Hohde ostaa Pihlajalinnan suun terveyden toiminnot. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Joensuu

Aukioloajat

ma-to 8-16
pe 8-15

Meillä myös ilta- ja lauantaiaikoja saatavilla.

Yhteystiedot

Malmikatu 5B
80100 Joensuu

013 221 428

joensuu(at)hammashohde.fi

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä.

Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion,
Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
08 627 566 / Kajaani
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
anna.suomalainen(at)hammashohde.fi
 
Anna Suomalainen

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
ossi.miettinen(at)hammashohde.fi
 
Ossi Miettinen

Iensairaudet

Outi Hirvonen | Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito
 

Outi on työskennellyt v. 2011 lähtien terveyskeskushammaslääkärinä Joensuun alueella sekä sairaalahammaslääkärinä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Hänen erikoistumisalanaan on hampaiden kiinnityskudossairauksien hoito sekä implanttien ylläpitohoito. Erikoistumisen sivualana on lisäksi protetiikka ja purentafysiologia.

Erityisosaamista on kertynyt vuosien varrella mm. pelkopotilaiden hoidosta ja lasten hammashoidosta. Lisäksi hänellä on laaja kokemus leukanivelvaivojen hoidosta sekä uniapneakiskoista.

Puhelin
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
joensuu(at)hammashohde.fi
 
Outi Hirvonen

Oikomishoito

Maija-Leena Huovinen | Erikoishammaslääkäri
 

Maija-Leenalla on pitkä kokemus sekä lasten että aikuisten oikomishoidosta. Hän valmistui oikomishoidon erikoishammalääkäriksi v.1992 ja on toiminut siitä alkaen yksityisvastaanotolla. Maija-Leena on toiminut pitkään lasten oikomishoitoa konsultoivana erikoishammaslääkärinä useissa terveyskeskuksissa, ja vastaa ortodonttiskirurgisten potilaiden hoidosta Pohjois-Karjalan suu- ja leukasairauksien pkl:lla. Hän kouluttaa itseään tiiviisti sekä kotimaassa että ulkomailla.

Puhelin
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
joensuu(at)hammashohde.fi
 
Maija-Leena Huovinen
Hanne Viljakainen | Hammaslääkäri, oikomishoitoon erikoistuva
 
Puhelin
013 221 428
Sähköposti
joensuu(at)hammashohde.fi
 
Hanne Viljakainen

Hammaslääkärit

Kalle Hämäläinen | Hammaslääkäri
 

Kalle on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2021 Itä-Suomen yliopistosta. Hohteella hän tekee kaikkia yleishammaslääkärin töitä, erityisinä kiinnostuksen kohteinaan purentafysiologia, parodontologia, paikkaukset, juurihoito sekä pienprotetiikka. Aiemmin Kalle on toiminut terveyskeskushammaslääkärinä Joensuussa.

Kalle toimii hyvin potilaslähtöisesti, tavoitteenaan se, että kun potilas lähtee vastaanotolta, on potilaalla hyvä ymmärrys hoitojensa sisällöstä sekä suunsa terveyden tilanteesta. Kallen vahvuutena on ihmisten kohtaaminen ja kokonaisvaltaisen hoitotuloksen saavuttaminen. Lempeä ja rauhallinen savolaisasenne auttaa myös niiden kohtaamisessa, joita hammaslääkärissä käynti jännittää.

Hyvällä suun terveydellä tuetaan yleisterveyttä monin eri tavoin. Työssään Kalle haluaakin tarjoilla potilailleen hyvää tunnetta puhtaasta ja terveestä suusta.

 

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
kuopio(at)hammashohde.fi
joensuu(at)hammashohde.fi
 
Kalle Hämäläinen
Päivi Hatakka | Hammaslääkäri
 

Päivi on toiminut hammaslääkärinä vuodesta 1983 – ensin 15 vuotta terveyskeskuksissa ja sen jälkeen yksityisvastaanotolla. Hänen pitkäaikaisimmat asiakassuhteensa ovatkin jo yli 30 vuoden takaa.
Päivi tarjoaa perushammashoitoa ja pitää asiakkaistaan huolta lempeästi, kiireettömästi ja asiakasta kuunnellen. Sen ansiosta monet pelkopotilaat ovatkin löytäneet tiensä hänen vastaanotolleen. Päivi hoitaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti Hohteen muun henkilökunnan kanssa.

Puhelin
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
joensuu(at)hammashohde.fi
 
Päivi Hatakka
Suvi Kilpeläinen | Hammaslääkäri
 

Suvi on valmistunut hammaslääkäriksi 2019 ja toimii Joensuussa Hohteen lisäksi terveyskeskushammaslääkärinä. Hohteella Suvi tekee monipuolisesti yleishammaslääkärin töitä: tarkastuksia, paikkauksia, hampaan poistoja, juurihoitoja, purentakiskoja ja protetiikkaa sekä hoitaa ien- ja limakalvosairauksia. Esteettistä hammashoitoa unohtamatta. Suvia kiinnostaa suuresti pienet kirurgiset toimenpiteet, kuten limakalvokoepalojen otot ja viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot.

Suvi on toiminut laboratoriohoitajana usean vuoden ennen hammaslääkäriksi valmistumistaan. Kokemus laboratoriohoitajan työstä auttaa kohtaamaan potilaita, joita hammaslääkärissä käynti saattaa pelottaa, sekä toimimaan hyvin ihmisläheisesti. Suun terveyden lisäksi on tärkeää huomioida potilas kokonaisuutena. Koko ajan kehittyvällä hammaslääketieteen alalla Suvi pysyy ajan hermolla kouluttautumalla aktiivisesti, jotta voi tarjota potilailleen parasta mahdollista hoitoa.

Puhelin
013 221 428
Sähköposti
joensuu@hammashohde.fi
 
Suvi Kilpeläinen
Tuula Kosonen | Hammaslääkäri
 

Tuula on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1994 Kuopion yliopistosta. Hän on toiminut Joensuussa yksityishammaslääkärinä yli 25 vuotta.

Yleishammaslääkärinä hän haluaa tarjota mahdollisimman hyvää ja ammattitaitoista hammashoitoa  ja sen vuoksi täydennyskouluttautuu säännöllisesti.Tuula pitää tärkeänä,että hoitoratkaisut tehdään yhdessä potilaan kanssa jokaisen yksilöllisyys huomioiden.  Tärkeää on myös se, että on mahdollista tehdä yhteistyötä Hohteen muiden asiantuntijoiden kanssa.

Työssään hän nauttii siitä, että voi auttaa potilasta pitämään terveydestään huolta, sillä suu ja hampaat ovat tärkeä osa ihmisen yleisterveyttä.

Puhelin
013 221 428
Sähköposti
joensuu(at)hammashohde.fi
 
Tuula Kosonen

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
annina.sipola(at)hammashohde.fi
 
Annina Sipola

Suuhygienistit

Heidi-Maria Haaranen | Suuhygienisti
 
Hei olen Heidi-Maria Haaranen.
Olen valmistunut suuhygienistiksi 2007. Olen toiminut suuhygienistinä 14 vuotta yksityisellä ja kunnallisella puolella. Palvelen asiakkaita suomen ja englannin kielellä.
Olen erikoistunut pelkopotilaisiin. Minulle jokainen asikas on tärkeä yksilö ja keskityn löytämään henkilökohtaisen hammashoidon. Suunhoidon yhteydessä käyn läpi asikkaan omahoidon ja pyrin antamaan hyviä vinkkejä päivittäiseen suunhoitoon ja -terveyteen.
Nautin siitä, kun saan tehdä asiakkaille vaaleamman hymyn esim. soodaputsilla tai valkaisemalla. Neuvon sinua miten saat pidettyä vaalean hymyn pidempään hoidon jälkeen.
Toivotan tervetulleeksi uudet ja vanhat asiakkaat.  Olen aloittanut Joensuun Hohteella 4.3.2023. Anna minun auttaa sinua hoitamaan suutasi paremmin!

  
 

Puhelin
013 221 428
Sähköposti
joensuu(at)hammashohde.fi
 
Heidi-Maria Haaranen
Tuula Riikonen | Suuhygienisti
 
Puhelin
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
tuula.riikonen(at)hammashohde.fi
 
Tuula Riikonen
Veera Varis | Suuhygienisti
 
Puhelin
013 221 428
Sähköposti
joensuu(at)hammashohde.fi
 
Veera Varis

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus