Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Joensuu

Yhteystiedot

Malmikatu 5B
80100 Joensuu

013 221 428

joensuu(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-16
pe 8-15

Meillä myös ilta- ja lauantaiaikoja saatavilla.

Kesän poikkeusaukioloajat

21.6. kiinni

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä. Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion, Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

 

Iensairaudet

Outi Hirvonen | Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito
 

Outi on työskennellyt v. 2011 lähtien terveyskeskushammaslääkärinä Joensuun alueella sekä sairaalahammaslääkärinä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Hänen erikoistumisalanaan on hampaiden kiinnityskudossairauksien hoito sekä implanttien ylläpitohoito. Erikoistumisen sivualana on lisäksi protetiikka ja purentafysiologia.

Erityisosaamista on kertynyt vuosien varrella mm. pelkopotilaiden hoidosta ja lasten hammashoidosta. Lisäksi hänellä on laaja kokemus leukanivelvaivojen hoidosta sekä uniapneakiskoista.

 

Oikomishoito

Maija-Leena Huovinen | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Maija-Leenalla on pitkä kokemus sekä lasten että aikuisten oikomishoidosta. Hän valmistui oikomishoidon erikoishammalääkäriksi v.1992 ja on toiminut siitä alkaen yksityisvastaanotolla. Maija-Leena on toiminut pitkään lasten oikomishoitoa konsultoivana erikoishammaslääkärinä useissa terveyskeskuksissa, ja vastaa ortodonttiskirurgisten potilaiden hoidosta Pohjois-Karjalan suu- ja leukasairauksien pkl:lla. Hän kouluttaa itseään tiiviisti sekä kotimaassa että ulkomailla.

 

.

Maija-Leena Huovinen

Hammaslääkärit

Kalle Hämäläinen | Hammaslääkäri
 

Kalle on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2021 Itä-Suomen yliopistosta. Hohteella hän tekee kaikkia yleishammaslääkärin töitä, erityisinä kiinnostuksen kohteinaan purentafysiologia, parodontologia, paikkaukset, juurihoito sekä pienprotetiikka. Aiemmin Kalle on toiminut terveyskeskushammaslääkärinä Joensuussa.

Kalle toimii hyvin potilaslähtöisesti, tavoitteenaan se, että kun potilas lähtee vastaanotolta, on potilaalla hyvä ymmärrys hoitojensa sisällöstä sekä suunsa terveyden tilanteesta. Kallen vahvuutena on ihmisten kohtaaminen ja kokonaisvaltaisen hoitotuloksen saavuttaminen. Lempeä ja rauhallinen savolaisasenne auttaa myös niiden kohtaamisessa, joita hammaslääkärissä käynti jännittää.

Hyvällä suun terveydellä tuetaan yleisterveyttä monin eri tavoin. Työssään Kalle haluaakin tarjoilla potilailleen hyvää tunnetta puhtaasta ja terveestä suusta.

 

 
Suvi Kilpeläinen | Hammaslääkäri
 

Suvi on valmistunut hammaslääkäriksi 2019. Hohteella Suvi tekee monipuolisesti yleishammaslääkärin töitä: tarkastuksia, paikkauksia, hampaan poistoja, juurihoitoja, purentakiskoja ja protetiikkaa sekä hoitaa ien- ja limakalvosairauksia. Esteettistä hammashoitoa unohtamatta. Suvia kiinnostaa suuresti pienet kirurgiset toimenpiteet, kuten limakalvokoepalojen otot ja viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot.

Suvi on toiminut laboratoriohoitajana usean vuoden ennen hammaslääkäriksi valmistumistaan. Kokemus laboratoriohoitajan työstä auttaa kohtaamaan potilaita, joita hammaslääkärissä käynti saattaa pelottaa, sekä toimimaan hyvin ihmisläheisesti. Suun terveyden lisäksi on tärkeää huomioida potilas kokonaisuutena. Koko ajan kehittyvällä hammaslääketieteen alalla Suvi pysyy ajan hermolla kouluttautumalla aktiivisesti, jotta voi tarjota potilailleen parasta mahdollista hoitoa.

 

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

 

.

Annina Sipola

Hammaslääketieteen kandidaatti

Juho Ahonen | Hammaslääketieteen kandidaatti
 

Juho on viidennen vuosikurssin hammaslääketieteen opiskelija. Hänellä on kokemusta työskentelystä sekä terveyskeskuksissa että yksityisellä sektorilla. Juho on kiinnostunut jatkuvasta oppimisesta ja pitää itsensä ajan tasalla uusimmista hammaslääketieteellisistä menetelmistä ja toimenpiteistä. Hän pyrkii tarjoamaan laadukasta, ajantasaista ja asiakaslähtöistä hammashoitoa, joka ottaa huomioon jokaisen potilaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Juho on erikoistunut monipuolisesti kaikenikäisten perushammashoitoon, johon kuuluvat muun muassa parodontologiset hoidot, purentafysiologiset toimenpiteet, paikkaukset, pienprotetiikka, juurihoidot ja hampaiden poistot. Hänellä on erityinen kiinnostus esteettiseen hammashoitoon, mukaan lukien keraamiset kruunut. Juho hoitaa mielellään myös pelkopotilaita.

Työssään Juho on rauhallinen, empaattinen ja helläkätinen. Hän on ylpeä saavuttamistaan hyvistä hoitotuloksista, korkeasta potilastyytyväisyydestä ja lämpimistä potilaskohtaamisista. Juho pyrkii tekemään jokaisesta vastaanottokäynnistä potilaalle mahdollisimman miellyttävän kokemuksen.

 

Suuhygienistit

Satu Eronen | Suuhygienisti
 

Ihmisläheinen Satu on valmistunut Kuopiosta vuonna 2003 ja hänellä on monipuolinen kokemus sekä suuhygienistin että hammashoitajan työstä. Erilaiset oikomishoidon toimenpiteet ovat hänen erityistä osaamisaluettaan. Lisäksi hän kouluttautuu ja ylläpitää ammattitaitoaan aktiivisesti.

Satu nauttii ihmisten kanssa työskentelystä, ja pyrkii aina tekemään hoitotilanteessa parhaansa. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin hänelle työn tärkein tavoite.

 

 
Heidi-Maria Haaranen | Suuhygienisti
 

Heidi-Maria on suuhygienisti, joka valmistui alalta vuonna 2007. Hänellä on 14 vuoden kokemus työskentelystä sekä yksityisellä että kunnallisella puolella. Heidi palvelee asiakkaita sekä suomeksi että englanniksi. Heidi on erikoistunut hoitamaan pelkopotilaita. Hänelle jokainen asiakas on tärkeä yksilö, ja hän keskittyy löytämään jokaiselle henkilökohtaisen hammashoidon. Suunhoidon yhteydessä Heidi käy läpi asiakkaan omahoidon ja antaa hyödyllisiä vinkkejä päivittäiseen suunhoitoon ja suun terveyden ylläpitämiseen.

Heidi nauttii siitä, kun hän voi tuoda asiakkaille vaaleamman hymyn esimerkiksi soodaputsilla tai valkaisuhoidolla. Hän neuvoo asiakkaita siitä, miten he voivat ylläpitää vaaleaa hymyään pidempään hoidon jälkeen.

Heidi toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi vastaanotolleen ja haluaa auttaa heitä hoitamaan suunsa paremmin!

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus