Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Espoo Kivenlahti

Yhteystiedot

Meripoiju 3
02320 Espoo

010 274 4701

kivenlahti@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-20
ti 8-20
ke 8-20
to 8-15
pe 8-15

KESÄN POIKKEUSAUKIOLOAJAT
10.6. klo 8-15
17.6. klo 8-15
20.-24.6. kiinni
1.7. kiinni
3.7. klo 8-15
8.7. kiinni
9.7. kiinni
10.7. klo 16-20
11.7. kiinni
12.7. kiinni
15.7. kiinni
16.7. kiinni
17.7. klo 16-20
18.7. kiinni
19.7. kiinni
22.7. klo 8-15
23.7. klo 8-15
24.7. klo 8-15
25.7. kiinni
26.7. kiinni
29.7. klo 8-15
30.7. klo 8-15
31.7. klo 8-15

Hammaslääkärit

Juhani Dahl | Hammaslääkäri
 

Juhani on kokenut ja potilasta ymmärtävä hammaslääkäri, jolla on laaja-alainen näkemys ja ammattitaito. Hän valmistui hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2000, jonka jälkeen hän on työskennellyt sekä yksityishammaslääkärinä että terveyskeskussektorilla kirurgiaan painottuvissa tehtävissä. Juhani on myös kerännyt keskussairaalakokemusta suu- ja leukakirurgian osastolta usean vuoden ajan, samalla kouluttautuen muun muassa implanttihoitoihin.

Juhanin erityiskiinnostuksen kohteita ovat pelkopotilaiden nukutushammashoidot, hampaiden leikkaukselliset poistot, hammaspuutosten korvaaminen implanteilla ja kiinteillä hammassilloilla sekä implanttihoitoihin liittyvät kudosmuokkaukset luulla ja biomateriaaleilla.

Implanteilla voidaan korvata paitsi yksittäisiä tai useampia hampaita, myös merkittävästi parantaa heikosti paikallaan pysyvien irtoproteesien pysyvyyttä ja käyttömukavuutta. Juhani on tehnyt implanttihoitoja vuodesta 2004 lähtien. Hän täydennyskouluttaa tietojaan ja taitojaan osallistumalla aktiivisesti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin koulutustilaisuuksiin.

 
Nina Erno-Ustinov | Hammaslääkäri
 

Nina on iloinen ja ihmisläheinen perushammaslääkäri, joka valmistui hammaslääkäriksi vuonna 2002. Hän on toiminut pääosin kunnallisessa työssä, mutta myös eri yksityisillä vastaanotoilla sekä yliopistoklinikalla kliinisenä opettajana. Päätyönään Nina toimii vastaavana hammaslääkärinä, mutta hän pitää monipuolista potilastyötä erittäin tärkeänä.

Ninan tavoitteena on hoitaa asiakkaitaan kuten toivoisi itseään hoidettavan. Paras palkinto hänelle on hoidon päätteeksi hymyilevä asiakas.

Yleishammashoito | Pelkopotilaat | Lasten hammashoito | Purentavaivat | Päivystys |

 
Mika Hellman | Hammaslääkäri
 

Mikalla on jo 30 vuoden kokemus hammashoidosta yksityispuolella. Vuosien varrella hän on kerännyt työkokemusta myös Englannista. Mika valmistui hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1994. Ensimmäiset kymmenen vuotta hän toimi hammaslääkärinä Helsingin kaupungilla ja aloitti samoihin aikoihin myös yksityisvastaanotot.

Mikan osaamisalueisiin kuuluvat yleishammashoito, protetiikka, implanttiprotetiikka, esteettinen hammashoito (keraamiset kruunut ja laminaatit) sekä purentafysiologia. Syvällinen protetiikan tuntemus on hänen erityisvahvuutensa.

Mika pitää ammattitaitonsa ajan tasalla osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin. Viimeksi hän on suorittanut Cerec-kurssit.

Mikan hymyn salaisuus? Tyytyväiset asiakkaat tietenkin!

 
Otto Palva | Hammaslääkäri
 

Otto on ystävällinen ja luotettava hammaslääkäri. Hän uskoo parhaan lopputuloksen syntyvän, kun potilaan kanssa yhdessä käydään läpi hoitoon liittyvät odotukset, toiveet ja huolet. Otto on kokenut hammaslääkäri, ja hän uskoo tämän välittyvän potilailleen luotettavana ja turvallisena hammashoitona. Yksityisen hammashoidon parissa Otto on työskennellyt  vuodesta 2001 lähtien ja hänellä on myös kokemusta kunnalliselta puolelta, erityisesti särkypäivystysten osalta. Hän valmistui hammaslääkäriksi vuonna 2001.

 
Matteus Salonen | Hammaslääkäri
 

Matteus on ystävällinen ja huomaavainen hammaslääkäri, jonka intohimo hammaslääketieteeseen näkyy omistautumisena potilaiden hyvään palveluun. Hän ottaa potilaansa huomioon tekemällä asiat mahdollisimman kivuttomasti ja antamalla riittävästi lepotaukoja suun auki pitämisestä. Matteukselle on tärkeää, että asiakkaat kokevat olevansa turvallisissa ja asiantuntevissa käsissä.

Kattava kokemus yksityis- ja kunnalliselta hammashoidon alalta on antanut Matteukselle laaja-alaista osaamista, erityisesti särkypäivystysten ja pelkopotilaiden hoidossa. Hänelle paras palkinto työstä onkin tyytyväinen asiakas, joka kokee löytäneensä oman hammaslääkärin, jonka vastaanotolle voi tulla hymyssä suin.

Matteus päivittää osaamistaan säännöllisesti osallistumalla kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutustapahtumiin. Hän jakaa mielellään tietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista ja pyrkii löytämään yhdessä potilaan kanssa parhaat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vastaanoton modernit digitekniikat mahdollistavat laadukkaiden keraamisten paikkojen ja kruunujen valmistamisen perinteisiä tekniikoita nopeammin ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Matteus valmistui hammaslääkäriksi Helsingistä vuonna 2004.

 

Hammaslääketieteen kandidaatti

Suuhygienistit

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus