Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Nina Pahkala

Hammaslääkäri

Nina Pahkala

Nina on yleishammaslääkäri, joka tarjoaa monipuolista suun terveydenhoitoa kaikenikäisille potilaille. Hänellä on erityispätevyys suugeriatriassa, mikä tarkoittaa erikoistumista ikääntyvän suunhoitoon. Lisäksi hän toimii Seinäjoella vastaavana hammaslääkärinä.

Ninalle on tärkeää, että asiakkaat kokevat hoidon miellyttäväksi, samalla kun hän tekee laadukasta ja kestävää työtä. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluvat monipuoliset yleishammashoidon tehtävät, kuten paikkaukset, iensairauksien hoito, hammaskiven ja värjäymien poisto, esteettisen hoidon parantaminen, kotihoidon ohjaus, juurihoidot, sekä kiinteä- ja irtoprotetiikka, kuten kruunut, sillat ja erilaiset irtoproteesit, sekä purenta- ja kuorsauskiskot.

Nina tekee parodontologisia hoitoja yhteistyössä suuhygienistin kanssa ja tarvittaessa ohjaa potilaan erikoishammaslääkärille, kuten suukirurgille, parodontologille, purentafysiologille tai oikojalle. Nina tarjoaa aina suullisen hoitosuunnitelman ja tarvittaessa myös kirjallisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Hoitohuoneissa on televisiot katossa, jotta potilaat voivat viihtyä paremmin pehmeissä hoitotuoleissa.

Nina korostaa, että suuta hoidetaan aina potilaan omalla tahdilla ja hänen toiveidensa mukaisesti. 🙂

Varaa aika

Toimipaikat

Hohde Seinäjoki

Kauppakatu 26, 60100 Seinäjoki

06 414 1301

Avoinna ma-pe 8-16

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus