Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

HOHTEEN TARINA

Toimiessani yli 15 vuotta terveydenhuollon eri yksiköissä olen huomannut, että hammaslääketieteen erikoisalojen osaajia ja palveluja on tarjolla vain hajanaisesti ja rajatusti. Parhaan mahdollisen palvelun antaminen vaatii kuitenkin usein monen ammattilaisen yhteistyötä ja konsultaatiota.
Siitä syntyi ajatus koota kaikki alan parhaat osaajat yhteen paikkaan, Hohde Erikoishammaslääkäriklinikalle. Hammas Hohde Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen, yksityinen erikoishammaslääkäriklinikka. Meillä asiantuntijoiden välinen konsultointi, hoitosuunnitelmien teko ja muu yhteistyö toimii saumattomasti.

Tällaiselle kaiken kattavalle palvelulle on ollut selvä tilaus ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja ylpeitä voidessaan työskennellä Hohde Erikoishammaslääkäriklinikalla. Uskon, että se välittyy myös asiakkaille entistä parempana ja kattavampana palveluna.

Ville Pesonen  |  Perustaja, Hammas Hohde Oy

hohde_ville_pesonen_727x800px

 

TOIMINTATAPAMME

Tarjoamme käyttöösi ammattitaitomme, josta pidämme huolta säännöllisellä koulutuksella. Palvelemme sinua yksilöllisesti ja tarpeesi huomioiden. Keskitymme 100%:sti hoidettavaan potilaaseemme.

Palvelumme ovat täysin luottamuksellisia. Keskustelemme kanssasi avoimesti kaikista hoitoosi liittyvistä asioista ja huomioimme hoitosuunnitelman yhteydessä mahdolliset pelkosi ja toiveesi. Tarjoamme myös mahdollisuuden yksilölliseen, joustavaan maksusuunnitelmaan. Haluamme omalta osaltamme parantaa elämänlaatuasi ylläpitämällä suusi ja hampaidesi terveyttä.

TAVOITTEEMME

Auttaa sinua ylläpitämään suun ja hampaiden terveyttä uusimpia hoitomuotoja ja -tekniikoita hyödyntäen.

Parantaa sinun elämänlaatuasi.

Tarjota parasta suun terveydenhoitoa ja erikoishammaslääkäripalvelua Suomessa.

HOHDE KOULUTTAUTUU

Pidämme ammattitaitomme erittäin korkealla tasolla lähettämällä hammaslääkäreitämme eri tältä sivulta löydät koulutustietoa eri puolelle maailmaa suuntautuneista koulutusmatkoistamme.