Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Ien- ja kiinnityskudos­sairauksien hoito

Mikä on paradontiitti?

Parodontiitti on vähäoireisesti etenevä hampaiden kiinnityskudosten tulehdustila, jonka toteaminen ja hoito on ensiarvoisen tärkeää hampaiden säilymisen kannalta.

Miten ientulehdusta ja parandontiittia hoidetaan?

Ientulehdus ja parodontiitti ovat yleisimpiä ihmisen potemia sairauksia. Yhä enenevässä määrin saadaan tieteellistä tutkimustietoa ientulehduksen ja parodontiittin haitallisista vaikutuksista ihmisen yleiseen terveydentilaan. Sen vuoksi on tärkeää poistaa suussa oleva tulehdus mahdollisimman hyvin ja perusteellisesti. Useimmiten hyvä hoitotulos saavutetaan konservatiivisella anti-infektiivisella perushoidolla ultraäänilaitteella ja käsi-instrumentein, mutta joskus joudutaan ottamaan bakteeriviljely ja antamaan antibiootti tukihoitona.

Pitkälle edennyt parodontiitti vaatii leikkaushoitoa, jolloin voidaan tarvittaessa käyttää uudiskudosta muodostavia hoitoaineita ja menetelmiä. Teemme myös esteettisiä kiinnityskudoskorjauksia.

Implanttien tulehdustilojen, peri-implantiittien hoitolinjat vastaavat omien hampaiden hoitoja.

Lue lisää ientulehduksen hoidosta >

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus