkohtia kotihoidossa.

Puhdistukseen käytetään ultraäänilaitetta, joka puhdistaa sekä omat että keinotekoiset hampaat perusteellisesti värisevän kärjen ja vesisuihkun avulla. Mekaanisesti hampaiden pintoja voidaan puhdistaa siihen tarkoitetulla käsi-instrumentilla, jolla hammaskivi rapsutetaan pois. Peruspuhdistuksen lisäksi voidaan suuhygienistin vastaanotolla tehdä myös soodapuhallus, joka poistaa tehokkaasti pinnallisia värjäytymiä.

 

> Lue lisää hammasimplanttien hyvästä puhdistuksesta.

 

Olisiko aika käydä suun puhdistuksessa?

Varaa aika suuhygienistille OmaHohteesta tai puhelimitse lähimmältä Hohde-klinikaltasi.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus