Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Joensuu

Yhteystiedot

Malmikatu 5B
80100 Joensuu

013 221 428

joensuu(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-16
pe 8-15

Meillä myös ilta- ja lauantaiaikoja saatavilla.

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä. Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion, Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

Varaa aika

 
Anna Suomalainen

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

Varaa aika

 
Ossi Miettinen

Iensairaudet

Outi Hirvonen | Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito
 

Outi on työskennellyt v. 2011 lähtien terveyskeskushammaslääkärinä Joensuun alueella sekä sairaalahammaslääkärinä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Hänen erikoistumisalanaan on hampaiden kiinnityskudossairauksien hoito sekä implanttien ylläpitohoito. Erikoistumisen sivualana on lisäksi protetiikka ja purentafysiologia.

Erityisosaamista on kertynyt vuosien varrella mm. pelkopotilaiden hoidosta ja lasten hammashoidosta. Lisäksi hänellä on laaja kokemus leukanivelvaivojen hoidosta sekä uniapneakiskoista.

 
Outi Hirvonen

Oikomishoito

Maija-Leena Huovinen | Erikoishammaslääkäri
 

Maija-Leenalla on pitkä kokemus sekä lasten että aikuisten oikomishoidosta. Hän valmistui oikomishoidon erikoishammalääkäriksi v.1992 ja on toiminut siitä alkaen yksityisvastaanotolla. Maija-Leena on toiminut pitkään lasten oikomishoitoa konsultoivana erikoishammaslääkärinä useissa terveyskeskuksissa, ja vastaa ortodonttiskirurgisten potilaiden hoidosta Pohjois-Karjalan suu- ja leukasairauksien pkl:lla. Hän kouluttaa itseään tiiviisti sekä kotimaassa että ulkomailla.

 
Maija-Leena Huovinen

Hammaslääkärit

Kalle Hämäläinen | Hammaslääkäri
 

Kalle on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2021 Itä-Suomen yliopistosta. Hohteella hän tekee kaikkia yleishammaslääkärin töitä, erityisinä kiinnostuksen kohteinaan purentafysiologia, parodontologia, paikkaukset, juurihoito sekä pienprotetiikka. Aiemmin Kalle on toiminut terveyskeskushammaslääkärinä Joensuussa.

Kalle toimii hyvin potilaslähtöisesti, tavoitteenaan se, että kun potilas lähtee vastaanotolta, on potilaalla hyvä ymmärrys hoitojensa sisällöstä sekä suunsa terveyden tilanteesta. Kallen vahvuutena on ihmisten kohtaaminen ja kokonaisvaltaisen hoitotuloksen saavuttaminen. Lempeä ja rauhallinen savolaisasenne auttaa myös niiden kohtaamisessa, joita hammaslääkärissä käynti jännittää.

Hyvällä suun terveydellä tuetaan yleisterveyttä monin eri tavoin. Työssään Kalle haluaakin tarjoilla potilailleen hyvää tunnetta puhtaasta ja terveestä suusta.

 

Varaa aika

 
Kalle Hämäläinen
Suvi Kilpeläinen | Hammaslääkäri
 

Suvi on valmistunut hammaslääkäriksi 2019. Hohteella Suvi tekee monipuolisesti yleishammaslääkärin töitä: tarkastuksia, paikkauksia, hampaan poistoja, juurihoitoja, purentakiskoja ja protetiikkaa sekä hoitaa ien- ja limakalvosairauksia. Esteettistä hammashoitoa unohtamatta. Suvia kiinnostaa suuresti pienet kirurgiset toimenpiteet, kuten limakalvokoepalojen otot ja viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot.

Suvi on toiminut laboratoriohoitajana usean vuoden ennen hammaslääkäriksi valmistumistaan. Kokemus laboratoriohoitajan työstä auttaa kohtaamaan potilaita, joita hammaslääkärissä käynti saattaa pelottaa, sekä toimimaan hyvin ihmisläheisesti. Suun terveyden lisäksi on tärkeää huomioida potilas kokonaisuutena. Koko ajan kehittyvällä hammaslääketieteen alalla Suvi pysyy ajan hermolla kouluttautumalla aktiivisesti, jotta voi tarjota potilailleen parasta mahdollista hoitoa.

Varaa aika

 
Suvi Kilpeläinen

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

 
Annina Sipola

Hammaslääketieteen kandidaatti

Juho Ahonen | Hammaslääketieteen kandidaatti
 

Olen viidennen vuosikurssin hammaslääketieteen kandidaatti. Omaan työkokemuksen sekä terveyskeskustyöskentelystä että privaattisektorista. Olen kiinnostunut itseni kouluttamisesta ja omaankin tuoreen tiedon hammaslääketieteellisistä toimenpiteistä ja menetelmistä. Pyrin tarjoamaan laadukasta, ajantasaista ja asiakaslähtöistä hammashoitoa, joka huomioi potilaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Erikoisosaamiseni kattaa monipuolisesti kaikenikäisten perushammashoidon, johon sisältyy muun muassa parodontologiset hoidot, purentafysiologiset toimenpiteet, paikkaukset, pienprotetiikka, juurihoidot ja poistot. Erityisenä mielenkiintona minulla on esteettinen hammashoito, mukaan lukien keraamiset kruunut. Hoidan mielelläni myös pelkopotilaita.

Työssäni olen rauhallinen, empaattinen ja helläkätinen. Olen ylpeä hyvistä hoitotuloksista, korkeasta potilastyytyväisyydestä ja lämpimistä potilaskohtaamisista. Tavoitteenani on tehdä jokaisesta vastaanottokäynnistä potilaalle mahdollisimman miellyttävä kokemus.

 

 
Juho Ahonen

Suuhygienistit

Satu Eronen | Suuhygienisti
 

Ihmisläheinen Satu on valmistunut Kuopiosta vuonna 2003 ja hänellä on monipuolinen kokemus sekä suuhygienistin että hammashoitajan työstä. Erilaiset oikomishoidon toimenpiteet ovat hänen erityistä osaamisaluettaan. Lisäksi hän kouluttautuu ja ylläpitää ammattitaitoaan aktiivisesti.

Satu nauttii ihmisten kanssa työskentelystä, ja pyrkii aina tekemään hoitotilanteessa parhaansa. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin hänelle työn tärkein tavoite.

 

Varaa aika

 
Satu Eronen
Heidi-Maria Haaranen | Suuhygienisti
 
Hei olen Heidi-Maria Haaranen.
Olen valmistunut suuhygienistiksi 2007. Olen toiminut suuhygienistinä 14 vuotta yksityisellä ja kunnallisella puolella. Palvelen asiakkaita suomen ja englannin kielellä.
Olen erikoistunut pelkopotilaisiin. Minulle jokainen asikas on tärkeä yksilö ja keskityn löytämään henkilökohtaisen hammashoidon. Suunhoidon yhteydessä käyn läpi asikkaan omahoidon ja pyrin antamaan hyviä vinkkejä päivittäiseen suunhoitoon ja -terveyteen.
Nautin siitä, kun saan tehdä asiakkaille vaaleamman hymyn esim. soodaputsilla tai valkaisemalla. Neuvon sinua miten saat pidettyä vaalean hymyn pidempään hoidon jälkeen.
Toivotan tervetulleeksi uudet ja vanhat asiakkaat.  Olen aloittanut Joensuun Hohteella 4.3.2023. Anna minun auttaa sinua hoitamaan suutasi paremmin!

 

Varaa aika

 
Heidi-Maria Haaranen

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus