Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hammasimplantti on tarkoitettu kestämään pitkään

Implanttihoidon tyytyväinen asiakas.

 

Implantin kestävyyteen vaikuttaa olennaisesti asiantunteva suunnittelu ja toteutus laadukkailla materiaaleilla.

Suunnittelu aloitetaan purennan arvioinnilla. Kartoitamme viereisten hampaiden muodon, sijainnin sekä purentavoimat. Tarvittaessa käytämme 3D-röntgentutkimusta.  Tutkimus auttaa kirurgia arvioimaan implantin optimaalisen sijainnin, sekä mahdollisesti tarvittavan luun lisäyksen implantin ympärille.

Kun implantti saadaan asennettua kerralla oikeaan asentoon, on lopputuloksena luonnollinen, kaunis ja aikaa kestävä kruunu.

Oikein luuhun asennettu implantti kestää rasitusta ja se on helppo puhdistaa.

Implanttirakenteita on silti hyvä huollattaa säännöllisin väliajoin. Joskus saattaa olla aihetta myös pieniin korjaustoimenpiteisiin. Implantin ylläpitohoidossa suosittelemme myös säännöllisiä käyntejä suuhygienistin vastaanotolla; näin ennaltaehkäistään ientulehduksen syntyminen.

Käytämme vain testattuja merkkituotteita.

Käytämme implanttien tuottamisessa testattuja, korkealaatuisia merkkejä: Nobel Biocare, Straumann, Dentsply Astra ja Conelog. Näin pystymme takaamaan kestävän lopputuloksen ja osien saatavuuden vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää implanttihoidosta >

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus