Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Miten valkaista hampaat

 

Hampaiden valkaisu kokeneen ammattilaisen avulla on turvallisin ja tehokkain tapa saavuttaa upea lopputulos. Valkaisu voidaan suorittaa joko suuhygienistin vastaanotolla tai mukavasti kotona suuhygienistin antamien ohjeiden ja turvallisten tuotteiden avulla. Valkaisu tehdään aina puhtaaseen ja terveeseen suuhun, jotta varmistetaan turvallisuus ja tasainen tulos. Ennen valkaisun aloittamista suu tarkastetaan huolellisesti, ja tarvittaessa hampaat puhdistetaan hammaskivestä ja pinttymistä. Reikiintyneet hampaat korjataan, ja tulehtuneet ikenet hoidetaan ennen valkaisua.

Kuinka hampaiden valkaisu sitten suoritetaan suuhygienistin vastaanotolla? Vastaanotolla käytetään vetyperoksidipohjaista valkaisugeeliä, joka takaa luonnollisen ja kirkkaan valkaisutuloksen. Lopputulos on aina yksilöllinen ja räätälöidään sinulle.

Entä voinko valkaista hampaani kotona? Kyllä, voit. Kotivalkaisua varten valmistetaan yksilölliset valkaisumuotit, jotka sopivat juuri sinun hampaillesi. Saat myös laadukkaan valkaisuaineen mukaasi. Ammattilaisen antamien ohjeiden avulla kotivalkaisu on turvallista ja vaivatonta.

Miten pinnalliset värjäytymät poistetaan? Joskus hampaiden valkaisu ei ole tarpeen, ja voimme palauttaa hampaisiin niiden luonnollisen vaaleuden ja kirkkauden soodapuhdistuksen avulla. Soodapuhdistus poistaa tehokkaasti ruoan ja juoman aiheuttamat tummentumat ja kellastumat. Jos hampaiden luonnollinen väri on vaalea ja värjäytyminen on pinttynyttä, soodapuhdistus on erinomainen vaihtoehto.

Miksi hampaat värjäytyvät? Hampaiden värjäytyminen voi johtua monista tekijöistä:

1. Yleisesti hampaiden kellastumista ja värjäytymistä aiheuttavat epäpuhtaudet ja hammaskivi, joka kerää väriä ruoasta ja juomasta, kuten mausteet, punaviini, kahvi, kolajuomat ja tee.
2. Tupakointi tummentaa ja kellastaa hampaita, koska tupakansavu sisältää tervaa ja muita värjääviä aineita.
3. Tietyt lääkkeet, kuten antihistamiinit, mielialalääkkeet ja verenpainelääkkeet, voivat lievästi värjätä hampaita.
4. Suuvedet, joissa on klooriheksidiiniä, saattavat aiheuttaa hampaiden tummumista.
5. Hampaiden eroosio tai kulumisesta aiheutuva värjäytyminen voi tapahtua.
6. Myös yksittäinen hammas voi värjääntyä esimerkiksi siihen kohdistuneen iskun ja sisäisen verenvuodon takia
7. Hampaiden kehityshäiriöt voivat aiheuttaa värinmuutoksia hampaissa.

Haluatko varata ajan suuhygienistille? Voit tehdä sen helposti OmaHohteessa tai puhelimitse lähimmältä Hohde-klinikaltasi.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus