Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Ulla Kantelinen

Hammaslääkäri

Ulla Kantelinen

Olen syntyjäni Rovaniemeltä, koulut kävin Tampereella ja hammaslääkäriksi valmistuin Turun yliopistosta. Hammaslääkärinä olen toiminut monissa organisaatiossa.

Omaa yksityisvastaanottoa pidin Turussa kymmenen vuotta ja Tampereella olen toiminut vuodesta 2010 yksityisvastaanotoilla omistajana sekä ammatinharjoittajana. Julkisen palveluntuotannon parissa olen työskennellyt pienissä ja suurissa terveyskeskuksissa sekä Suomen puolustusvoimissa. Tutkimusta tein Japanissa heti valmistumiseni jälkeen pari vuotta Tokiossa Nippon Dental Universityssä.

Työssäni kuuntelen tarkkaan potilaan odotuksia ja toiveita. Uskon, että paras hoitotulos syntyy yhteistyöllä ja vuorovaikutuksella. Minulle onkin tärkeää saada potilas mukaan opastuksellani toteuttamaan yksilöllistä, suun terveyttä tukevaa ja edistävää hoitoa. Käytössämme on vastaanoton moniammatilliset laadukkaan palvelut tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ylläpidän ammattitaitoani säännöllisellä kouluttautumisella sekä konsultoimalla erikoishammaslääkäreitä. Vastaanotollemme on loistava henkilökunta; erikoisosaaminen on helposti saatavilla. ⁣

Vapaalla nautin musiikista, kuvataiteesta ja nikkaroinnista. Jälkikasvu vie minua luonnon pariin ja haastaa miettimään elomme globaalia näkymää.

Varaa aika

Toimipaikat

Hohde Tampere Puutarhakatu

Puutarhakatu 19, 2krs., 33210 Tampere

010 5050 835

Avoinna ma 8-18, ti 8-16, ke 8-16, to 8-16, pe 8-14.

Muutamme osoitteeseen Suvantokatu 10 1.5.! Tuttu tiimimme palvelee sinua jatkossakin.

Hohde Tampere Suvantokatu

Suvantokatu 10, 33100 Tampere

010 571 1935

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-14

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus