Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Siru Riekki

Erikoishammaslääkäri, oikomishoito

Siru Riekki

 

Siru on valmistunut hammaslääkäriksi v.2008 sekä oikomishoidon erikoishammaslääkäriksi v.2016 Helsingin yliopistosta. Hän kouluttautuu aktiivisesti sekä ohjaa ortodontian erikoistuvaa sekä oikomiseen perehtyneitä hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä.

 

Sirun erityisosaamista ovat lasten ja nuorten kehittyvät purennat sekä niiden hoito. Aikuisilla valmiin purennan oikomishoidoissa kiehtoo erityisesti estetiikka. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa oikomishoitoa!

 

Sirun hoitomenetelmiin kuuluu laaja valikoima erikoishammaslääkärin kojeita: kiinteistä kojeista kalvoihin sekä irtokojeista ruuvikojeisiin. Hänen periaatteenaan onkin räätälöidä hoito aina yksilöllisesti potilaan toiveiden sekä purennan hoidontarpeen mukaan. Huolellinen tutkimus sekä hoitosuunnitelma takaavat parhaan mahdollisen sekä kestävän lopputuloksen.

 

Sirun mielestä parasta työssä on nähdä omien kättensä jälki, ja auttaa potilasta saamaan hyvä ja toimiva purenta sekä valloittavan kaunis hymy!

 

Hän on työssään tarkka ja hellä, nauttii estetiikasta sekä sen luomisesta. Sirua työssä vievät eteenpäin pitkäjänteisyys sekä kunnianhimo ja hän kertoo pitkien potilassuhteiden olevan ehdottomasti työn suola.

 

Siru on vapaa-ajallaan intohimoinen viulisti. Konserttisalien ohella hänen lempipaikkojaan ovat Lapin keväthanget perheen kanssa.

 

Varaa aika

Toimipaikat

Hohde Helsinki Gaselli

Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki

09 6811 3800

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-15

Sisäänkäynti vastaanotolle Aleksanterinkadun puolelta Zaran ja Elisa Shopin välistä.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus