Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Tampere Suvantokatu

Yhteystiedot

Suvantokatu 10
33100 Tampere

010 571 1935

tamperesuvanto@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-20
pe 8-14

Pirhan ostopalveluasiakkaiden ajanvaraus vain puhelimitse!

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Väinö Kurttila | Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia
 

Väinöllä on jo yli 10 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta. Hän on työskennellyt monipuolisesti julkisella ja yksityissektorilla, ja toimii parhaillaan kirurgina myös OYS:n suu- ja leukakirurgian klinikalla.

Erityisosaamiseen kuuluvat mm. vaativat hampaiden poistot ja luusiirteet sekä laajat implanttihoidot. Hän tekee myös leukojen siirtoleikkauksia, leukanivelkirurgiaa ja leukanivelten proteesileikkauksia. Väinö kouluttautuu säännöllisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä koulutuksissa, ja kouluttaa lisäksi suu- ja leukakirurgian erikoistujia yliopistosairaalassa.

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Rami Kankaanpää | Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 

Ramilla on monipuolinen kliininen työkokemus yksityissektorilta v.2009 alkaen. Lisäksi hän toimii terveyden edistämisen ja hammaspelon tutkijana Turun yliopistossa. Työnkuvaan kuuluvat mm. erilaiset proteettiset hoidot sekä purentafysiologisten potilaiden hoitaminen. Hänellä on paljon kokemusta myös laajoista proteettisista hoidoista.

Työssään Rami nauttii erilaisten potilaiden kohtaamisesta ja yksi hänen vahvuuksistaan onkin pelkopotilaiden hoitaminen kuuntelemalla ja keskustelemalla, sekä tarvittaessa myös esilääkityksen avulla. Rami kouluttautuu säännöllisesti ja kouluttaa myös itse alan ammattilaisia.

 
Inese Outakoski | Protetiikan- ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 

Olen protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri. Olen valmistunut perushammaslääkäriksi vuonna 2000. Erikoishammaslääkärin tutkinnon olen suorittanut vuonna 2010 Oulun yliopistossa. Vuodesta 2010 lähtien olen toiminut erikoishammaslääkärinä TAYSissa, jossa toteutetaan vaativia proteettisia ja purentafysiologisia hoitoja. Toimin myös erikoistujien kouluttajana. Olen työskennellyt osa-aikaisesti yksityishammaslääkärinä v.2010 lähtien.

Erityisosaamistani ovat purennan kuntoutus hammaskantoisella protetiikalla (kruunut, sillat, laminaatit, keraamiset täytteet), irtoproteeseilla (osa- ja kokoproteesit) ja implanttiprotetiikalla (kruunut, sillat, peittoproteesit). Myös esteettinen hammashoito sekä leukanivelvaivojen ja puremalihasvaivojen konservatiivinen hoito (purentakiskot) kuuluvat toimenkuvaani. Haluan tarjota potilailleni hampaiston kokonaishoitoa, joten proteettisen hoidon lisäksi teen myös perushammashoitoa (paikkaus, juurihoito, hampaan poisto). Työskentelen rauhallisesti potilaan toiveita kuunnellen.

 

 

Kliininen hammashoito

Iensairaudet

Petri Hippi | Parodontologian erikoishammaslääkäri
 

Petri on valmistunut hammaslääkäriksi 1992 ja ien- ja kiinnityskudossairauksien erikoishammaslääkäriksi 2004.

Erityisesti hammaslääkärin työssä kiinnostusta herättää suun terveyden ja yleisterveyden väliset yhteydet. Lisäksi Petri kouluttautuu säännöllisesti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa hän myös kouluttaa itse hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä.

Hohteella hän keskittyy kiinnityskudossairauksien hoitoon.

 

 

.

Petri Hippi

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

 

Hammaslääkärit

Kalle Haapaniemi | Hammaslääkäri (Virkavapaalla)
 

Hei, olen hammaslääkäri Kalle Haapaniemi. Olen tehnyt hammaslääkärin urani pääosin yksityisellä sektorilla kliinikkona sekä vastaavana hammaslääkärinä. Hoidan perushoidot sekä hankalammat iensairaudet, hampaiden poistot, juurihoidot ja purentafysiologiset vaivat. Tarjoan myös kiinteät proteettiset hoidot mm. kruunut ja sillat. Tervetuloa osaaviin käsiini.

Huom. Tällä hetkellä en hoida vakuutus/tapaturmapotilaita.

 

 

 
Kristiina Hypén | Hammaslääkäri
 

Kristiina on ystävällinen ja helläkätinen hammaslääkäri, jolla on vuosien kokemus myös pelkopotilaiden kohtaamisesta ja hoidosta. Hoitosuunnitelma tehdään aina yhdessä potilaan kanssa, huolehtien miellyttävästä hoitokokemuksesta ja kauniista lopputuloksesta.

Hohteessa Kristiina tekee huolellisesti ja ammattitaidolla perushammashoidon lisäksi myös proteettisia ja pienkirurgisia toimenpiteitä. Palveluihin kuuluvat mm. tarkastukset, paikkaukset, lohkeaman korjaukset, juurihoidot, iensairauksien hoidot, purentakiskot, hammasproteesit, kruunut ja sillat, sekä hampaan leikkaukselliset poistot ja pienkirurgiset toimenpiteet, kuten koepalat.

Lämpimästi tervetuloa hammashoitoon!

 

 
Ulla Kantelinen | Hammaslääkäri
 

Olen syntyjäni Rovaniemeltä, koulut kävin Tampereella ja hammaslääkäriksi valmistuin Turun yliopistosta. Hammaslääkärinä olen toiminut monissa organisaatiossa.

Omaa yksityisvastaanottoa pidin Turussa kymmenen vuotta ja Tampereella olen toiminut vuodesta 2010 yksityisvastaanotoilla omistajana sekä ammatinharjoittajana. Julkisen palveluntuotannon parissa olen työskennellyt pienissä ja suurissa terveyskeskuksissa sekä Suomen puolustusvoimissa. Tutkimusta tein Japanissa heti valmistumiseni jälkeen pari vuotta Tokiossa Nippon Dental Universityssä.

Työssäni kuuntelen tarkkaan potilaan odotuksia ja toiveita. Uskon, että paras hoitotulos syntyy yhteistyöllä ja vuorovaikutuksella. Minulle onkin tärkeää saada potilas mukaan opastuksellani toteuttamaan yksilöllistä, suun terveyttä tukevaa ja edistävää hoitoa. Käytössämme on vastaanoton moniammatilliset laadukkaan palvelut tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ylläpidän ammattitaitoani säännöllisellä kouluttautumisella sekä konsultoimalla erikoishammaslääkäreitä. Vastaanotollemme on loistava henkilökunta; erikoisosaaminen on helposti saatavilla. ⁣

Vapaalla nautin musiikista, kuvataiteesta ja nikkaroinnista. Jälkikasvu vie minua luonnon pariin ja haastaa miettimään elomme globaalia näkymää.

 
Heli Kemppainen | Hammaslääkäri
 

Heli on työskennellyt yksityishammalääkärinä Tampereella vuodesta 2002 alkaen. Hän nauttii monipuolisesta yleishammaslääkärin työstä sekä suun kokonaishoidosta yleisterveys huomioiden. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat protetiikka sekä purennan hoitaminen.

Osaamista löytyy lisäksi mm. uniapneakiskohoidoista sekä esteettisestä oikomisesta Inman aligner – menetelmällä. Heli pitää ammattitaidostaan huolta kouluttautumalla säännöllisesti kotimaisissa sekä kansainvälisissä koulutuksissa.

 
Katariina Kivipuro | Hammaslääkäri
 

Valmistuin hammaslääkäriksi Oulusta v. 2008 ja olen toiminut yksityissektorilla lähes koko urani ajan.
Nautin työstäni ja sen tuomista haasteista ja haluan kehittyä urallani. Kunnioitan sitä, että yksityishammaslääkärinä minulla on mahdollisuus luoda pitkäaikaisia potilassuhteita; se mahdollistaa koko hoitokokonaisuuden suun terveyden edistämiseksi ja ylläpitämiseksi, ja palvelee yksilöllisesti potilaan tarpeita.
Toimialaani kuuluu kaikki yleishammaslääkärin työn osa-alueet, mukaan lukien purentafysiologiset ongelmat, protetiikka, keraamiset täytteet ja esteettinen hammashoito. Lisäksi teen esteettistä oikomishoitoa Lumiliner -kalvo-oikomismenetelmällä.

Rauhallinen, huolellinen ja empaattinen ote työhön takaa sen, että myös pelkäävien potilaiden hoito onnistuu.

 
Ilmari Lehtonen | Hammaslääkäri
 

Olen rauhallinen ja empaattinen Turun yliopistosta valmistunut hammaslääkäri. Teen monipuolisesti kaikkia perushammashoidon toimenpiteitä kuten hampaiden paikkauksia, juurihoitoja, iensairauksien hoitoa ja hampaiden poistoja. Olen kouluttanut itseäni erityisesti juurihoitojen osalta. Halutessasi kerron työskentelyni ohessa toimenpiteiden kulusta. Pidän erityisen tärkeänä, että hoitokäynti on sinulle aina  miellyttävä ja mahdollisimman kivuton. Tervetuloa vastaanotolleni!

 
Petra Manselius | Hammaslääkäri
 

Hoidan monipuolisesti kaikenikäisiä hammashoidon potilaita. Paikkaukset, juurihoidot, hampaanpoistot, iensairauksien sekä limakalvosairauksien hoidot, purentakiskot, osaproteesit, keraamiset täytteet ja kruunut sekä implanttiprotetiikka yhteistyössä kirurgin ja oman hammaslaboratoriomme kanssa hoituvat vastaanotollani rauhallisesti ja potilasta kuunnellen.

Hoidan mielelläni pelkääviä potilaita ja pyrin vastaanotollani aina kivuttoman hoitokokemuksen luomiseen. Tarvittaessa voimme suunnitella ja toteuttaa hammashoitosi myös rauhoittavan esilääkityksen avulla tai nukutuksessa yhdessä anestesiatiimin kanssa.

 

 

 
Henry Orava | Hammaslääkäri
 
Henry on työskennellyt yksityishammalääkärinä Tampereella vuodesta 2013 alkaen. Hän nauttii monipuolisesta yleishammaslääkärin työstä sekä suun kokonaishoidosta yleisterveys huomioiden.
Hohteessa hän työskentelee kokonaishammashoitojen parissa, sisältäen suun ja hampaiston tutkimukset, paikkaushoidot, keraamiset Cerec 3D -paikkaushoidot, juurihoidot, kiinnityskudosten hoidot, proteettiset hoidot, vaativat hampaiden poistot, esteettiset hoidot ja keinojuuri- eli implanttihoidot.
Henry pitää ammattitaidostaan huolta kouluttautumalla säännöllisesti kotimaisissa sekä kansainvälisissä koulutuksissa.
 
Niina Palukka | Hammaslääkäri
 
Olen kokenut, rento ja rauhallinen yleishammaslääkäri. Pelkopotilaat ovat lähellä sydäntäni ja pidän nättien hymyjen tekemisestä. Teen monipuolisesti hammaslääkärin töitä mm. tarkastukset, paikkaukset, poistot ja protetiikka.

 

 
Jussi Paukkunen | Hammaslääkäri
 
Hoidan vastaanotollani kaikenikäisiä potilaita. Perushammashoidon lisäksi mielenkiinnon kohteitani ovat proteettiset työt, kuten hammaskruunut, keraamiset paikat sekä irtoproteesit. Teen mielelläni myös purentakiskoja, sekä yhteistyössä kirurgimme ja oman laboratoriomme kanssa hammasimplantteja.
Hoidan mielelläni pelkopotilaita, ja tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa vastaanotollani myös nukutuksessa.
 
Markku Pelttari | Hammaslääkäri
 

Markku on toiminut koko pitkän työuransa ajan yksityishammaslääkärinä: aluksi synnyinseudullaan Kemi-Tornion alueella ja myöhemmin yli 20 vuotta Tampereella. Hohteessa hän työskentelee kokonaishammashoitojen parissa, sisältäen suun ja hampaiston tutkimukset, paikkaushoidot, kiinnityskudosten hoidot, proteettiset hoidot, kirurgiset toimenpiteet, esteettiset hoidot ja keinojuuri- eli implanttihoidot. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on mm. varttuneempien potilaiden purentaelimen kuntoutus.

 
Julia Rahmannia | Erikoistuva hammaslääkäri, kliininen hammashoito
 

Valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 2008 Tarton Yliopistosta Virosta. Olen muuttanut Suomeen vuonna 2009 ja asunut ja työskennellyt täällä siitä lähtien. Vuodesta 2015 olen toiminut yksityishammaslääkärinä. Teen laaja-alaisesti hammaslääkärin töitä: paikkauksia, poistoja, protetiikkaa ja juurihoitoja. Hoidan myös hammastraumapotilaita , pelkopotilaita sekä lapsipotilaita. Teen hammashoitoa myös yleisanestesiassa. Juurihoidot ovat eniten lähellä sydäntäni. Teen haastavia juurihoitoja ja niissä käytän operaatiomikroskooppia. Teen työni rauhallisesti ja keskittyneesti.

Suoritan parhaillaan erikoistumisopintoja Tampereen Yliopistossa, erikoisalana kliininen hammashoito: kariologia ja endodontia.
Käyn täydennyskoulutuksissa sekä Suomessa että ulkomailla säännöllisesti.
Kielitaito: suomi, viro, venäjä ja englanti.

 

Röntgendiagnostiikka

Ani Lakoma | Erikoishammaslääkäri, radiologia
 
Ani on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi 2017. Hohteella Ani laatii lausuntoja röntgentutkimuksista ja osallistuu konsultaatioyhteistyöhön hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kanssa.
Ani ylläpitää ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Hän myös täydennyskoulututtaa hammaslääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.
Työssään Ani nauttii siitä, että hän voi osallistua potilaan laadukkaaseen ja huolelliseen hoitoon.
 

.

Ani Lakoma

Suuhygienistit

Sanni Juslén | Suuhygienisti
 

Asiakaspalvelutyöstä nauttiva Sanni on valmistunut suuhygienistiksi vuonna 2015. Hän tekee pääasiassa ennaltaehkäiseviä, anti-infektiivisiä ja suun terveyttä ylläpitäviä hoitoja, kuten hammaskiven poistoja, puhdistus- ja valkaisuhoitoja sekä tarvittaessa myös puudutushoitoa.

Potilaitaan Sanni hoitaa herkästi kuunnellen ja heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden. Hänelle on tärkeää, että potilaalle jää hoidosta hyvä ja miellyttävä kokemus. Sanni huolehtii aina myös koti- ja jatkohoidon ohjauksesta.

 

 
Aino Kööp | Suuhygienisti
 

Aino valmistui suuhygienistiksi Oulusta vuonna 2022 ja hänen toimenkuvaansa kuuluvat mm. hammaskiven poistot, hammaskorujen kiinnitykset, valkaisuhoidot sekä jauhepuhdistukset. Aino antaa mielellään hampaidenhoitovinkkejä ja miettii potilaidensa kanssa ratkaisuja hampaiden hoidon ongelmiin.

Rauhallinen työskentelytapa sekä hellät otteet saavat usein kiitosta vastaanotolla. Aino kokee tärkeäksi, että hoidon lopputulos miellyttää sekä häntä että potilasta, ja nauttii työssään eniten tyytyväisistä asiakkaista.

 
Markus Pollari | Suuhygienisti
 

Markus valmistui suuhygienistiksi v. 2003 ja hänellä on laaja kokemus kliinisestä hoidosta yksityisellä puolella. Hän on perehtynyt erityisesti ien- ja kiinnityskudossairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä pelkopotilaiden hoitamiseen.

Työn parhaita puolia ovat sen monipuolisuus, ihmisläheisyys ja konkreettisuus. Tärkeintä on tuottaa ihmisille terveyttä mahdollisimman kivuttomasti jokaisen henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet huomioiden. Uuden oppiminen kiinnostaa aina, joten Markus kehittää ammattitaitoaan
jatkuvasti ja osallistuu aktiivisesti alan koulutuksiin.

 
Taru Pursiainen | Suuhygienisti
 

Taru on toiminut suuhygienistinä vuodesta 2014 lähtien. Hän on työskennellyt yksityisvastaanotoilla sekä Kanta-Hämeen ja Lapin terveyskeskuksissa. Taru on työssään rauhallinen ja nauttii potilastyön onnistumisista sekä yksilöllisten hoitopolkujen suunnittelusta ja toteutuksesta potilaan kanssa. Työnkuvaan kuuluvat kaikki suuhygienistin työt. Lisäksi Tarulla on erityisosaamista esteettisistä hoidoista sekä pelkopotilaiden hoidosta. Hän kehittää aktiivisesti ammattitaitoaan lisäkoulutuksilla.

 
Anniina Rautava | Suuhygienisti
 

Olen toiminut suuhygienistinä vuodesta 2020 lähtien. Kokemusta minulla on kaikenikäisten potilaiden hoidosta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Ydinosaamistani ovat hammaskiven poistot, jauhepuhdistukset, erilaiset valkaisuhoidot sekä yksilöllinen omahoidon ohjaus. Suuhygienistin itsenäisen työn lisäksi työskentelen säännöllisesti suu- ja leukakirurgin työparina.

Työskentelyotteiltani olen hellä ja huolellinen. Tavoitteenani on luoda hoitokäynnistä mahdollisimman kivuton ja miellyttävä kokemus, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Palkitsevinta työssäni ovat vastaanotolle palaavat tyytyväiset asiakkaat sekä onnistumiset, kun asiakas havaitsee itsekin käynnin jälkeen kohentumista suun terveydessä.

 
Elisa Tepsa | Suuhygienisti (Vanhempainvapaalla)
 
Elisa on valmistunut suuhygienistiksi vuonna 2021 ja sitä ennen toiminut hammashoitajana. Rauhallisen ja helpostilähestyttävän Elisan työnkuvaan kuuluvat hammaskiven poistot, jauhepuhdistukset, valkaisuhoidot sekä omahoidon ohjaaminen. Hoitotilanteessa hän tekeekin aina parhaansa varmistaakseen potilaalleen miellyttävän kokemuksen. Elisa hoitaa mielellään pelkopotilaita. Hän pitää huolen siitä, että vastaanotolle saapumista ei tarvitse jännittää ja vastaanottokäynti on asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä kokemus.

Työn parhaita puolia ovat Elisan mielestä pitkät asiakassuhteet, joissa pääsee seuraamaan suun terveyden paranemista pidemmällä aikajänteellä. Terveyden edistäminen ja asiakkaiden tukeminen omahoitoon ovat hänen mielestään työn kohokohtia.

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus