Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Teemu Vuoristo

Hammaslääkäri

Teemu Vuoristo

Olen protetiikkaan ja restauratiiviseen hammashoitoon keskittynyt hammaslääkäri, jolla on alusta pitäen ollut palava halu antaa potilaille ajanmukaista ja laadukasta hoitoa.

Erikoisalaani ovat laajat purennan kuntoutukset, kuluneet purennat sekä esteettinen hammashoito. Työnkuvaani kuuluu niin keraamiset täytteet, esteettiset kerrostusmuovit, implanttiprotetiikka, laminaatit sekä kalvo-oikomishoidot. Eri hoitovaihtoehdot käydään potilaan kanssa läpi ja hoitosuunnitelma päätetään yhdessä.

Vastaanotollani on käytössä viimeaikaisimmat työvälineet mm. 3Shape Trios 5 -skanneri, Cerec Primescan ja JADent 3D -mikroskooppi. Käytän työssäni apuvälineenä digitaalista hymysuunnittelua, jossa potilaan esteettiset toiveet käydään läpi ja luonnos visualisoidaan potilaan suussa.

Olen työskennellessäni määrätietoinen mutta helläkätinen ja työ tehdään niin suurella kädentarkkuudella, että se kestää lähemmänkin tarkastelun. Hampaat ovat intohimoni ja toivon sen myös välittyvän työskentelystäni. Mikäli sinulla on kysyttävää hampaistasi, voit laittaa minulle sähköpostia teemu.vuoristo@hammashohde.fi. Kädenjälkeäni voit seurata instagramissa @keramiatohtori

 

Varaa aika

Erikoisosaaminen ja palvelut

  • Esteettinen hammashoito
  • Implanttiprotetiikka
  • Kalvo-oikominen
  • Keraamiset täytteet
  • Laminaatit
  • Purentavaivat

Toimipaikat

Hohde Espoo Keinojuuriklinikka

Tapiontori 3 B, 02100 Espoo

010 571 1903

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-15

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus