Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Oikomishoito yhteistyössä eri alojen erikoishammaslääkäreiden kanssa

Hammaslääkäri keskustelee asiakkaansa kanssa.

Oikomishoito yhteistyössä eri alojen erikoishammaslääkäreiden kanssa

Toisinaan oikomishoito voi vaatia myös muiden alojen erikoishammaslääkäreiden osaamista. Joskus purentavirheen korjaamiseksi voidaan tarvita leukojen muokkaamista kirurgisesti. Tällaisessa tapauksessa oikomishoito suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä suu- ja leukakirurgiaan erikoistuneen hammaslääkärin kanssa.

Oikomishoidon aikana suun hyvinvointi on tavallistakin tärkeämpää, ja säännöllinen hampaiden hoidattaminen suuhygienistillä ja hammaslääkärillä kannattaa.

Oikomishoitoa voidaan tarvita myös muun hammashoidon yhteydessä. Esimerkiksi puuttuvien tai menetettyjen hampaiden korvaaminen vaatii toisinaan oikomishoitoa ennen proteettista korjaamista. Tällöin korjataan kallistuneiden hampaiden asentoja tai siirretään hampaita parempiin asentoihin, jotta proteettinen hoito voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidon suunnittelu näissä tapauksissa tehdään yhdessä protetiikan erikoishammaslääkärin kanssa.

Hohteelta saat kaiken tarvitsemasi palvelun oikomishoidon aikana, sillä vastaanotollamme työskentelee kattava joukko eri alojen asiantuntijoita suu- ja leukakirurgeista parodontologian erikoishammaslääkäreihin.

Varaa aika oikomishoidon konsultaatioon OmaHohteesta tai puhelimitse lähimmältä Hohde-klinikalta.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus