Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Hohteen Tarina

Toimiessani yli 15 vuotta terveydenhuollon eri yksiköissä olen huomannut, että hammaslääketieteen erikoisalojen osaajia ja palveluja on tarjolla vain hajanaisesti ja rajatusti. Parhaan mahdollisen palvelun antaminen vaatii kuitenkin usein monen ammattilaisen yhteistyötä ja konsultaatiota.
Siitä syntyi ajatus koota kaikki alan parhaat osaajat yhteen paikkaan, Hohde Erikoishammaslääkäriklinikalle. Hammas Hohde Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen, yksityinen erikoishammaslääkäriklinikka. Meillä asiantuntijoiden välinen konsultointi, hoitosuunnitelmien teko ja muu yhteistyö toimii saumattomasti.

Tällaiselle kaiken kattavalle palvelulle on ollut selvä tilaus ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja ylpeitä voidessaan työskennellä Hohde Erikoishammaslääkäriklinikalla. Uskon, että se välittyy myös asiakkaille entistä parempana ja kattavampana palveluna.

Ville Pesonen  |  Perustaja, Hammas Hohde Oy

hohde_ville_pesonen_727x800px

 

Toimintatapamme

Tarjoamme käyttöösi ammattitaitomme, josta pidämme huolta säännöllisellä koulutuksella. Palvelemme sinua yksilöllisesti ja tarpeesi huomioiden. Keskitymme 100%:sti hoidettavaan potilaaseemme.

Palvelumme ovat täysin luottamuksellisia. Keskustelemme kanssasi avoimesti kaikista hoitoosi liittyvistä asioista ja huomioimme hoitosuunnitelman yhteydessä mahdolliset pelkosi ja toiveesi. Tarjoamme myös mahdollisuuden yksilölliseen, joustavaan maksusuunnitelmaan. Haluamme omalta osaltamme parantaa elämänlaatuasi ylläpitämällä suusi ja hampaidesi terveyttä.

Tavoitteemme

Auttaa sinua ylläpitämään suun ja hampaiden terveyttä uusimpia hoitomuotoja ja -tekniikoita hyödyntäen.

Parantaa sinun elämänlaatuasi.

Tarjota parasta suun terveydenhoitoa ja erikoishammaslääkäripalvelua Suomessa.

Hohde Hallinto

Ville Pesonen

Toimitusjohtaja
050 435 2831
ville.pesonen(at)hammashohde.fi

Antti Niskanen

Hammaslääketieteellinen johtaja, koulutusvastaava
044 555 3575
antti.niskanen(at)hammashohde.fi

Riikka-Mari Helveranta

Liiketoimintajohtaja
050 362 3391
riikka-mari.helveranta(at)hammashohde.fi

 

Eira Hakkarainen

Henkilöstöjohtaja
050 326 8496
eira.hakkarainen(at)hammashohde.fi

Henri Tuhkanen

Talousjohtaja
044 571 1543
henri.tuhkanen(at)hammashohde.fi

Hannu Martikainen

IT-päällikkö
044 972 3320
hannu.martikainen(at)hammashohde.fi

 

Essi Räsänen

Markkinointipäällikkö
050 512 9948
essi.rasanen(at)hammashohde.fi

Suvi Kuoppala

Liiketoimintapäällikkö
040 831 7455
suvi.kuoppala(at)hammashohde.fi

 

Kotimainen Hohde

Hohde on täysin kotimainen erikoishammaslääkäriklinikka. Palvelemme 11 paikkakunnalla ympäri Suomen. Hammas Hohde Oy:n pääomistajat ovat pääomasijoittaja Sentica Partners sekä Hammas Hohde Oy:n perustaja suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri Ville Pesonen.  Sentica Partners on kotimainen vastuullinen omistaja, jonka kaikki rahastorakenteet ovat Suomessa.