Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Patrik Saarikoski

Erikoishammaslääkäri, protetiikka

Patrik Saarikoski

Patrik on valmistunut hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2005 ja protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2021. Yksityisvastaanoton lisäksi Patrikilla on virka Helsingin kaupungin suun erikoishoidon yksikössä. Lähes 20 vuoden kokemus yksityishammaslääkärinä on antanut eväät kohdata potilaat ammattitaitoisesti ja ihmisläheisellä otteella. Hoidon lähtökohtana on aina potilaan toiveet ja tarpeet, yhdessä päätämme mikä on juuri Sinulle paras hoitomuoto.

Hammasproteetikkona Patrik ottaa vastuun potilaan purennan kokonaisvaltaisesta hoidosta eli hampaiston purentakyvyn palauttamisesta ja sen ylläpidosta. Tämä voi käsittää toimenpiteitä yksittäisen vaurioituneen hampaan kruunuttamisesta aina koko menetetyn hampaiston korvaamiseen kiintein tai irtoproteettisin keinoin. Haastavimmat purennan kuntoutukset vaativat usein monen eri hammaslääketieteen erikoisalan yhteistyötä, mikä onnistuu vastaanotollamme mainiosti, sillä Hohteelta löytyy tarvittaessa kaikkien erikoisalojen osaajia. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – varsinkin laajemmat tai esteettisesti vaativat implanttityöt suunnitellaan luotettavasti etukäteen 3D-suunnittelulla.

Patrik tekee myös mielellään esteettistä hammashoitoa. Näissä hoidoissa saadaan usein luonnollisin ja näyttävin sekä hampaiden terveydelle paras lopputulos ns. minimally invasive -tekniikoita hyödyntäen. Tämä lähestymistapa pyrkii säilyttämään mahdollisimman paljon omaa tervettä hammaskudosta tinkimättä hoidon lopputuloksesta. Näihin hoitoihin yhdistetään hyvin usein myös hampaiden oikominen, jota Patrik tekee huomaamattomalla Invisalign-kalvo-oikomismenetelmällä. Parhaassa tapauksessa esteettiseksi hoidoksi riittääkin kalvo-oikominen yhdistettynä mahdolliseen hampaiden valkaisuun ja kärkien muotoiluun yhdistelmämuovilla (Align, Bleach and Bond -hoito).

Patrik hoitaa purentafysiologiset (leukanivel- ja puremalihasvaivat) potilaat menetelmin, jotka perustuvat tutkittuun ja tehokkaaseen käypä hoito -suosituksen mukaiseen tietoon usein yhteistyössä fysioterapeutin kanssa. Näihin hoitoihin liittyy monesti myös purentakiskon valmistus.

Hammaslääketiede on jatkuvasti kehittyvä ala ja Patrik pitää itsensä ajan tasalla ja aallonharjalla säännöllisellä kouluttautumisella niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä alan kirjallisuuteen tutustumalla.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

 

 

Varaa aika

Toimipaikat

Hohde Helsinki Gaselli

Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki

09 6811 3800

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-15. Katso kesän poikkeusaukioloajat »

Sisäänkäynti vastaanotolle Aleksanterinkadun puolelta Zaran ja Elisa Shopin välistä.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus