Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Turvallisesti Hammashoitoon

Hammasvaivat eivät katso kalenteria, joten suun ja hampaiden terveydestä on tärkeää huolehtia myös epidemian aikana. Säännöllisellä hoidolla voidaan ehkäistä myös suurempien terveysongelmien syntymistä.

Olemme hygienian ammattilaisia, joten hammaslääkärin vastaanotto on erittäin puhdas ja kaikki toimenpiteet toteutaan aina korkeaa hygieniaa ja potilasturvallisuutta noudattaen. Jokaisella Hohde-klinikalla on käytössä tarkka hygieniasuunnitelma, jota toteutetaan aukottomasti. Epidemian aikana korkeaan hygieniatasoon kiinnitetään aivan erityistä huomiota, ja teemme joka päivä parhaamme että meillä asiointi olisi mahdollisimman turvallista.

Suosittelemme vastaanotolla asioiville henkilöille suojaimen käyttöä henkilöstömme ja muiden potilaiden suojaamiseksi.

Palvelemme turvallisesti

 1. 1. Huolehdimme käsihygieniasta

Desinfioimme kätemme ennen jokaista potilasta ja käytämme hoidon aikana suojakäsineitä. Emme kättele potilaita epidemian aikana, jotta virus ei leviäisi mahdollisesti oireettomien henkilöiden välillä.

 1. 2. Käytämme hengityssuojaimia

Käytämme jokaisen potilaan hoitotilanteessa kertakäyttöisiä, kirurgisia hengityssuojaimia. Vaihdamme ne jokaisen potilaan jälkeen uusiin, jotta potilas saa maksimaalisen suojan. Henkilökuntamme on koulutettu ja osaa käyttää hengityssuojaimia turvallisesti.

 1. 3. Pidämme huolta turvaväleistä

Aulatilamme on järjestetty väljiksi, jotta turvavälit toteutuvat myös hoitoa odottaessasi.

 1. 4. Huolehdimme tilojen ja pintojen puhtaudesta

Hoitohuoneiden työtilat puhdistetaan desinfiointiaineella ja hoitovälineet steriloidaan tai vaihdetaan uusiin jokaisen potilaan jälkeen, eli potilas saapuu aina puhtaaseen hoitohuoneeseen.

Olemme lisänneet myös kaikkien pintojen, kuten maksupäätteiden, ovenkahvojen ja wc-tilojen desinfiointia, sekä tehostaneet toimipisteiden yleissiivousta.

 1. 5. Palvelemme sinua terveenä

Huolehdimme henkilökunnan terveydestä emmekä tule sairaana töihin.

 1. 6. Seuraamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeita

Seuraamme viranomaisten tiedotteita päivittäin ja toimimme aina uusimpien ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

Näin asioit turvallisesti

 

 1. 1. Huolehdi käsihygieniasta

Huolehdithan käsihygieniasta saapuessasi ja poistuessasi klinikalta. Vastaanotoillamme on asiakaskäyttöön tarkoitettu käsien desinfiointipaikka.

 1. 2. Vältä turhia kontakteja

Vaikka huolehdimmekin puhtaudesta, niin kättelyä ja turhaa pintojen tai laitteiden koskettelua kannattaa epidemia-aikana välttää.

 1. 3. Pidä huoli turvaväleistä

Aulatilamme on järjestetty väljiksi, jotta turvavälit toteutuvat myös hoitoa odottaessasi. Pyrithän minimoimaan odotusajan saapumalla hoitoon oikeaan aikaan.

 1. 4. Tule hoitoon vain terveenä

Potilaiden ja henkilökunnan terveyttä suojellaksemme haastattelemme potilaat etukäteen puhelimitse. Jos emme tavoita potilasta etukäteen, niin haastattelu tehdään vastaanotolle saapumisen yhteydessä, ennen varsinaisen hoidon aloittamista.


Mikäli sinulla on flunssan  tai ylähengitystieinfektion oireita, toivomme että siirrät hoitoaikaasi ja tulet meille vasta kun ole parantunut.

Jos hoidontarpeesi on akuutti, kannattaa soittaa ajanvaraukseemme jotta saat henkilökunnaltamme oikeat toimintaohjeet. Hoitoajan perumisesta ei tule tällaisessa tilanteessa kuluja.

Ulkomailta palaavien tulee odottaa 14 vrk ennenkuin he tulevat hammashoitoon, vaikka heillä ei olisi flunssan oireita.

 1. 5. Yli 70-vuotiaat ja riskiryhmään kuuluvat

Tarpeetonta kodin ulkopuolella liikkumista tulisi välttää, mutta omaan terveyteen liittyvät asiat kannattaa edelleen hoitaa. Jos sinulla on tarve päästä hammaslääkäriin, olet tervetullut meille.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus