Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×
Hohde palvelu

Hammasrivi suoraksi ja toimivaksi!

 

Tervetuloa oikomishoidon teemapäivään Hohde Turkuun 31.8.2023. Oikomishoidon teemapäivänä Hohde Turussa oikomishoidon erikoishammaslääkäri Susanna Kanerva ja hammaslääkäri Anton Mustonen tekevät maksuttomia hoitoarvioita  (ei sido ostoon). Ajanvaraus omahohde.fi ja puhelimitse 02 279 0279.

Hampaiden oikomisen tavoitteena on toiminnallisesti hyvä ja ulkonäöllisesti kaunis purenta. Oikomismenetelmiä on erilaisia, ja käytettävät kojeet valitaan aina yksilöllisesti potilaan tarpeeseen. Kiinteitä oikomiskojeita on kahdenlaisia: hampaiden ulkopinnoille asennettavia ja lähes näkymättömiä hampaiden sisäpinnoille asennettavia kojeita. Sisäpintojen oikomiskojeet ovat esteettisemmät, mutta myös hampaiden näkyville pinnoille asennettavista oikomiskojeista saa melko huomaamattomat valitsemalla hampaanväriset tai kirkkaat kojeet. Perinteisessä oikomisessa hampaiden pinnalle kiinnitetään metalliset kaaret. Joskus metallikaaret koetaan liian näkyviksi ja vaikeasti puhdistettaviksi. Kalvo-oikominen on helppo ja huomaamaton tapa oikoa hampaat. Kalvo-oikominen sopii erityisen hyvin oikomishoitomenetelmänä aikuisille pienten asentovirheiden korjaamiseen.  Tutustu oikomishoidon hoitovaihtoehtoihin lisää >

Hohde Turku  |  Linnankatu 13 a A  |  02 279 0279

VARAA AIKA  

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus