Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Ulla Kantelinen

Hammaslääkäri

Ulla Kantelinen

Ulla on syntyisin Rovaniemeltä ja on käynyt koulunsa Tampereella. Hän valmistui hammaslääkäriksi Turun yliopistosta ja on toiminut hammaslääkärinä monissa organisaatioissa. Ullalla oli oma yksityisvastaanotto Turussa kymmenen vuoden ajan, ja vuodesta 2010 hän on toiminut yksityisvastaanotoilla Tampereella omistajana sekä ammatinharjoittajana. Hän on työskennellyt julkisella sektorilla pienissä ja suurissa terveyskeskuksissa sekä Suomen puolustusvoimissa. Valmistumisensa jälkeen Ulla teki tutkimusta Japanissa, Tokiossa Nippon Dental Universityssä, pari vuotta.

Työssään Ulla kuuntelee tarkkaan potilaiden odotuksia ja toiveita. Hän uskoo, että paras hoitotulos syntyy yhteistyöllä ja vuorovaikutuksella. Ulla pitää tärkeänä, että potilaat osallistuvat hoitoon hänen opastuksellaan ja toteuttavat yksilöllistä, suun terveyttä tukevaa ja edistävää hoitoa. Hänen vastaanotollaan on käytössä moniammatilliset laadukkaat palvelut, joiden avulla hoitotavoitteet saavutetaan.

Ulla ylläpitää ammattitaitoaan säännöllisellä kouluttautumisella ja konsultoimalla erikoishammaslääkäreitä. Hänen vastaanotollaan on loistava henkilökunta, ja erikoisosaaminen on helposti saatavilla.

Vapaa-ajallaan Ulla nauttii musiikista, kuvataiteesta ja nikkaroinnista. Hänen jälkikasvunsa vie hänet usein luonnon pariin ja haastaa häntä miettimään elämää globaalista näkökulmasta.

Varaa aika

Toimipaikat

Hohde Tampere

Suvantokatu 10, 33100 Tampere

010 5050 835

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-14. Katso kesän poikkeusaukioloajat »

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus