Hohde ostaa Pihlajalinnan suun terveyden toiminnot. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Juha Peltola
Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia

Juha on erikoistunut suu- ja leukakirurgiaan. Hän on toiminut spesialistina Turun opinahjossaan sekä TYKSissä, mutta pian jo 20 vuoden ajan yksityisenä suu- ja leukakirurgina pääasiassa Helsingissä.

Juhan pääosaamisalue on implanttikirurgia ja siihen liittyvä leukaluiden ja pehmytkudosten korjaava kirurgia. Luonnollisesti myös kaikki muut suu- ja leukakirurgisen alaan liittyvät ongelmat kuuluvat työkenttään.

Implanttihoitoon ja -kirurgiaan liittyvät opit hän on saanut maailmalta – niin Euroopasta, kuin pohjois-Amerikastakin. Tärkeä osa ammattitaidon kehittymistä on myös alan tieteellisen tutkimuksen seuraamisella.

Hoidon huolellinen suunnittelu implanttiprotetiikan osaajien kanssa ja kirurgisen tiimin saumaton yhteistyö ovat Juhan mielestä ratkaisevan tärkeää potilaiden asianmukaisen hoidon kannalta. Juhan tiimiin kuuluvat lisäksi hänen oikeat kätensä: suuhygienisti Marjo Hietala sekä hammashoitaja Pia Anttila.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
Juha Peltola

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus