Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Seinäjoki

Yhteystiedot

Kauppakatu 26
60100 Seinäjoki

06 414 1301

seinajokikauppakatu@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-pe 8-16

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Janne Vesala | Suu- ja leukakirurgi
 

Erittäin vankan kokemuksen omaava Janne on työskennellyt hammaslääkärinä vuodesta 1998 alkaen erikoistuen kirurgiaan vuonna 2013. Toimenkuvaan kuuluvat kaikki suu- ja leukakirurgiaan kuuluvat tutkimukset ja toimenpiteet, kuten hampaan poistot, leikkaukselliset poistot ja implanttikirurgia. Janne osallistuu aktiivisesti Suomessa sekä ulkomailla järjestettäviin suu- ja leukakirurgian erikoiskoulutuksiin.

Janne on työssään taitava, ja lisäksi hänellä on erityinen kyky luoda potilaille rauhallinen ja luottavainen olo. Hän työskentelee rauhallisen varmasti potilaan ehdoilla edeten ja saa työstään paljon positiivista palautetta.

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Hammaslääkärit

Antti-Ville Alkula | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2009 valmistunut Antti-Ville tekee hammaslääkärin töitä monipuolisesti paikkaushoidosta protetiikkaan ja iensairauksien hoidosta hampaan poistoihin sekä nukutushammashoitoon. Lisäksi hän seuraa aktiivisesti alan kehitystä.

Korkea laatu sekä oikeat diagnoosit ja hoitopäätökset ovat hänelle työn keskeisimpiä asioita. Antti-Ville pyrkii hoidoissa myös aina hyvään estetiikkaan. Hän saa paljon kiitosta rauhallisuudesta sekä kivuttomasti toteutetuista hoidoista.

 

 
Niina Kukkasmäki | Hammaslääkäri
 

Niina on valmistunut 2017 ja valmistumisesta lähtien työskennellyt Etelä-pohjanmaalla. Niina tekee monipuolista perushammashoitoa. Niina on rauhallinen ja helläkätinen hammaslääkäri, joka työskentelee potilaslähtöisesti ja ottaa yksilölliset tarpeet huomioon. Niinalle voivat varata aikaa kaikenikäiset asiakkaat. Pelkopotilaat ovat erityisen tervetulleita!

 

 
Simo Laitinen | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut hammaslääkäriksi 2016 ja toiminut yksityishammaslääkärinä täysiaikaisesti vuodesta 2019 eteenpäin. Teen monipuolista ja kokonaisvaltaista perushammashoitoa asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Perushammashoidon lisäksi teen keraamisia kruunuja, purentakiskoja ja esteettistä hammashoitoa. Hoidan myös pelkopotilaita ja teen nukutushammashoitoa.

Täydennyskouluttaudun ahkerasti ja hyödynnän työssäni alan tuoreimpia tietoja. Työskentelen rauhallisesti, helläkätisesti ja huolellisesti, josta saan potilailtani paljon kiitosta. Miellyttävä hoitokokemus yhdistettynä laadukkaaseen ja kestävään hoitotulokseen on minulle tärkeää.

Tervetuloa vastaanotolleni!

 
Nina Pahkala | Hammaslääkäri
 

Olen yleishammaslääkäri ja teen kattavasti monipuolista suun terveydenhoitoa. Hoidan kaikkia nuorista ikäihmisiin. Minulla on suugeriatrian erityispätevyys, joka tarkoittaa perehtymistä ikääntyvän suunhoitoon. Kliinisen työn ohella toimin Seinäjoella vastaavana hammaslääkärinä.
Minulle tärkeää on asiakkaan miellyttävä hoitokokemus laadukkaan ja kestävän työn lisäksi. Osaamisalaani kuuluvat monipuolinen osaaminen yleishammashoidon saralla (paikkaukset, iensairaudet, hammaskiven/värjäymien poistot, estetiikan parantaminen, kotihoidon ohjaus, juurihoidot, kiinteä-ja irtoprotetiikka (kruunut, sillat, erilaiset irtoproteesit), purenta- ja kuorsauskiskot jne).
Parodontologiassa teen yhteistyötä suuhygienistin kanssa. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin erikoishammaslääkärille, esimerkiksi suukirurgia, parodontologia, purentafysiologia, oikominen. Saat aina suullisen hoitosuunnitelman ja pyydettäessä kirjallisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Hoitohuoneissamme on katoissa televisiot, joten aikakin kuluu pehmeissä hoitotuoleissamme kivemmin.

Hoidetaan suuta sinun omalla tahdilla ja sinun toiveidesi mukaisesti 🙂

 
Anne-Helen Savunen | Hammaslääkäri
 

Anne-Helen on valmistunut hammaslääkäriksi v. 2018 ja hän tekee perushammashoitoa, kuten paikkauksia, iensairauksien hoitoa, juurihoitoja ja hampaan poistoja. Erityistä osaamista on kertynyt irtoproteeseista, kevytsilloista sekä purentakiskoista.

Hoitotyössä on hänen mielestään keskeisintä rauhallinen ja potilasta kuunteleva ote. Työn paras puoli ovat potilaskohtaamiset, joista jää molemmille osapuolille positiiviinen mieli. Erittäin palkitsevaa on onnistua rakentamaan luottamus pelkopotilaan kanssa ja mahdollistaa näin hyvä hoitokokemus. Anne-Helen palvelee Seinäjoen sekä Lapuan vastaanotoilla.

 

 
Virpi Vesala | Hammaslääkäri
 

Hammaslääkärinä vuodesta 1999 alkaen toimineella Virpillä on erittäin laaja kokemus yleishammaslääketieteen kaikilta osa-alueilta sekä erityisosaamista mm. implantti- ja nukutushammashoidosta, esteettisestä sekä pelkopotilaiden hoidosta. Virpi kouluttautuu jatkuvasti ja kouluttaa itsekin alan ammattilaisia. Hän kuuluu Suomen esteettisen implantologian ryhmään sekä toimii Seinäjoen, Ilmajoen ja Lapuan vastaavana hammaslääkärinä.

Virpi rakastaa asiakkaiden kohtaamista ja hoitoa, ja pyrkii aina kuuntelemaan sekä huomioimaan heidän toiveensa. Kestävä ja huolellinen työ sekä parhaan mahdollisen hoidon antaminen on hänelle sydämen asia. Parasta on nähdä hoidon päätteeksi potilaan iloinen ja vapautunut hymy.

 

 

Suuhygienistit

Maarit Eloranta | Suuhygienisti
 

Hellävarainen Maarit on työskennellyt yli 20 vuotta suuhygienistinä ja hänellä on kokemusta myös alan koulutustehtävistä. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluvat hammaskiven ja värjäymien poistot, väliaikaiset paikkaukset, retentiolangan kiinnitykset, valkaisuhoito ja kotihoidon ohjaus. Lisäksi hänellä on osaamista erikoissairaanhoidon osa-alueista kuten proteettisista ja parodontologisista hoidoista.

Asiakkaat ovat syy siihen miksi Maarit nauttii työstään niin paljon. Hänestä on tärkeää luoda hoitotilanteeseen rauhallinen tunnelma, joka ohjautuu potilaan tarpeista ja olotilasta. Potilaiden suun terveyden edistäminen ja hammashoitoon liittyvien pelkojen vähentäminen ovat työn parasta antia. Maaritin voit tavata Seinäjoen, Ilmajoen sekä Lapuan vastaanotoilla.

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus