Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×
Hohde palvelu

Pelko pois!

Hammashoito voi pelottaa ja mietityttää paljonkin. Eri hoitovaihtoehtoja hammashoitopelon lievittämiseksi kuitenkin on. Tervetuloa pelkokonsultaatioon, jonka hinta ei hirvitä. Konsultaatioon sisältyy kevyt suun tarkastus, jonka yhteydessä keskustellaan hammaslääkärin kanssa eri hoitovaihtoehdoista (nukutus , esilääkitys, jne.), silloin kun hammashoidossa käynti pelottaa. Konsultaation hinta on 50 € (sis. palvelumaksun). 

Varaa aika pelkokonsultaatioon  OmaHohteesta tai soittamalla Turun vastaanotolle. Pelkokonsultaatioaikoja voi varata Hohde Turkuun Annika Vuoriolle, Anton Mustoselle, Heli Kalliolle, Olli Jurvaiselle sekä Sirpa Laaksolle.

 

OmaHohteen chatissä voit myös keskustella veloituksetta hammashoitajien ja suuhygienistien kanssa hammashoitopelosta, hoitovaihtoehdoista ja muista mielen päällä olevista kysymyksistä hammashoitoon liittyen. Chatti on auki arkisin 8-16 ja on aina maksuton. Keskustelua varten sinun pitää kirjautua OmaHohteeseen.

 

Hohde Turku  |  Linnankatu 13 a A  |  02 279 0279

 

VARAA AIKA 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus