Pihlajalinnan Hammasklinikat ovat nyt osa Hohdetta. Palvelemme jatkossakin samoissa tiloissa tutun tiimin voimin. Tervetuloa!

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Joensuu

Yhteystiedot

Malmikatu 5B
80100 Joensuu

013 221 428

joensuu(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-16
pe 8-15

Meillä myös ilta- ja lauantaiaikoja saatavilla.

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä.

Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion,
Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

 
Anna Suomalainen

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

Varaa aika

 
Ossi Miettinen

Iensairaudet

Outi Hirvonen | Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito
 

Outi on työskennellyt v. 2011 lähtien terveyskeskushammaslääkärinä Joensuun alueella sekä sairaalahammaslääkärinä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Hänen erikoistumisalanaan on hampaiden kiinnityskudossairauksien hoito sekä implanttien ylläpitohoito. Erikoistumisen sivualana on lisäksi protetiikka ja purentafysiologia.

Erityisosaamista on kertynyt vuosien varrella mm. pelkopotilaiden hoidosta ja lasten hammashoidosta. Lisäksi hänellä on laaja kokemus leukanivelvaivojen hoidosta sekä uniapneakiskoista.

 
Outi Hirvonen

Oikomishoito

Maija-Leena Huovinen | Erikoishammaslääkäri
 

Maija-Leenalla on pitkä kokemus sekä lasten että aikuisten oikomishoidosta. Hän valmistui oikomishoidon erikoishammalääkäriksi v.1992 ja on toiminut siitä alkaen yksityisvastaanotolla. Maija-Leena on toiminut pitkään lasten oikomishoitoa konsultoivana erikoishammaslääkärinä useissa terveyskeskuksissa, ja vastaa ortodonttiskirurgisten potilaiden hoidosta Pohjois-Karjalan suu- ja leukasairauksien pkl:lla. Hän kouluttaa itseään tiiviisti sekä kotimaassa että ulkomailla.

 
Maija-Leena Huovinen

Hammaslääkärit

Kalle Hämäläinen | Hammaslääkäri
 

Kalle on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2021 Itä-Suomen yliopistosta. Hohteella hän tekee kaikkia yleishammaslääkärin töitä, erityisinä kiinnostuksen kohteinaan purentafysiologia, parodontologia, paikkaukset, juurihoito sekä pienprotetiikka. Aiemmin Kalle on toiminut terveyskeskushammaslääkärinä Joensuussa.

Kalle toimii hyvin potilaslähtöisesti, tavoitteenaan se, että kun potilas lähtee vastaanotolta, on potilaalla hyvä ymmärrys hoitojensa sisällöstä sekä suunsa terveyden tilanteesta. Kallen vahvuutena on ihmisten kohtaaminen ja kokonaisvaltaisen hoitotuloksen saavuttaminen. Lempeä ja rauhallinen savolaisasenne auttaa myös niiden kohtaamisessa, joita hammaslääkärissä käynti jännittää.

Hyvällä suun terveydellä tuetaan yleisterveyttä monin eri tavoin. Työssään Kalle haluaakin tarjoilla potilailleen hyvää tunnetta puhtaasta ja terveestä suusta.

 

Varaa aika

 
Kalle Hämäläinen
Suvi Kilpeläinen | Hammaslääkäri
 

Suvi on valmistunut hammaslääkäriksi 2019 ja toimii Joensuussa Hohteen lisäksi terveyskeskushammaslääkärinä. Hohteella Suvi tekee monipuolisesti yleishammaslääkärin töitä: tarkastuksia, paikkauksia, hampaan poistoja, juurihoitoja, purentakiskoja ja protetiikkaa sekä hoitaa ien- ja limakalvosairauksia. Esteettistä hammashoitoa unohtamatta. Suvia kiinnostaa suuresti pienet kirurgiset toimenpiteet, kuten limakalvokoepalojen otot ja viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot.

Suvi on toiminut laboratoriohoitajana usean vuoden ennen hammaslääkäriksi valmistumistaan. Kokemus laboratoriohoitajan työstä auttaa kohtaamaan potilaita, joita hammaslääkärissä käynti saattaa pelottaa, sekä toimimaan hyvin ihmisläheisesti. Suun terveyden lisäksi on tärkeää huomioida potilas kokonaisuutena. Koko ajan kehittyvällä hammaslääketieteen alalla Suvi pysyy ajan hermolla kouluttautumalla aktiivisesti, jotta voi tarjota potilailleen parasta mahdollista hoitoa.

 
Suvi Kilpeläinen
Tuula Kosonen | Hammaslääkäri
 

Tuula on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1994 Kuopion yliopistosta. Hän on toiminut Joensuussa yksityishammaslääkärinä yli 25 vuotta.

Yleishammaslääkärinä hän haluaa tarjota mahdollisimman hyvää ja ammattitaitoista hammashoitoa  ja sen vuoksi täydennyskouluttautuu säännöllisesti.Tuula pitää tärkeänä,että hoitoratkaisut tehdään yhdessä potilaan kanssa jokaisen yksilöllisyys huomioiden.  Tärkeää on myös se, että on mahdollista tehdä yhteistyötä Hohteen muiden asiantuntijoiden kanssa.

Työssään hän nauttii siitä, että voi auttaa potilasta pitämään terveydestään huolta, sillä suu ja hampaat ovat tärkeä osa ihmisen yleisterveyttä.

 
Tuula Kosonen

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

 
Annina Sipola

Suuhygienistit

Heidi-Maria Haaranen | Suuhygienisti
 
Hei olen Heidi-Maria Haaranen.
Olen valmistunut suuhygienistiksi 2007. Olen toiminut suuhygienistinä 14 vuotta yksityisellä ja kunnallisella puolella. Palvelen asiakkaita suomen ja englannin kielellä.
Olen erikoistunut pelkopotilaisiin. Minulle jokainen asikas on tärkeä yksilö ja keskityn löytämään henkilökohtaisen hammashoidon. Suunhoidon yhteydessä käyn läpi asikkaan omahoidon ja pyrin antamaan hyviä vinkkejä päivittäiseen suunhoitoon ja -terveyteen.
Nautin siitä, kun saan tehdä asiakkaille vaaleamman hymyn esim. soodaputsilla tai valkaisemalla. Neuvon sinua miten saat pidettyä vaalean hymyn pidempään hoidon jälkeen.
Toivotan tervetulleeksi uudet ja vanhat asiakkaat.  Olen aloittanut Joensuun Hohteella 4.3.2023. Anna minun auttaa sinua hoitamaan suutasi paremmin!

  
 

 
Heidi-Maria Haaranen

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus