Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Hohde Tampere

Aukioloajat

ma-to 8-16

pe 8-14

Vastaanottoaikoja myös iltaisin.

Asiakaspalvelu ja ajanvaraus avoinna ma-to 8-16 ja pe 8-14.

YHTEYSTIEDOT

Puutarhakatu 19, 2krs. 33210 Tampere

Puh. 010 5050 835

Sähköposti: tampere(at)hammashohde.fi

VARAA AIKA

Pysäköinti

Vastaanottomme lähettyvillä voi pysäköidä maksullisille tienvarsipaikoille. Tarjoamme asiakkaillemme myös tunnin ilmaista pysäköintiaikaa viereisessä P-Näsinkulman pysäköintitalossa.

Henkilökunta Tampere

Hammaslääkärit

Henna Metsovuori | Hammaslääkäri (Äitiyslomalla)
 

Henna on työskennellyt vuodesta 2017 lähtien yksityishammaslääkärinä Tampereella.  Hohde Tampereella Henna tekee kattavaa perushammashoitoa kaikenikäisille potilaille sekä hammaskruunuja, purentakiskoja, Invisalign—kalvo-oikomishoitoa ja implanttihoitoja. Henna on ystävällinen ja empaattinen hammaslääkäri. Hän nauttii hammaslääkärin työstään suuresti ja haluaa tehdä hoitokokemuksesta mahdollisimman miellyttävän. Henna hoitaa mielellään myös hammashoitopelosta kärsiviä potilaita. Hammaslääkärin työssä tärkeintä on aidot kohtaamiset potilaiden kanssa.

Hennan vastaanotolle voit varata maksuttoman konsultaatioajan Invisalign-oikomishoitoja sekä implanttihoitoja varten. Hennan työskentelyyn voit tutustua lisää osoitteessa www.hammaslääkärihenna.fi ja Instagramissa @dentisthennahartikainen.

 

Puhelin
010 5050 835
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Henna Metsovuori
Heli Kemppainen | Hammaslääkäri
 

Heli on työskennellyt yksityishammalääkärinä Tampereella vuodesta 2002 alkaen. Hän nauttii monipuolisesta yleishammaslääkärin työstä sekä suun kokonaishoidosta yleisterveys huomioiden. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat protetiikka sekä purennan hoitaminen.

Osaamista löytyy lisäksi mm. uniapneakiskohoidoista sekä esteettisestä oikomisesta Inman aligner – menetelmällä. Heli pitää ammattitaidostaan huolta kouluttautumalla säännöllisesti kotimaisissa sekä kansainvälisissä koulutuksissa.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Heli Kemppainen
Anna-Liisa Korhonen | Hammaslääkäri
 

Anna-Liisa on valmistunut hammaslääkäriksi Kuopion yliopistosta. Hänellä on pitkä kokemus yksityisenä hammaslääkärinä työskentelystä mutta kokemusta löytyy myös kunnallisen hammashoidon puolelta. Erityisenä mielenkiinnon kohteena hammaslääketieteen alalla on juurihoidot, joita hän tekeekin mielellään.

Hammaslääkärin työstään Anna-Liisa pitää paljon ja tulee helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pelkopotilaidenkin hoito on hänelle tuttua. Hohteella Anna-Liisa tekee monipuolisesti perushammashoitoa. Hänen vastaanotollaan on aina rauhallinen ja ystävällinen tunnelma.

 

Puhelin
010 5050 835
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Anna-Liisa Korhonen
Markku Pelttari | Hammaslääkäri
 

Markku on toiminut koko pitkän työuransa ajan yksityishammas-lääkärinä: aluksi synnyinseudullaan Kemi-Tornion alueella ja myöhemmin yli 20 vuotta Tampereella.

Hohteessa hän työskentelee kokonaishammashoitojen parissa, sisältäen suun ja hampaiston tutkimukset, paikkaushoidot, kiinnityskudosten hoidot, proteettiset hoidot, kirurgiset toimenpiteet, esteettiset hoidot ja keinojuuri- eli implanttihoidot. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on  mm. varttuneempien potilaiden purentaelimen kuntoutus.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Markku Pelttari
Hannele Vitikka | Hammaslääkäri
 

Hannele on toiminut hammaslääkärinä 30 vuotta, joista 25 vuotta yksityishammaslääkärinä. Hän on kotoisin Rovaniemeltä, missä hänellä onkin ollut myös oma vastaanotto. Hannele pyrkii tekemään hoitotilanteesta asiakkaalle mahdollisimman miellyttävän ja rennon kaikin mahdollisin keinoin. Parasta hammaslääkärin työssä onkin juuri vuorovaikutussuhteet potilaisiin ja työkavereihin.

Hannele kouluttaa itseään säännöllisesti. Tavoitteena hänellä on olla yleispätevä useilla hammashoidon osa-alueilla.

 

Puhelin
010 5050 835
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Hannele Vitikka

Suu- ja leukakirurgia

Väinö Kurttila | Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia
 

Väinöllä on jo yli 10 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta. Hän on työskennellyt monipuolisesti julkisella ja yksityissektorilla, ja toimii parhaillaan kirurgina myös OYS:n suu- ja leukakirurgian klinikalla.

Erityisosaamiseen kuuluvat mm. vaativat hampaiden poistot ja luusiirteet sekä laajat implanttihoidot. Hän tekee myös leukojen siirtoleikkauksia, leukanivelkirurgiaa ja leukanivelten proteesileikkauksia. Väinö kouluttautuu säännöllisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä koulutuksissa, ja kouluttaa lisäksi suu- ja leukakirurgian erikoistujia yliopistosairaalassa.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Väinö Kurttila

Protetiikka ja purentafysiologia

Rami Kankaanpää | Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 

Ramilla on monipuolinen kliininen työkokemus yksityissektorilta v.2009 alkaen. Lisäksi hän toimii terveyden edistämisen ja hammaspelon tutkijana Turun yliopistossa. Työnkuvaan kuuluvat mm. erilaiset proteettiset hoidot sekä purentafysiologisten potilaiden hoitaminen. Hänellä on paljon kokemusta myös laajoista proteettisista hoidoista.

Työssään Rami nauttii erilaisten potilaiden kohtaamisesta ja yksi hänen vahvuuksistaan onkin pelkopotilaiden hoitaminen kuuntelemalla ja keskustelemalla, sekä tarvittaessa myös esilääkityksen avulla. Rami kouluttautuu säännöllisesti ja kouluttaa myös itse alan ammattilaisia.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Rami Kankaanpää
Panu Rantonen | Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 
Panu on kokenut protetiikan ja purennan erikoishammaslääkäri, jolla on pitkä kokemus sairaalan, yliopiston, terveyskeskuksen ja yksityissektorin puolelta. Hän on pitänyt Tampereella yksityisvastaanottoa jo 20 vuoden ajan. Panun erityisosaamista ovat vaativat irto- ja kiinteän protetiikan työt, implanttihoidot sekä kaikki purentaan liittyvät hoidot (mm. uniapneakiskot). Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat digitaaliset ratkaisut sekä digitaalisen hoidon kehittäminen.
Panu luennoi ja toimii protetiikan kouluttajana, sekä kouluttautuu itsekin säännöllisesti alan kongresseissa ympäri maailmaa. Kliininen työ on lähellä sydäntä ja hän nauttii ihmisten kohtaamisesta sekä hoitamisesta erittäin paljon
Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Panu Rantonen

Iensairaudet

Petri Hippi | Parodontologian erikoishammaslääkäri
 

Petri on valmistunut hammaslääkäriksi 1992 ja ien- ja kiinnityskudossairauksien erikoishammaslääkäriksi 2004.

Erityisesti hammaslääkärin työssä kiinnostusta herättää suun terveyden ja yleisterveyden väliset yhteydet. Lisäksi Petri kouluttautuu säännöllisesti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa hän myös kouluttaa itse hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä.

Hohteella hän keskittyy kiinnityskudossairauksien hoitoon.

 

Puhelin
010 5050 835
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Petri Hippi

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

Puhelin
010 5050 820 / Jyväskylä
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Susanna Kanerva

Suuhygienistit

Tanja Lindfors | Vastaava suuhygienisti
 

Tanja on työskennellyt suuhygienistinä v. 2006 alkaen julkisella ja yksityisellä puolella, ja hänelle on kertynyt erittäin laaja työkokemus lapsista ikäihmisiin. Ihmisten parissa työskentely ja terveyden ylläpito yhteistyössä asiakkaiden kanssa ovat työn parhaita puolia. Tanjan vahvuuksia ovat rauhallinen luonne ja kyky huomioida asiakkaiden hoitoon liittyviä pelkoja ja toiveita.

Erityisosaamista löytyy lisäksi mm. Iensairauksien ennaltaehkäisystä ja hoidosta, omahoidon ohjauksesta, soodapuhdistuksista, valkaisuhoidoista ja puudutuksista. Tanja pitää ammattitaitoaan yllä kouluttautumalla säännöllisesti. Hänellä on myös vahva kokemus johtamis- ja esimiestyöstä.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tanja.lindfors(at)hammashohde.fi
 
Tanja Lindfors
Markus Pollari | Suuhygienisti
 
Markus valmistui suuhygienistiksi v. 2003 ja hänellä on laaja kokemus kliinisestä hoidosta yksityisellä puolella. Hän on perehtynyt erityisesti ien- ja kiinnityskudossairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä pelkopotilaiden hoitamiseen.
Työn parhaita puolia ovat sen monipuolisuus, ihmisläheisyys ja konkreettisuus. Tärkeintä on tuottaa ihmisille terveyttä mahdollisimman kivuttomasti jokaisen henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet huomioiden. Uuden oppiminen kiinnostaa aina, joten Markus kehittää ammattitaitoaan
jatkuvasti ja osallistuu aktiivisesti alan koulutuksiin.
Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Markus Pollari
Taru Pursiainen | Suuhygienisti
 

Taru on toiminut suuhygienistinä vuodesta 2014 lähtien. Hän on työskennellyt yksityisvastaanotoilla sekä Kanta-Hämeen ja Lapin terveyskeskuksissa. Taru on työssään rauhallinen ja nauttii potilastyön onnistumisista sekä yksilöllisten hoitopolkujen suunnittelusta ja toteutuksesta potilaan kanssa. Työnkuvaan kuuluvat kaikki suuhygienistin työt. Lisäksi Tarulla on erityisosaamista esteettisistä hoidoista sekä pelkopotilaiden hoidosta. Hän kehittää aktiivisesti ammattitaitoaan lisäkoulutuksilla.

Puhelin
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Taru Pursiainen

Röntgendiagnostiikka

Ani Lakoma | Erikoishammaslääkäri, radiologia
 
Ani on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi 2017. Hohteella Ani laatii lausuntoja röntgentutkimuksista ja osallistuu konsultaatioyhteistyöhön hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kanssa.
Ani ylläpitää ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Hän myös täydennyskoulututtaa hammaslääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.
Työssään Ani nauttii siitä, että hän voi osallistua potilaan laadukkaaseen ja huolelliseen hoitoon.
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Ani Lakoma

KIINNOSTAAKO TYÖPAIKKA ALAN HUIPULLA?

Hohde hakee uusia hammaslääkäreitä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Yhteydenotot: ville.pesonen(at)hammashohde.fi