Hohde ostaa Pihlajalinnan suun terveyden toiminnot. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Johanna Knuutila
Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia

Johanna valmistui hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2001. Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriksi hän puolestaan valmistui Turusta 2013.

Johanna on uransa aikana työskennellyt hammaslääkärinä muun muassa Taysin suupolilla ja Ylöjärven kaupungilla. Kulmahampaan oma vastaanotto Ylöjärvellä perustettiin vuonna 2007 ensin yhden hoitohuoneen yksikkönä, mutta ajan saatossa Kulmahammas kasvoi viiden hoitohuoneen vastaanotoksi. 2016 Kulmahampaan yhteyteen avattiin myös oma hammaslaboratorio.

Johanna on kouluttautunut aktivisesti valmistumisen myötä ja myöskin kouluttanut muita hammaslääkäreitä. Hän nauttii erikoishammaslääkärin työstään suuresti. Esteettinen hoito on hyvin palkitsevaa, samoin laaja-alaiset purennan kuntoutukset. Laaja-alaisissa kuntoutuksissa on myös hienoa päästä työskentelemään muiden erikoishammaslääkärien kanssa, kuten oikojan tai kirurgin. Moniammatillisesta yhteistyöstä Johanna pitää kovasti. Johannan suurimpia vahvuuksia työssään on luovuus ja uskallus kokeilla eri asioita, sekä lämminhenkinen asiakaspalvelu.

Puhelin
03 348 4820
Sähköposti
ylojarvi(at)hammashohde.fi
Johanna Knuutila

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus