Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Juha Peltola

Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia

Juha Peltola

Juha on erikoistunut suu- ja leukakirurgiaan sekä HUS:ssa että TYKS:ssä. Juha on toiminut spesialistina Turun opinahjossaan mutta nyt jo 25 vuoden ajan yksityisenä suu- ja leukakirurgina pääasiassa Helsingissä.

Juhan pääosaamisalue on implanttikirurgia ja siihen liittyvä leukaluiden ja pehmytkudosten korjaava kirurgia, erityisesti tärkeällä kosmeettisella alueella, hymy on tärkeä!

Implanttihoitoitoihin mahdollisesti liittyvät ongelmat hoidamme yhteistyönä protetiikan ja iensairauksien spesialistien kanssa. Luonnollisesti myös kaikki muut suu- ja leukakirurgisen alaan liittyvät ongelmat kuuluvat työkenttään.

Implanttihoitoon ja -kirurgiaan liittyvät opit hän on saanut maailmalta – niin Euroopasta, kuin Yhdysvalloistakin. Tärkeä osa ammattitaidon kehittymistä on myös alan tieteellisen tutkimuksen seuraamisella. Juha on toiminut implanttihoidon kouluttajana yhdessä protetiikan spesialistien kanssa ja tullut valituksi Suomen  Hammaslääkäriseura Apollonian ”Vuoden kouluttajaksi” vuonna 2005 ja tullut kutsutuksi  Apollonian Implanttologian jaoston kunniajäseneneksi vuonna 2020.

Jo 14 v. sitten hän aloitti Suomessa 3-D-kuvantamiseen ja CAD-CAM-tekniikkaan perustuvat laajat implanttihoidot. Kuitenkin oleellisempaa on hyvä proteettinen näkemys kuin digitaalisten tekniikoiden korostaminen.

Hoidon huolellinen suunnittelu implanttiprotetiikan osaajien kanssa ja kirurgisen tiimin saumaton yhteistyö ovat Juhan mielestä ratkaisevan tärkeää potilaiden asianmukaisen hoidon kannalta. Käytössä on tilanteen mukaan lukuisia eri implanttityyppejä – Astra, Nobel BioCaren eri implantit, Straumann- sekä Conelog-tyyppiset implantit.

Päivittäin Juhan tiimi kohtaa hoitotapahtumaa pelkääväisiä potilaita. Heidän huolensa ja pelkonsa otetaan vakavasti. Juhan empaattinen ja rauhallinen olemus ja syvä ammattitaito yleensä rauhoittaa potilaat, potilaan kohtaamiseen ja keskusteluun käytetään riittävästi aikaa. Tarvittaessa voidaan antaa rauhoittava esilääkitys tai kutsutaan paikalle anestesialääkäri antamaan syvä sedaatio.

Juhan tiimin työssä olennaisen tärkeää on ihmisen kohtaaminen.

Kirurgiseen tiimiin kuuluvat hänen lisäksi hammashoitajat Pia Anttila ja Jaana Juuti-Pöyhönen.

Toimipaikat

Hohde Helsinki Gaselli

Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki

09 6811 3800

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-15. Katso kesän poikkeusaukioloajat »

Sisäänkäynti vastaanotolle Aleksanterinkadun puolelta Zaran ja Elisa Shopin välistä.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus