Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Jyväskylä

Yhteystiedot

Väinönkatu 1
40100 Jyväskylä

010 5050 820

jyvaskyla(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma- pe 8-15.30 (19.30)
Meillä on myös ilta- ja viikonloppuaikoja.

Kesän poikkeusaukioloajat

20.6. klo 8-15
21.6. kiinni
24.-27.6. klo 8-15
28.6. klo 8-14.30
1.7.-25.7. klo 8-15
26.7. klo 8-13
29.-31.7. klo 8-15

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Antti Kirjavainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Kuopiosta kotoisin oleva Antti on valmistunut hammaslääkäriksi 2011 ja työskennellyt yksityisvastaanotoilla, terveyskeskuksissa sekä sairaalahammaslääkärinä erikoistuen suu- ja leukakirurgiaan.

Antti työskentelee KYS:n suu ja leukasairauksien poliklinikalla. Toimenkuvana sairaalassa ovat leukojen siirtoleikkaukset, kasvomurtumien korjaus sekä syöpäkirurgia. Ammatillista osaamista hän ylläpitää säännöllisillä koulutuksilla kotimaassa ja ulkomailla.

Antin erityisosaamiseen kuuluvat vaativat leikkaukselliset hampaiden poistot, luusiirteet, sekä implanttikirurgia. Tarkoituksena yhdessä hoitotiimin kanssa on saada potilaalle mahdollisimman pitkäaikainen ja toimiva purenta. Myös nukutuksessa tehtävät kirurgiset toimenpiteet kuuluvat valikoimiin.

 

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

 
Leena Tammela | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Leena valmistui hammaslääkäriksi vuonna 1985 ja on erikoistunut oikomishoitoon vuonna 1998. Hänellä on erittäin laaja ja monipuolinen kokemus suun terveyden hoidosta sekä erikoishammaslääkäreiden koulutuksesta ja oikomishoidon konsultoinnista Keski-Suomen alueella. Hän tekee myös runsaasti oikomishoitoja aikuisille ja lapsille. Leenan mielestä tärkeintä on kohdata jokainen asiakas yksilönä. Työssään hän nauttii eniten siitä kun näkee onnistuneen hoidon päätteeksi potilaansa onnellisen hymyn.

 

 

Hammaslääkärit

Annakaisa Muhonen | Hammaslääkäri
 

Annakaisa on valmistunut hammaslääkäriksi v.2007 ja hänelle on kertynyt laaja kokemus kliinisestä hoidosta Keski-Suomen sekä Kainuun alueilta. Yleishammaslääkärin monipuolisen työnkuvan lisäksi hänellä on erityisosaamista mm. akuuttihammashoidosta sekä pelkopotilaiden hoitamisesta.

 

Uusien teknologioiden oppiminen kiinnostaa, ja Annakaisa kehittääkin ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Työssä on tärkeintä potilaan kokonaistilanteen huomioiminen sekä mukavan tunnelman luominen hoitotilanteeseen.

 
Markus Paavola | Hammaslääkäri
 

Markus on hammaslääkäri, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hammashoitoa nykyaikaisilla menetelmillä. Hän kohtelee potilaita yksilöllisesti ja kuuntelee aina heidän tarpeitaan. Markus on erityisen taitava kohtaamaan pelkopotilaita rauhallisesti ja ammattitaidolla.

Markus hoitaa potilaita vauvasta vaariin ja tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien perushammashoidon (kuten tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, hampaiden poistot, iensairauksien hoidot, purentakiskot ja särkypotilaat) sekä proteettiset hoidot. Lisäksi hän tekee uniapneakiskoja ja kuorsauskiskoja.

Markuksen tavoitteena on tehdä jokaisesta vastaanottokäynnistä mahdollisimman miellyttävä kokemus potilaille.

 
Tuomas Pönkä | Hammaslääkäri
 

Tuomas on valmistunut Oulun yliopistosta 2013 ja toiminut yksityisen sektorin lisäksi kunnallisella ja erityisesti päivystystehtävissä. Hän kouluttautuu jatkuvasti Suomessa ja ulkomailla keskittyen varsinkin digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen hammaslääketieteessä.

Tuomas etsii jatkuvasti uusia tapoja tarjota miellyttävämpää ja asiakkaalle helpompaa hoitoa. Hän on erikoistunut yleishammashoidon lisäksi keraamiseen Cerec-paikkaushoitoon.

 
Maija Tölli | Hammaslääkäri
 

Maija on valmistunut vuonna 1999 Oulun yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta ja sen jälkeen kokemusta hammaslääkärin työstä on kertynyt jo yli 20 vuoden ajalta. Kiinnostus lääketiedettä kohtaan, konkreettinen tekeminen ja ihmisten kanssa työskentely olivat syitä miksi hänestä tuli hammaslääkäri.

Maija hoitaa mielellään kaikkia potilaita lapsista ikäihmisiin. Hänen osaamisalaansa kuuluu monipuolinen osaaminen yleishammashoidon sisällä: paikkaukset, hampaiden poistot, iensairauksien hoidot ja hammaskiven poistot, kotihoidon ohjaus, juurihoidot sekä juurihoidettujen hampaiden valkaisut, proteesit, purentakiskot ja purentavaivojen hoidot sekä 10 vuoden kokemus Cerec-kruunujen ja paikkojen tekemisestä.

Hammaslääkärin työssä on tärkeää asiakkaan miellyttävä hoitokokemus, laadukkaan ja kestävän työn lisäksi. Saat aina suullisen hoitosuunnitelman ja pyytäessäsi myös kirjallisen hoitosuunnitelman sekä kustannusarvion. Maija hoitaa suutasi juuri sinun omalla tahdilla toiveidesi mukaisesti.

 Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian Koulutustoimikunta on myöntänyt Maijalle Täydennyskoulutusmerkin. Täydennyskoulutusmerkin tarkoituksena on kannustaa hammaslääkäreitä ylläpitämään osaamistaan ja tehdä heidän osaamisensa näkyväksi. Merkki kertoo, että hammaslääkäri on huolehtinut osaamisensa ylläpitämisestä hammaslääkärijärjestöjen Ammatillisen osaamisen suunnitelmallinen kehittäminen -suosituksen mukaisesti.

 

 

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

 

.

Annina Sipola

Suuhygienistit

Krista Ahonen | Suuhygienisti
 

Krista työskentelee suuhygienistinä ja hänen työnkuvaansa kuuluvat mm. hammaskiven poistot, hammaskorujen kiinnitykset, valkaisuhoidot sekä jauhepuhdistukset.

Erityisosaamisena Kristalta löytyy rentouttava purentalihasten hieronta. Krista neuvoo mielellään juuri sinulle sopivat suunhoitotuotteet ja -välineet. Suuhygienistinä Krista on helläkätinen ja ottaa asiakkaan toiveet huomioon. Hänelle on tärkeää, että vastaanotolta lähtee tyytyväinen asiakas.

Tervetuloa vastaanotolleni!

 
Anne Hyvönen | Suuhygienisti
 

Suuhygienistinä toimivalla Annella on laaja kokemus kliinisestä hoitotyöstä. Erityisosaamista on kertynyt mm. valkaisuhoidoista ja purentalihasten hieronnasta. Aktiivinen kouluttautuminen ja erilaiset alan luottamustehtävät syventävät ja pitävät yllä korkeaa ammattitaitoa.

 Anne nauttii vuorovaikutustilanteista potilaiden kanssa ja kokee tärkeäksi sen, että potilaat ymmärtävät suun terveyden merkityksen hyvinvoinnilleen. Onnistuneen asiakaskokemuksen pohjana on aina rauhallinen ja potilasta huomioiva hoitotilanne, josta hän onkin saanut paljon positiivista palautetta.

 

 
Aino Rönkkö | Suuhygienisti
 
Ainon työnkuvaan kuuluvat mm. hammaskiven poistot, jauhepuhdistukset, hampaiden valkaisut, white spot -hoidot ja omahoidon ohjaaminen.
Voit varata Ainolle ajan myös rentouttavaan purentalihasten hierontaan.
Asiakaslähtöisyys on lähellä Ainon sydäntä, ja hän hoitaa mielellään myös pelkopotilaita. Hoitotilanteessa hän tekee aina parhaansa varmistaakseen potilaan miellyttävän kokemuksen. Näin hammashoidosta jää hyvä mieli ja sinne on mukava tulla toistekin.

Lämpimästi tervetuloa!

 
Lyyti Tolonen | Suuhygienisti
 

Lyytillä on pitkä kokemus suun terveyden hoitamisesta ensin hammashoitajana, sekä vuodesta 2023 alkaen suuhygienistinä. Hän osallistuu säännöllisesti alan koulutuksiin, ja suuhygienistin työhön kuuluvien erilaisten hoitojen lisäksi hänellä on koulutus myös puudutushoidon antamiseen.

Asiakkaiden auttaminen on lähellä Lyytin sydäntä. Hänen mielestään on tärkeää huomioida jokainen potilas hoitotilanteessa yksilönä, ja auttaa heitä huolehtimaan suun terveydestä mahdollisimman hyvin myös kotona.

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus