Pihlajalinnan hammasklinikat ovat osa Hammas Hohdetta. Tutut ammattilaiset palvelevat sinua jatkossakin.

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Maija Tölli
Hammaslääkäri

Maija on valmistunut vuonna 1999 Oulun yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta ja sen jälkeen kokemusta hammaslääkärin työstä on kertynyt jo yli 20 vuoden ajalta. Kiinnostus lääketiedettä kohtaan, konkreettinen tekeminen ja ihmisten kanssa työskentely olivat syitä miksi hänestä tuli hammaslääkäri.

Maija hoitaa mielellään kaikkia potilaita lapsista ikäihmisiin. Hänen osaamisalaansa kuuluu monipuolinen osaaminen yleishammashoidon sisällä: paikkaukset, hampaiden poistot, iensairauksien hoidot ja hammaskiven poistot, kotihoidon ohjaus, juurihoidot sekä juurihoidettujen hampaiden valkaisut, proteesit, purentakiskot ja purentavaivojen hoidot sekä 10 vuoden kokemus Cerec-kruunujen ja paikkojen tekemisestä.

Hammaslääkärin työssä on tärkeää asiakkaan miellyttävä hoitokokemus, laadukkaan ja kestävän työn lisäksi. Saat aina suullisen hoitosuunnitelman ja pyytäessäsi myös kirjallisen hoitosuunnitelman sekä kustannusarvion. Maija hoitaa suutasi juuri sinun omalla tahdilla toiveidesi mukaisesti.

 Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian Koulutustoimikunta on myöntänyt Maijalle Täydennyskoulutusmerkin. Täydennyskoulutusmerkin tarkoituksena on kannustaa hammaslääkäreitä ylläpitämään osaamistaan ja tehdä heidän osaamisensa näkyväksi. Merkki kertoo, että hammaslääkäri on huolehtinut osaamisensa ylläpitämisestä hammaslääkärijärjestöjen Ammatillisen osaamisen suunnitelmallinen kehittäminen -suosituksen mukaisesti.

 

Puhelin
010 5050 820
Sähköposti
jyvaskyla(at)hammashohde.fi
Maija Tölli

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus