Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Yhteystiedot Tampere

Aukioloajat

ma 8-18

ti-to 8-16

pe 8-14.

AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

Meiltä saat niin yleis- kuin erikoishammaslääkäripalvelut
– kaikki kätevästi samasta paikasta.

Ajanvaraus puh. 010 5050 835
Verkkoajanvaraus
Sähköposti: tampere(at)hammashohde.fi

Käyntiosoite

Puutarhakatu 19, 2krs. 33210 Tampere

Vastaanottomme sijaitsee Puutarhakadulla aivan Tampereen keskustassa.
Vastaanotolla on oma sisäänkäynti josta portaat toiseen kerrokseen.
Lähellä runsaasti parkkitilaa ja julkisilla kulkuvälineillä pääsee vaivattomasti perille. Mikäli tarvitset hissiä noustaksesi toiseen kerrokseen käynti on Näsinlinnankadun puolelta.

Henkilökunta Tampere

Hammaslääkärit

Heli Kemppainen | Hammaslääkäri
 

Heli on työskennellyt yksityishammalääkärinä Tampereella vuodesta 2002 alkaen. Hän nauttii monipuolisesta yleishammaslääkärin työstä sekä suun kokonaishoidosta yleisterveys huomioiden. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat protetiikka sekä purennan hoitaminen.

Osaamista löytyy lisäksi mm. uniapneakiskohoidoista sekä esteettisestä oikomisesta Inman aligner – menetelmällä. Heli pitää ammattitaidostaan huolta kouluttautumalla säännöllisesti kotimaisissa sekä kansainvälisissä koulutuksissa.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
heli.kemppainen(at)hammashohde.fi
 
Heli Kemppainen
Markku Pelttari | Hammaslääkäri
 

Markku on toiminut koko pitkän työuransa ajan yksityishammas-lääkärinä: aluksi synnyinseudullaan Kemi-Tornion alueella ja myöhemmin yli 20 vuotta Tampereella.

Hohteessa hän työskentelee kokonaishammashoitojen parissa, sisältäen suun ja hampaiston tutkimukset, paikkaushoidot, kiinnityskudosten hoidot, proteettiset hoidot, kirurgiset toimenpiteet, esteettiset hoidot ja keinojuuri- eli implanttihoidot. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on  mm. varttuneempien potilaiden purentaelimen kuntoutus.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
markku.pelttari(at)hammashohde.fi
 
Markku Pelttari
Marianne Rinneheimo | Hammaslääkäri
 
Marianne on valmistunut hammaslääkäriksi Turun yliopistosta 1998 ja on toiminut Tampereella yksityishammaslääkärinä tästä lähtien.Hän täydentää ja ylläpitää osaamistaan ahkerasti kotimaisissa ja ulkomaisissa koulutuksissa. Ammattitaidon ja -tiedon ylläpito on tärkeä kulmakivi hänen työssään.
Työssään Marianne nauttii asiakkaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta, huomioiden kunkin elämäntilanne ja kokonaisterveys. Hän tekee monipuolisesti kaikkia yleishammaslääkärin toimenpiteitä. Erityisen mielenkiinnon kohteita ovat juurihoidot nykyaikaisilla menetelmillä ja suosituksilla sekä purentavaivojen hoito ja lievitys esim. purentakiskohoidolla, omahoito-ohjeilla sekä purennan hyvällä peruskuntoutuksella.
Mariannen mielestä yhteistyö erikoishammaslääkärien sekä suuhygienistien kanssa on usein olennainen osa hyvää kokonaishoitoa. Hän erikoistuu parhaillaan Tampereen yliopistossa hammaslääketieteelliseen diagnostiikkaan, tarkemmin suuradiologiaan. Tästä johtuen vastaanottopäivät Hohteessa ovat kerran viikossa.
Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Marianne Rinneheimo
Hannele Vitikka | Hammaslääkäri
 

Hannele on toiminut hammaslääkärinä 30 vuotta, joista 25 vuotta yksityishammaslääkärinä. Hän on kotoisin Rovaniemeltä, missä hänellä onkin ollut myös oma vastaanotto. Hannele pyrkii tekemään hoitotilanteesta asiakkaalle mahdollisimman miellyttävän ja rennon kaikin mahdollisin keinoin. Parasta hammaslääkärin työssä onkin juuri vuorovaikutussuhteet potilaisiin ja työkavereihin.

Hannele kouluttaa itseään säännöllisesti. Tavoitteena hänellä on olla yleispätevä useilla hammashoidon osa-alueilla.

 

Puhelin
010 5050 835
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Hannele Vitikka

Suu- ja leukakirurgia

Väinö Kurttila | Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia
 

Väinöllä on jo yli 10 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta. Hän on työskennellyt monipuolisesti julkisella ja yksityissektorilla, ja toimii parhaillaan kirurgina myös OYS:n suu- ja leukakirurgian klinikalla.

Erityisosaamiseen kuuluvat mm. vaativat hampaiden poistot ja luusiirteet sekä laajat implanttihoidot. Hän tekee myös leukojen siirtoleikkauksia, leukanivelkirurgiaa ja leukanivelten proteesileikkauksia. Väinö kouluttautuu säännöllisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä koulutuksissa, ja kouluttaa lisäksi suu- ja leukakirurgian erikoistujia yliopistosairaalassa.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
vaino.kurttila(at)hammashohde.fi
 
Väinö Kurttila

Protetiikka ja purentafysiologia

Rami Kankaanpää | Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 

Ramilla on monipuolinen kliininen työkokemus yksityissektorilta v.2009 alkaen. Lisäksi hän toimii terveyden edistämisen ja hammaspelon tutkijana Turun yliopistossa. Työnkuvaan kuuluvat mm. erilaiset proteettiset hoidot sekä purentafysiologisten potilaiden hoitaminen. Hänellä on paljon kokemusta myös laajoista proteettisista hoidoista.

Työssään Rami nauttii erilaisten potilaiden kohtaamisesta ja yksi hänen vahvuuksistaan onkin pelkopotilaiden hoitaminen kuuntelemalla ja keskustelemalla, sekä tarvittaessa myös esilääkityksen avulla. Rami kouluttautuu säännöllisesti ja kouluttaa myös itse alan ammattilaisia.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
rami.kankaanpaa(at)hammashohde.fi
 
Rami Kankaanpää
Panu Rantonen | Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 
Panu on kokenut protetiikan ja purennan erikoishammaslääkäri, jolla on pitkä kokemus sairaalan, yliopiston, terveyskeskuksen ja yksityissektorin puolelta. Hän on pitänyt Tampereella yksityisvastaanottoa jo 20 vuoden ajan. Panun erityisosaamista ovat vaativat irto- ja kiinteän protetiikan työt, implanttihoidot sekä kaikki purentaan liittyvät hoidot (mm. uniapneakiskot). Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat digitaaliset ratkaisut sekä digitaalisen hoidon kehittäminen.
Panu luennoi ja toimii protetiikan kouluttajana, sekä kouluttautuu itsekin säännöllisesti alan kongresseissa ympäri maailmaa. Kliininen työ on lähellä sydäntä ja hän nauttii ihmisten kohtaamisesta sekä hoitamisesta erittäin paljon
Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
panu.rantonen(at)hammashohde.fi
 
Panu Rantonen

Iensairaudet

Petri Hippi | Parodontologian erikoishammaslääkäri
 
Puhelin
010 5050 835
Sähköposti
petri.hippi(at)hammashohde.fi
 
Petri Hippi

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

Puhelin
010 5050 820 / Jyväskylä
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
susanna.kanerva(at)hammashohde.fi
 
Susanna Kanerva

Suuhygienistit

Tanja Lindfors | Vastaava suuhygienisti
 

Tanja on työskennellyt suuhygienistinä v. 2006 alkaen julkisella ja yksityisellä puolella, ja hänelle on kertynyt erittäin laaja työkokemus lapsista ikäihmisiin. Ihmisten parissa työskentely ja terveyden ylläpito yhteistyössä asiakkaiden kanssa ovat työn parhaita puolia. Tanjan vahvuuksia ovat rauhallinen luonne ja kyky huomioida asiakkaiden hoitoon liittyviä pelkoja ja toiveita.

Erityisosaamista löytyy lisäksi mm. Iensairauksien ennaltaehkäisystä ja hoidosta, omahoidon ohjauksesta, soodapuhdistuksista, valkaisuhoidoista ja puudutuksista. Tanja pitää ammattitaitoaan yllä kouluttautumalla säännöllisesti. Hänellä on myös vahva kokemus johtamis- ja esimiestyöstä.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tanja.lindfors(at)hammashohde.fi
 
Tanja Lindfors
Markus Pollari | Suuhygienisti
 
Markus valmistui suuhygienistiksi v. 2003 ja hänellä on laaja kokemus kliinisestä hoidosta yksityisellä puolella. Hän on perehtynyt erityisesti ien- ja kiinnityskudossairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä pelkopotilaiden hoitamiseen.
Työn parhaita puolia ovat sen monipuolisuus, ihmisläheisyys ja konkreettisuus. Tärkeintä on tuottaa ihmisille terveyttä mahdollisimman kivuttomasti jokaisen henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet huomioiden. Uuden oppiminen kiinnostaa aina, joten Markus kehittää ammattitaitoaan
jatkuvasti ja osallistuu aktiivisesti alan koulutuksiin.
Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
markus.pollari(at)hammashohde.fi
 
Markus Pollari
Taru Pursiainen | Suuhygienisti
 

Taru on toiminut suuhygienistinä vuodesta 2014 lähtien. Hän on työskennellyt yksityisvastaanotoilla sekä Kanta-Hämeen ja Lapin terveyskeskuksissa. Taru on työssään rauhallinen ja nauttii potilastyön onnistumisista sekä yksilöllisten hoitopolkujen suunnittelusta ja toteutuksesta potilaan kanssa. Työnkuvaan kuuluvat kaikki suuhygienistin työt. Lisäksi Ta rulla on erityisosaamista esteettisistä hoidoista sekä pelko potilaiden hoidosta. Hän kehittää aktiivisesti ammattitaitoaan lisäkoulutuksilla.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
010 5050 820 / Jyväskylä
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
jyvaskyla(at)hammashohde.fi
 
Taru Pursiainen

Röntgendiagnostiikka

Ani Lakoma | Erikoishammaslääkäri, radiologia
 
Ani on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi 2017. Hohteella Ani laatii lausuntoja röntgentutkimuksista ja osallistuu konsultaatioyhteistyöhön hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kanssa.
Ani ylläpitää ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Hän myös täydennyskoulututtaa hammaslääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.
Työssään Ani nauttii siitä, että hän voi osallistua potilaan laadukkaaseen ja huolelliseen hoitoon.
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Ani Lakoma

KIINNOSTAAKO TYÖPAIKKA ALAN HUIPULLA?

Hohde hakee uusia hammaslääkäreitä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Yhteydenotot: ville.pesonen(at)hammashohde.fi