Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Espoo Kivenlahti

Yhteystiedot

Meripoiju 3
02320 Espoo

010 274 4701

kivenlahti@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-20
ti 8-20
ke 8-20
to 8-15
pe 8-15

Hammaslääkärit

 
Tero Antila | Hammaslääkäri
 

Olen työssäni nopea ja ammattitaitoinen hammaslääkäri, jolle on tärkeää jokaisen asiakkaan kivuton ja miellyttävä kokemus hammaslääkärikäynnistä. Minulla on pitkä kokemus hammaslääkärin työstä, ja sen vuoksi osaan suunnitella juuri sinulle sopivat hoitovaihtoehdot.

Työssäni minulle on tärkeää päivittää osaamistani ja käyttää viimeisimpiä hyväksi havaittuja hoitomuotoja ja tekniikkaa. Olen innoissani mm. 3D-tekniikan tuomista mahdollisuuksista jokapäiväisessä työssäni.

Hyvä hoitotulos syntyy asiakkaan, hammaslääkärin ja koko ammattitaitoisen tiimin yhteistyöllä. Hammas & Hammas on juuri sellainen tiimi, jossa päästään hyvään hoitotulokseen ja jossa haluan itsekin olla mukana.

Olen valmistunut v. 1999 Turun yliopistosta.

 
Juhani Dahl | Hammaslääkäri
 

Olen kokenut ja potilasta ymmärtävä hammaslääkäri, jolla on laaja-alainen näkemys ja ammattitaito. Valmistuin hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2000, jonka jälkeen olen työskennellyt niin yksityishammaslääkärinä kuin terveyskeskussektorilla kirurgiaan painottuvissa tehtävissä. Keskussairaalakokemusta olen kerännyt suu- ja leukakirurgian osastolta usean vuoden ajan samalla mm. implanttihoitoihin kouluttautuen.

Erityiskiinnostuksen kohteitani ovat pelkopotilaiden nukutushammashoidot, hampaiden leikkaukselliset poistot, hammaspuutosten korvaaminen implanteilla ja kiinteillä hammassilloilla sekä implanttihoitoihin liittyvät kudosmuokkaukset luulla ja biomateriaaleilla.

Implanteilla voidaan korvata paitsi yksittäisiä tai useampia hampaita, myös merkittävästi parantaa heikosti paikallaan pysyvien irtoproteesien pysyvyyttä ja käyttömukavuutta. Implanttihoitoja olen tehnyt vuodesta 2004 lähtien. Täydennyskoulutan tietojani ja taitojani osallistumalla aktiivisesti niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin koulutustilaisuuksiin.

Varaa aika

 
Juhani Dahl
Nina Erno-Ustinov | Hammaslääkäri
 

Olen iloinen ja ihmisläheinen perushammaslääkäri. Olen valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2002 ja toiminut pääosin kunnallisessa työssä, mutta myös eri yksityisillä vastaanotoilla sekä yliopistoklinikalla kliinisenä opettajana. Päätyönäni toimin vastaavana hammaslääkärinä, mutta koen myös monipuolisen potilastyön erittäin tärkeäksi.
Tavoitteenani on hoitaa asikkaitani kuten toivoisin itsenäni hoidettavan. Paras palkinto on hoidon päätteeksi hymyilevä asiakas.

Yleishammashoito | Pelkopotilaat | Lasten hammashoito | Purentavaivat | Päivystys |
 

Varaa aika

 
Nina Erno-Ustinov
Mika Hellman | Hammaslääkäri
 

Minulla on jo 30 vuoden kokemus hammashoidosta yksityispuolella. Työkokemusta on vuosien varrella kertynyt myös Englannista. Hammaslääkäriksi valmistuin Helsingin Yliopistosta vuonna 1994. Ensimmäiset kymmenen vuotta toimin hammaslääkärinä Helsingin kaupungilla. Samoihin aikoihin aloitin myös yksityisvastaanotot. Osaamisalueitani ovat yleishammashoito, protetiikka, implantti protetiikka, estettinen hammashoito ( keraamiset kruunut ja laminaatit ) sekä purentafysiologia. Syvällinen protetiikan tuntemus on erityisvahvuuteni.

Ammattitaitoni pidän ajan tasalla sosallistumalla säännöllisesti koulutuksiin. Viimeksi olen suorittanut Cerec-kurssit.

Ja hymyni salaisuus? Tyytyväiset asiakkaat tietenkin!

Varaa aika

 
Mika Hellman
 
Marika Järvinen | Hammaslääkäri
 

Minä olen työssäni rauhallinen ja tarkka hammaslääkäri. Hoidan kärsivällisesti myös pelkääviä potilaita. Nautin nähdessäni tyytyväisen asiakkaan hymyilevän hoitokokonaisuuden valmistuttua. Innostava työympäristö ajanmukaisine laitteineen, koulutuksineen ja reipas- ja mukavahenkinen hammastiimi tuovat työpäivääni inspiroivaa voimaa. Olen valmistunut hammaslääkäriksi v. 2001. Olen työskennellyt yksityissektorilla sekä julkisella sektorilla ympäri Etelä-Suomea. Kiireinen päivystyshammashoito on tullut myös minulle tutuksi.

Varaa aika

 
 
Otto Palva | Hammaslääkäri
 

Minä olen ystävällinen ja luotettava hammaslääkäri. Paras lopputulos syntyy, kun potilaan kanssa yhdessä käydään läpi hoitoon liittyvät odotukset, toiveet ja huolet. Olen kokenut hammaslääkäri ja uskon tämän välittyvän potilailleni luotettavana ja turvallisena hammashoitona. Yksityisen hammashoidon parissa olen työskennellyt jo vuodesta 2001 lähtien. Kokemusta on karttunut myös kunnalliselta puolelta erityisesti särkypäivystysten osalta . Valmistuin hammaslääkäriksi 2001.

 

 
 
Matteus Salonen | Hammaslääkäri
 

Olen ystävällinen ja huomaavainen hammaslääkäri, jonka intohimo hammaslääketieteeseen näkyy omistautumisena potilaiden hyvään palveluun. En itsekään pitäisi ikävistä yllätyksistä hammaslääkärissä, joten otan potilaani huomioon mm. kertomalla hoidon aikana mitä olen tekemässä, tekemällä asiat mahdollisimman kivuttomasti ja antamalla riittävästi lepotaukoja suun auki pitämisestä. Minulle on tärkeää, että asiakkaani kokevat olevansa turvallisissa ja asiantuntevissa käsissä.

Yksityishammashoidon ja kunnallisen hammashoidon työkokemukseni myötä minulle on kertynyt kattavaa kokemusta myös särkypäivystys- ja pelkopotilaiden hoidosta. Paras palkinto työstäni onkin tyytyväinen asiakas, joka kokee löytäneensä itselleen oman hammaslääkärin, jonka vastaanotolle voi tulla hymyssä suin.

Päivitän osaamistani osallistumalla säännöllisesti kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutustapahtumiin. Jaan mielelläni tietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista, jotta löydämme yhdessä  sinulle sopivat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vastaanottomme modernit digitekniikat mahdollistavat mm. laadukkaiden keraamisten paikkojen ja kruunujen valmistamisen perinteisiä tekniikoita nopeammin ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingistä vuonna 2004.

 

Varaa aika

 
 
Hubertus Seitsalo | Hammaslääkäri
 

Minulla on yli 15 vuoden kokemus hammaslääkärin työstä. Hoitoperiaatteenani on antaa jokaisella potilaalle kivuton, miellyttävä ja kokonaisvaltainen hoitokokemus. Jatkokouluttaudun myös ahkerasti hammaslääketieteellisillä kursseilla. Minulla on työuraltani kokemusta niin yksityiseltä-, kuin julkiseltakin sektorilta.

Varaa aika

 

Suuhygienistit

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus