Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Espoo Keinojuuriklinikka

Yhteystiedot

Tapiontori 3 B
02100 Espoo

010 571 1903

keinojuuriklinikka@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-20
pe 8-15

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Kliininen hammashoito

Hammaslääkärit

Iina Jalkanen | Hammaslääkäri
 

Olen Helsingin yliopistosta valmistunut hammaslääkäri ajantasaisella tietotaidolla. Teen monipuolista perushammashoitoa, kuten tarkastuksia, paikkauksia, iensairauksien hoitoa, juurihoitoja ja hampaiden poistoja potilaan toiveita kuunnellen. Lisäksi teen kalvo-oikomista sekä pieniä proteettisia töitä, kuten hammaskruunuja digitaalisin menetelmin.

Vastaanotollani tärkeänä pidän kivutonta hoitoa miellyttävässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Hoidan kaikenikäisiä potilaita ja palvelen myös mielelläni englanniksi ja ruotsiksi. Tervetuloa!

 

 
Laura Kumpulainen | Hammaslääkäri
 

Olen tarkka ja lempeä, yli 10 vuoden työkokoemuksen omaava, hammaslääkäri. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Teen työni tarkasti ja rauhallisesti, sekä kerron mielelläni asiakkaalleni hoitoprosessin kulusta toimenpiteen aikana. Käyn läpi mahdollisia eri hoito vaihtoehtoja ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Minulla on monipuolinen kokemus kaikesta perushammashoidosta ja koen suun terveyden tärkeänä osana hyvää yleisterveyttä. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani on hyvin toimiva purenta ja mahdollisimman esteettinen lopputulos. Hoidankin mielelläni erilaisia purentavaivoja ja teen myös etuhampaiden esteettisiä muutostöitä yhdistelmämuovilla. Myös juurihoidot ja iensairauksien hoito ovat lähellä sydäntäni.

Kouluttaudun aktiivisesti, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa.
Kaiken ikäiset potilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni, hoidan mielelläni myös lapsia ja pelkopotilaita.

 

 
Arja-Liisa Mäenpää | Hammaslääkäri
 
Olen valmistunut hammaslääkäriksi Kuopiosta yli 40 vuotta sitten. Aluksi työskentelin 10 vuotta terveyskeskuksessa, mutta siirryin sitten yksityispuolelle, jotta voisin käyttää ja kehittää ammattitaitoani kokonaisvaltaisesti. Ajan saatossa ammatti on muuttunut monin tavoin, mutta olen aktiivisella kouluttautumisella pysytellyt ajan hermolla. Hammaslääketieteellisten koulutusten lisäksi olen opiskellut mm. psykologiaa, mikä on tuonut potilaskohtaamisiin uutta syvyyttä. Pelkopotilaiden hoito sekä nukutuksessa että ilman ovat vahvuuksiani.
Koulutuksissa olen jatkuvasti syventänyt tietojani mm. protetiikan, esteettisen hammashoidon,  kirurgian ja iensairuksien alueelta ja pystyn hoitamaan modernien käytäntöjen mukaisesti lähes kaikkia suun ja hampaiston ongelmia. Olen koko urani ajan myös tehnyt tiivistä yhteistyötä useiden alojen erikoishammaslääkäreiden kanssa ja oppinut arvioimaan, milloin pystyn hoitamaan potilaan itse ja milloin hänet pitää lähettää erityisosaajalle.
Otan potilaan huomioon psykososiaalisena kokonaisuutena ja pyrin hoitamaan syitä, jotka ovat johtaneet esim. jatkuvaan hampaiden lohkeiluun, puremisen vaikeuteen tai erilaisiin suun alueen kipuihin. Esteettisiä hoitojakaan ei sovi vähätellä – ne vaikuttavat usein ratkaisevasti ihmisen psyykkiseen hyvinvointiin.
Teen huolellisen purentaelimen tutkimuksen perusteella hoitosuunnitelman, jonka toteutus aikatauluineen ja kustannusarvioineen käydään läpi yhteistyössä potilaan kanssa. Hoidon toteuttaminen on kivutonta ja sujuvaa – vuosikymmenet rakastamassani ammatissa ovat opettaneet nopeat, mutta huolelliset työskentelytavat.
Mottoni on : ”Hoida potilaita niin kuin toivoisit itseäsi hoidettavan”.
 
Hanna Pohjanen | Hammaslääkäri
 

Hanna hoitaa hammaslääkärinä suun terveyttä kokonaisvaltaisesti, ja hänen rauhallinen, asiakasta kuunteleva työskentelytapansa sopii hyvin myös pelkopotilaiden hoitoon. Perushammashoidon lisäksi hän tekee mm. keraamisia paikkoja, kruunuja, laminaatteja, esteettisiä kerrostusmuoveja, implanttikruunuja ja purentakiskoja.

Suun terveyden edistäminen on Hannalle tärkeää, ja hän pyrkii aina tekemään kestäviä, laadukkaita sekä ulkonäöllisesti miellyttäviä hoitoratkaisuja.

 
Helena Reenpää | Hammaslääkäri
 

Hammaslääkärinä olen toiminut yli 25v.

Teen hellävaraisesti ja asiakasta kuuntelevasti kaikkia perushammaslääkärin töitä.

Perushammaslääkäritöiden lisäksi eikoisosaamistani ovat esteettisillä muoveilla kerrostustekniikalla tehdyt etuhammaspaikat sekä Cerec keraamiset paikat- ja kruunut, implanttikruunut, hammaslaminaatit,  ja esteettinen hammashoito.

Digitaalisuus on tärkeä osa hammaslääkärin työtä nykyään ja teen digitaalisesti purentakiskot sekä enenevissä määrin kaikki keramia ja protetiikka.

Suunnittelen esteettisiä töitä smilefy ohjelmalla jotta asiakas saa hyvän yleiskuvan tulevasta hymystä💎

Helena palvelee suomeksi , ruotsiksi ja englanniksi. Betjäner gärna på svenska. I am happy to help my clients in English 🙏🏻

@dr.helenareenpaa

 

 
Teemu Vuoristo | Hammaslääkäri
 

Olen protetiikkaan ja restauratiiviseen hammashoitoon keskittynyt hammaslääkäri, jolla on alusta pitäen ollut palava halu antaa potilaille ajanmukaista ja laadukasta hoitoa.

Erikoisalaani ovat laajat purennan kuntoutukset, kuluneet purennat sekä esteettinen hammashoito. Työnkuvaani kuuluu niin keraamiset täytteet, esteettiset kerrostusmuovit, implanttiprotetiikka, laminaatit sekä kalvo-oikomishoidot. Eri hoitovaihtoehdot käydään potilaan kanssa läpi ja hoitosuunnitelma päätetään yhdessä.

Vastaanotollani on käytössä viimeaikaisimmat työvälineet mm. 3Shape Trios 5 -skanneri, Cerec Primescan ja JADent 3D -mikroskooppi. Käytän työssäni apuvälineenä digitaalista hymysuunnittelua, jossa potilaan esteettiset toiveet käydään läpi ja luonnos visualisoidaan potilaan suussa.

Olen työskennellessäni määrätietoinen mutta helläkätinen ja työ tehdään niin suurella kädentarkkuudella, että se kestää lähemmänkin tarkastelun. Hampaat ovat intohimoni ja toivon sen myös välittyvän työskentelystäni. Mikäli sinulla on kysyttävää hampaistasi, voit laittaa minulle sähköpostia teemu.vuoristo@hammashohde.fi. Kädenjälkeäni voit seurata instagramissa @keramiatohtori

 

 

Suuhygienistit

Tiia Ahonen | Suuhygienisti
 

Vuodesta 2017 suuhygienistinä toiminut Tiia on ystävällinen ja rento suun terveyden ammattilainen. Työnkuvaan kuuluvat kaikki suuhygienistin toimenkuvaan kuuluvat hoidot hammaskiven poistosta valkaisuhoitoihin. Kouluttautuminen ja oman osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa työtä.

 Tiian tavoitteena on hoitaa potilaat aina heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden ja mahdollisimman kivuttomasti, jotta asiakas voi lähteä vastaanotolta hyvillä mielin.

 

 
Kaisa Autio | Suuhygienisti
 

Kaisa on kokenut suun terveyden osaaja, joka työskentelee itsenäisesti suuhygienistinä sekä toimii välillä hammaslääkärin työparina vastaanotolla tai leikkaussalitiimissä. Lisäksi hän huolehtii vastaanoton tarvikkeista. Suuhygienistin toimenkuvaan kuuluvien hoitojen lisäksi Kaisalla on koulutus myös purentalihasten hoitamiseen.

Ammatillinen osaaminen ja hyvän asiakaskokemuksen antaminen ovat työssä tärkeintä. Ammatin parhaisiin puoliin kuuluvat ehdottomasti työn monipuolisuus sekä hyvät koulutusmahdollisuudet.

 

 
Katariina Hed | Suuhygienisti
 

Olen työskennellyt suuhygienistinä vuodesta 2019 sekä julkisella että yksityisellä puolella, aikuisten ja lasten hammashoidon parissa. Oman kliinisen potilastyöni lisäksi työskentelen myös hammaslääkäreiden työparina.

Rauhallisuuteni luo turvallisuutta etenkin, jos hammaslääkärissä käynti jännittää. Pidän työstäni, sillä voin suoraan vaikuttaa myönteisesti toisen yleisterveyteen. Paranemisen edistyminen on aina ilo.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus