Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Juho Ahonen

Hammaslääketieteen kandidaatti

Juho Ahonen

Juho on viidennen vuosikurssin hammaslääketieteen opiskelija. Hänellä on kokemusta työskentelystä sekä terveyskeskuksissa että yksityisellä sektorilla. Juho on kiinnostunut jatkuvasta oppimisesta ja pitää itsensä ajan tasalla uusimmista hammaslääketieteellisistä menetelmistä ja toimenpiteistä. Hän pyrkii tarjoamaan laadukasta, ajantasaista ja asiakaslähtöistä hammashoitoa, joka ottaa huomioon jokaisen potilaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Juho on erikoistunut monipuolisesti kaikenikäisten perushammashoitoon, johon kuuluvat muun muassa parodontologiset hoidot, purentafysiologiset toimenpiteet, paikkaukset, pienprotetiikka, juurihoidot ja hampaiden poistot. Hänellä on erityinen kiinnostus esteettiseen hammashoitoon, mukaan lukien keraamiset kruunut. Juho hoitaa mielellään myös pelkopotilaita.

Työssään Juho on rauhallinen, empaattinen ja helläkätinen. Hän on ylpeä saavuttamistaan hyvistä hoitotuloksista, korkeasta potilastyytyväisyydestä ja lämpimistä potilaskohtaamisista. Juho pyrkii tekemään jokaisesta vastaanottokäynnistä potilaalle mahdollisimman miellyttävän kokemuksen.

Varaa aika

Erikoisosaaminen ja palvelut

  • Esteettinen hammashoito
  • Juurihoito
  • Paikkaukset
  • Pelkopotilaat
  • Yleishammashoito

Kielitaito

  • Suomi
  • Englanti

Toimipaikat

Hohde Joensuu

Malmikatu 5B, 80100 Joensuu

013 221 428

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-15, myös ilta- ja lauantaiaikoja saatavilla

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus