Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Miksi hakeuduit hammaslääkärille?

Olen aina hoitanut hampaitani hyvin ja säännöllisesti. Olen käynyt vuosittain hammaslääkärin tarkastuksissa ja hammaskiven poistossa. Elämäni aikana minulle on tullut vain kaksi reikää, joten minulla on kaksi paikkaa, mutta hammaskiveä kertyy herkästi. Muutama vuosi sitten alahampaani lohkesi. Sille tehtiin juurihoitoa, mutta lopulta hammas jouduttiin poistamaan ja tilalle laitettiin implanttihammas. Tällä hetkellä olen menossa hammaslääkärin tarkastukseen. Minulla ei ole ollut erityisiä ongelmia, vaan käyn tarkastuksessa tapani mukaan.

Miksi valitsit Hohteen?

Valitsin Hohteen suosittelujen perusteella, ja koska hammaslääkärin vaihto on ollut mielessäni, sillä pitkäaikainen hammaslääkärini on jäämässä eläkkeelle lähivuosina.

Millaista hoitoa sait?

Elämäni on suun terveyden osalta ennallaan, eikä merkittäviä muutoksia ole tapahtunut. Käyn jatkossakin säännöllisesti hammastarkastuksissa ja hammaskiven poistossa. Aion hoitaa suuni terveyttä kuten ennenkin ja yritän olla ahkerampi hammaslangan käyttäjä. Suosittelen Hohteen palveluja kaikille, joilla on mahdollisuus maksaa yksityisistä hammaslääkäripalveluista.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus