Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Tampere Puutarhakatu

Yhteystiedot

Puutarhakatu 19, 2krs.
33210 Tampere

010 5050 835

tampere(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-18
ti-to 8-16
pe 8-14
Vastaanottoaikoja myös iltaisin.

Muutamme osoitteeseen Suvantokatu 10 1.5.! Tuttu tiimimme palvelee sinua jatkossakin.

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Väinö Kurttila | Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia
 

Väinöllä on jo yli 10 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta. Hän on työskennellyt monipuolisesti julkisella ja yksityissektorilla, ja toimii parhaillaan kirurgina myös OYS:n suu- ja leukakirurgian klinikalla.

Erityisosaamiseen kuuluvat mm. vaativat hampaiden poistot ja luusiirteet sekä laajat implanttihoidot. Hän tekee myös leukojen siirtoleikkauksia, leukanivelkirurgiaa ja leukanivelten proteesileikkauksia. Väinö kouluttautuu säännöllisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä koulutuksissa, ja kouluttaa lisäksi suu- ja leukakirurgian erikoistujia yliopistosairaalassa.

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Rami Kankaanpää | Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 

Ramilla on monipuolinen kliininen työkokemus yksityissektorilta v.2009 alkaen. Lisäksi hän toimii terveyden edistämisen ja hammaspelon tutkijana Turun yliopistossa. Työnkuvaan kuuluvat mm. erilaiset proteettiset hoidot sekä purentafysiologisten potilaiden hoitaminen. Hänellä on paljon kokemusta myös laajoista proteettisista hoidoista.

Työssään Rami nauttii erilaisten potilaiden kohtaamisesta ja yksi hänen vahvuuksistaan onkin pelkopotilaiden hoitaminen kuuntelemalla ja keskustelemalla, sekä tarvittaessa myös esilääkityksen avulla. Rami kouluttautuu säännöllisesti ja kouluttaa myös itse alan ammattilaisia.

 
Panu Rantonen | Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 
Panu on kokenut protetiikan ja purennan erikoishammaslääkäri, jolla on pitkä kokemus sairaalan, yliopiston, terveyskeskuksen ja yksityissektorin puolelta. Hän on pitänyt Tampereella yksityisvastaanottoa jo 20 vuoden ajan. Panun erityisosaamista ovat vaativat irto- ja kiinteän protetiikan työt, implanttihoidot sekä kaikki purentaan liittyvät hoidot (mm. uniapneakiskot). Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat digitaaliset ratkaisut sekä digitaalisen hoidon kehittäminen.
Panu luennoi ja toimii protetiikan kouluttajana, sekä kouluttautuu itsekin säännöllisesti alan kongresseissa ympäri maailmaa. Kliininen työ on lähellä sydäntä ja hän nauttii ihmisten kohtaamisesta sekä hoitamisesta erittäin paljon
 

.

Panu Rantonen

Iensairaudet

Petri Hippi | Parodontologian erikoishammaslääkäri
 

Petri on valmistunut hammaslääkäriksi 1992 ja ien- ja kiinnityskudossairauksien erikoishammaslääkäriksi 2004.

Erityisesti hammaslääkärin työssä kiinnostusta herättää suun terveyden ja yleisterveyden väliset yhteydet. Lisäksi Petri kouluttautuu säännöllisesti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa hän myös kouluttaa itse hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä.

Hohteella hän keskittyy kiinnityskudossairauksien hoitoon.

 

 

.

Petri Hippi

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

 

Hammaslääkärit

Kristiina Hypén | Hammaslääkäri
 

Kristiina on ystävällinen ja helläkätinen hammaslääkäri, jolla on vuosien kokemus myös pelkopotilaiden kohtaamisesta ja hoidosta. Hoitosuunnitelma tehdään aina yhdessä potilaan kanssa, huolehtien miellyttävästä hoitokokemuksesta ja kauniista lopputuloksesta.

Hohteessa Kristiina tekee huolellisesti ja ammattitaidolla perushammashoidon lisäksi myös proteettisia ja pienkirurgisia toimenpiteitä. Palveluihin kuuluvat mm. tarkastukset, paikkaukset, lohkeaman korjaukset, juurihoidot, iensairauksien hoidot, purentakiskot, hammasproteesit, kruunut ja sillat, sekä hampaan leikkaukselliset poistot ja pienkirurgiset toimenpiteet, kuten koepalat.

Lämpimästi tervetuloa hammashoitoon!

 

 
Ulla Kantelinen | Hammaslääkäri
 

Olen syntyjäni Rovaniemeltä, koulut kävin Tampereella ja hammaslääkäriksi valmistuin Turun yliopistosta. Hammaslääkärinä olen toiminut monissa organisaatiossa.

Omaa yksityisvastaanottoa pidin Turussa kymmenen vuotta ja Tampereella olen toiminut vuodesta 2010 yksityisvastaanotoilla omistajana sekä ammatinharjoittajana. Julkisen palveluntuotannon parissa olen työskennellyt pienissä ja suurissa terveyskeskuksissa sekä Suomen puolustusvoimissa. Tutkimusta tein Japanissa heti valmistumiseni jälkeen pari vuotta Tokiossa Nippon Dental Universityssä.

Työssäni kuuntelen tarkkaan potilaan odotuksia ja toiveita. Uskon, että paras hoitotulos syntyy yhteistyöllä ja vuorovaikutuksella. Minulle onkin tärkeää saada potilas mukaan opastuksellani toteuttamaan yksilöllistä, suun terveyttä tukevaa ja edistävää hoitoa. Käytössämme on vastaanoton moniammatilliset laadukkaan palvelut tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ylläpidän ammattitaitoani säännöllisellä kouluttautumisella sekä konsultoimalla erikoishammaslääkäreitä. Vastaanotollemme on loistava henkilökunta; erikoisosaaminen on helposti saatavilla. ⁣

Vapaalla nautin musiikista, kuvataiteesta ja nikkaroinnista. Jälkikasvu vie minua luonnon pariin ja haastaa miettimään elomme globaalia näkymää.

 
Heli Kemppainen | Hammaslääkäri
 

Heli on työskennellyt yksityishammalääkärinä Tampereella vuodesta 2002 alkaen. Hän nauttii monipuolisesta yleishammaslääkärin työstä sekä suun kokonaishoidosta yleisterveys huomioiden. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat protetiikka sekä purennan hoitaminen.

Osaamista löytyy lisäksi mm. uniapneakiskohoidoista sekä esteettisestä oikomisesta Inman aligner – menetelmällä. Heli pitää ammattitaidostaan huolta kouluttautumalla säännöllisesti kotimaisissa sekä kansainvälisissä koulutuksissa.

 
Markku Pelttari | Hammaslääkäri
 

Markku on toiminut koko pitkän työuransa ajan yksityishammaslääkärinä: aluksi synnyinseudullaan Kemi-Tornion alueella ja myöhemmin yli 20 vuotta Tampereella. Hohteessa hän työskentelee kokonaishammashoitojen parissa, sisältäen suun ja hampaiston tutkimukset, paikkaushoidot, kiinnityskudosten hoidot, proteettiset hoidot, kirurgiset toimenpiteet, esteettiset hoidot ja keinojuuri- eli implanttihoidot. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on mm. varttuneempien potilaiden purentaelimen kuntoutus.

 
Hannele Vitikka | Hammaslääkäri
 

Hannele on toiminut hammaslääkärinä 30 vuotta, joista 25 vuotta yksityishammaslääkärinä. Hän on kotoisin Rovaniemeltä, missä hänellä onkin ollut myös oma vastaanotto. Hannele pyrkii tekemään hoitotilanteesta asiakkaalle mahdollisimman miellyttävän ja rennon kaikin mahdollisin keinoin. Parasta hammaslääkärin työssä onkin juuri vuorovaikutussuhteet potilaisiin ja työkavereihin.

Hannele kouluttaa itseään säännöllisesti. Tavoitteena hänellä on olla yleispätevä useilla hammashoidon osa-alueilla.

 

 

Röntgendiagnostiikka

Ani Lakoma | Erikoishammaslääkäri, radiologia
 
Ani on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi 2017. Hohteella Ani laatii lausuntoja röntgentutkimuksista ja osallistuu konsultaatioyhteistyöhön hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kanssa.
Ani ylläpitää ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Hän myös täydennyskoulututtaa hammaslääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.
Työssään Ani nauttii siitä, että hän voi osallistua potilaan laadukkaaseen ja huolelliseen hoitoon.
 

.

Ani Lakoma

Suuhygienistit

Markus Pollari | Suuhygienisti
 

Markus valmistui suuhygienistiksi v. 2003 ja hänellä on laaja kokemus kliinisestä hoidosta yksityisellä puolella. Hän on perehtynyt erityisesti ien- ja kiinnityskudossairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä pelkopotilaiden hoitamiseen.

Työn parhaita puolia ovat sen monipuolisuus, ihmisläheisyys ja konkreettisuus. Tärkeintä on tuottaa ihmisille terveyttä mahdollisimman kivuttomasti jokaisen henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet huomioiden. Uuden oppiminen kiinnostaa aina, joten Markus kehittää ammattitaitoaan
jatkuvasti ja osallistuu aktiivisesti alan koulutuksiin.

 
Taru Pursiainen | Suuhygienisti
 

Taru on toiminut suuhygienistinä vuodesta 2014 lähtien. Hän on työskennellyt yksityisvastaanotoilla sekä Kanta-Hämeen ja Lapin terveyskeskuksissa. Taru on työssään rauhallinen ja nauttii potilastyön onnistumisista sekä yksilöllisten hoitopolkujen suunnittelusta ja toteutuksesta potilaan kanssa. Työnkuvaan kuuluvat kaikki suuhygienistin työt. Lisäksi Tarulla on erityisosaamista esteettisistä hoidoista sekä pelkopotilaiden hoidosta. Hän kehittää aktiivisesti ammattitaitoaan lisäkoulutuksilla.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus