Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Nina Pahkala

Hammaslääkäri

Nina Pahkala

Olen yleishammaslääkäri ja teen kattavasti monipuolista suun terveydenhoitoa. Hoidan kaikkia nuorista ikäihmisiin. Minulla on suugeriatrian erityispätevyys, joka tarkoittaa perehtymistä ikääntyvän suunhoitoon. Kliinisen työn ohella toimin Seinäjoella vastaavana hammaslääkärinä.
Minulle tärkeää on asiakkaan miellyttävä hoitokokemus laadukkaan ja kestävän työn lisäksi. Osaamisalaani kuuluvat monipuolinen osaaminen yleishammashoidon saralla (paikkaukset, iensairaudet, hammaskiven/värjäymien poistot, estetiikan parantaminen, kotihoidon ohjaus, juurihoidot, kiinteä-ja irtoprotetiikka (kruunut, sillat, erilaiset irtoproteesit), purenta- ja kuorsauskiskot jne).
Parodontologiassa teen yhteistyötä suuhygienistin kanssa. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin erikoishammaslääkärille, esimerkiksi suukirurgia, parodontologia, purentafysiologia, oikominen. Saat aina suullisen hoitosuunnitelman ja pyydettäessä kirjallisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Hoitohuoneissamme on katoissa televisiot, joten aikakin kuluu pehmeissä hoitotuoleissamme kivemmin.

Hoidetaan suuta sinun omalla tahdilla ja sinun toiveidesi mukaisesti 🙂

Varaa aika

Toimipaikat

Hohde Seinäjoki Keskuskatu

Keskuskatu 5, 60100 Seinäjoki

010 571 1950

Avoinna ma 8-18, ti-ke 8-16, to 8-18 ja pe 8-14

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus