Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Tampere Suvantokatu

Yhteystiedot

Suvantokatu 10
33100 Tampere

010 571 1935

tamperesuvanto@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-20
pe 8-14

Pirhan ostopalveluasiakkaiden ajanvaraus vain puhelimitse!

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Protetiikka ja purentafysiologia

Inese Outakoski | Protetiikan- ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 

Olen protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri. Olen
valmistunut perushammaslääkäriksi vuonna 2000.
Erikoishammaslääkärin tutkinnon olen suorittanut vuonna 2010 Oulun
yliopistossa.
Vuodesta 2010 lähtien olen toiminut erikoishammaslääkärinä TAYSissa,
jossa toteutetaan vaativia proteettisia ja purentafysiologisia hoitoja.
Toimin myös erikoistujien kouluttajana. Olen työskennellyt
osa-aikaisesti yksityishammaslääkärinä v.2010 lähtien.

Erityisosaamistani ovat purennan kuntoutus hammaskantoisella
protetiikalla (kruunut, sillat, laminaatit, keraamiset täytteet),
irtoproteeseilla (osa- ja kokoproteesit) ja implanttiprotetiikalla
(kruunut, sillat, peittoproteesit). Myös esteettinen hammashoito sekä
leukanivelvaivojen ja puremalihasvaivojen konservatiivinen hoito
(purentakiskot) kuuluvat toimenkuvaani.
Haluan tarjota potilailleni hampaiston kokonaishoitoa, joten
proteettisen hoidon lisäksi teen myös perushammashoitoa (paikkaus,
juurihoito, hampaan poisto).
Työskentelen rauhallisesti potilaan toiveita kuunnellen.

 

Varaa aika

 
Inese Outakoski

Kliininen hammashoito

Iensairaudet

Petri Hippi | Parodontologian erikoishammaslääkäri
 

Petri on valmistunut hammaslääkäriksi 1992 ja ien- ja kiinnityskudossairauksien erikoishammaslääkäriksi 2004.

Erityisesti hammaslääkärin työssä kiinnostusta herättää suun terveyden ja yleisterveyden väliset yhteydet. Lisäksi Petri kouluttautuu säännöllisesti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa hän myös kouluttaa itse hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä.

Hohteella hän keskittyy kiinnityskudossairauksien hoitoon.

 

 
Petri Hippi

Hammaslääkärit

Kalle Haapaniemi | Hammaslääkäri
 

Hei, olen hammaslääkäri Kalle Haapaniemi. Olen tehnyt hammaslääkärin urani pääosin yksityisellä sektorilla kliinikkona sekä vastaavana hammaslääkärinä. Hoidan perushoidot sekä hankalammat iensairaudet, hampaiden poistot, juurihoidot ja purentafysiologiset vaivat. Tarjoan myös kiinteät proteettiset hoidot mm. kruunut ja sillat. Tervetuloa osaaviin käsiini.

Huom. Tällä hetkellä en hoida vakuutus/tapaturmapotilaita.

 

 

Varaa aika

 
Kalle Haapaniemi
Katariina Kivipuro | Hammaslääkäri
 

Valmistuin hammaslääkäriksi Oulusta v. 2008 ja olen toiminut yksityissektorilla lähes koko urani ajan.
Nautin työstäni ja sen tuomista haasteista ja haluan kehittyä urallani. Kunnioitan sitä, että yksityishammaslääkärinä minulla on mahdollisuus luoda pitkäaikaisia potilassuhteita; se mahdollistaa koko hoitokokonaisuuden suun terveyden edistämiseksi ja ylläpitämiseksi, ja palvelee yksilöllisesti potilaan tarpeita.
Toimialaani kuuluu kaikki yleishammaslääkärin työn osa-alueet, mukaan lukien purentafysiologiset ongelmat, protetiikka, keraamiset täytteet ja esteettinen hammashoito. Lisäksi teen esteettistä oikomishoitoa Lumiliner -kalvo-oikomismenetelmällä.

Rauhallinen, huolellinen ja empaattinen ote työhön takaa sen, että myös pelkäävien potilaiden hoito onnistuu.

Varaa aika

 
Katariina Kivipuro
Ilmari Lehtonen | Hammaslääkäri
 

Olen rauhallinen ja empaattinen Turun yliopistosta valmistunut hammaslääkäri. Teen monipuolisesti kaikkia perushammashoidon toimenpiteitä kuten hampaiden paikkauksia, juurihoitoja, iensairauksien hoitoa ja hampaiden poistoja. Olen kouluttanut itseäni erityisesti juurihoitojen osalta. Halutessasi kerron työskentelyni ohessa toimenpiteiden kulusta. Pidän erityisen tärkeänä, että hoitokäynti on sinulle aina  miellyttävä ja mahdollisimman kivuton. Tervetuloa vastaanotolleni!

Varaa aika

 
Ilmari Lehtonen
Petra Manselius | Hammaslääkäri
 

Hoidan monipuolisesti kaikenikäisiä hammashoidon potilaita. Paikkaukset, juurihoidot, hampaanpoistot, iensairauksien sekä limakalvosairauksien hoidot, purentakiskot, osaproteesit, keraamiset täytteet ja kruunut sekä implanttiprotetiikka yhteistyössä kirurgin ja oman hammaslaboratoriomme kanssa hoituvat vastaanotollani rauhallisesti ja potilasta kuunnellen.

Hoidan mielelläni pelkääviä potilaita ja pyrin vastaanotollani aina kivuttoman hoitokokemuksen luomiseen. Tarvittaessa voimme suunnitella ja toteuttaa hammashoitosi myös rauhoittavan esilääkityksen avulla tai nukutuksessa yhdessä anestesiatiimin kanssa.

 

 

Varaa aika

 
Petra Manselius
Henry Orava | Hammaslääkäri
 
Henry on työskennellyt yksityishammalääkärinä Tampereella vuodesta 2013 alkaen. Hän nauttii monipuolisesta yleishammaslääkärin työstä sekä suun kokonaishoidosta yleisterveys huomioiden.
Hohteessa hän työskentelee kokonaishammashoitojen parissa, sisältäen suun ja hampaiston tutkimukset, paikkaushoidot, keraamiset Cerec 3D -paikkaushoidot, juurihoidot, kiinnityskudosten hoidot, proteettiset hoidot, vaativat hampaiden poistot, esteettiset hoidot ja keinojuuri- eli implanttihoidot.
Henry pitää ammattitaidostaan huolta kouluttautumalla säännöllisesti kotimaisissa sekä kansainvälisissä koulutuksissa.

Varaa aika

 
Henry Orava
Niina Palukka | Hammaslääkäri
 
Olen kokenut, rento ja rauhallinen yleishammaslääkäri. Pelkopotilaat ovat lähellä sydäntäni ja pidän nättien hymyjen tekemisestä. Teen monipuolisesti hammaslääkärin töitä mm. tarkastukset, paikkaukset, poistot ja protetiikka.

 

Varaa aika

 
Niina Palukka
Jussi Paukkunen | Hammaslääkäri
 
Hoidan vastaanotollani kaikenikäisiä potilaita. Perushammashoidon lisäksi mielenkiinnon kohteitani ovat proteettiset työt, kuten hammaskruunut, keraamiset paikat sekä irtoproteesit. Teen mielelläni myös purentakiskoja, sekä yhteistyössä kirurgimme ja oman laboratoriomme kanssa hammasimplantteja.
Hoidan mielelläni pelkopotilaita, ja tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa vastaanotollani myös nukutuksessa.

Varaa aika

 
Jussi Paukkunen
Julia Rahmannia | Erikoistuva hammaslääkäri, kliininen hammashoito
 

Valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 2008 Tarton Yliopistosta Virosta. Olen muuttanut Suomeen vuonna 2009 ja asunut ja työskennellyt täällä siitä lähtien. Vuodesta 2015 olen toiminut yksityishammaslääkärinä. Teen laaja-alaisesti hammaslääkärin töitä: paikkauksia, poistoja, protetiikkaa ja juurihoitoja. Hoidan myös hammastraumapotilaita , pelkopotilaita sekä lapsipotilaita. Teen hammashoitoa myös yleisanestesiassa. Juurihoidot ovat eniten lähellä sydäntäni. Teen haastavia juurihoitoja ja niissä käytän operaatiomikroskooppia. Teen työni rauhallisesti ja keskittyneesti.

Suoritan parhaillaan erikoistumisopintoja Tampereen Yliopistossa, erikoisalana kliininen hammashoito: kariologia ja endodontia.
Käyn täydennyskoulutuksissa sekä Suomessa että ulkomailla säännöllisesti.
Kielitaito: suomi, viro, venäjä ja englanti.

Varaa aika

 
Julia Rahmannia

Suuhygienistit

 
Sanni Juslén | Suuhygienisti
 

Asiakaspalvelutyöstä nauttiva Sanni on valmistunut suuhygienistiksi vuonna 2015. Hän tekee pääasiassa ennaltaehkäiseviä, anti-infektiivisiä ja suun terveyttä ylläpitäviä hoitoja, kuten hammaskiven poistoja, puhdistus- ja valkaisuhoitoja sekä tarvittaessa myös puudutushoitoa.

Potilaitaan Sanni hoitaa herkästi kuunnellen ja heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden. Hänelle on tärkeää, että potilaalle jää hoidosta hyvä ja miellyttävä kokemus. Sanni huolehtii aina myös koti- ja jatkohoidon ohjauksesta.

 

Varaa aika

 
Aino Kööp | Suuhygienisti
 

Aino valmistui suuhygienistiksi Oulusta vuonna 2022 ja hänen toimenkuvaansa kuuluvat mm. hammaskiven poistot, hammaskorujen kiinnitykset, valkaisuhoidot sekä jauhepuhdistukset. Aino antaa mielellään hampaidenhoitovinkkejä ja miettii potilaidensa kanssa ratkaisuja hampaiden hoidon ongelmiin.

Rauhallinen työskentelytapa sekä hellät otteet saavat usein kiitosta vastaanotolla. Aino kokee tärkeäksi, että hoidon lopputulos miellyttää sekä häntä että potilasta, ja nauttii työssään eniten tyytyväisistä asiakkaista.

Varaa aika

 
Aino Kööp
Anniina Rautava | Suuhygienisti
 

Olen toiminut suuhygienistinä vuodesta 2020 lähtien. Kokemusta minulla on kaikenikäisten potilaiden hoidosta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Ydinosaamistani ovat hammaskiven poistot, jauhepuhdistukset, erilaiset valkaisuhoidot sekä yksilöllinen omahoidon ohjaus. Suuhygienistin itsenäisen työn lisäksi työskentelen säännöllisesti suu- ja leukakirurgin työparina.

Työskentelyotteiltani olen hellä ja huolellinen. Tavoitteenani on luoda hoitokäynnistä mahdollisimman kivuton ja miellyttävä kokemus, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Palkitsevinta työssäni ovat vastaanotolle palaavat tyytyväiset asiakkaat sekä onnistumiset, kun asiakas havaitsee itsekin käynnin jälkeen kohentumista suun terveydessä.
 

Varaa aika

 
Anniina Rautava
Elisa Tepsa | Suuhygienisti
 
Elisa on valmistunut suuhygienistiksi vuonna 2021 ja sitä ennen toiminut hammashoitajana. Rauhallisen ja helpostilähestyttävän Elisan työnkuvaan kuuluvat hammaskiven poistot, jauhepuhdistukset, valkaisuhoidot sekä omahoidon ohjaaminen. Hoitotilanteessa hän tekeekin aina parhaansa varmistaakseen potilaalleen miellyttävän kokemuksen. Elisa hoitaa mielellään pelkopotilaita. Hän pitää huolen siitä, että vastaanotolle saapumista ei tarvitse jännittää ja vastaanottokäynti on asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä kokemus.

Työn parhaita puolia ovat Elisan mielestä pitkät asiakassuhteet, joissa pääsee seuraamaan suun terveyden paranemista pidemmällä aikajänteellä. Terveyden edistäminen ja asiakkaiden tukeminen omahoitoon ovat hänen mielestään työn kohokohtia.

 

Varaa aika

 
Elisa Tepsa

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus