Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Ylöjärvi

Yhteystiedot

Soppeentie 2B
33470 Ylöjärvi

03 348 4820

ylojarvi(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-20
pe 8-15

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Aimo Miettinen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Aimo valmistui hammaslääkäriksi 1997 Kuopion yliopistosta. Erikoishammaslääkäriksi suu- ja laukakirurgian alalta hän valmistui Oulun yliopistosta 2008. Ennen erikoistumistaan Aimo on työskennellyt hammaslääkärinä terveyskeskuksissa ja erikoistumisensa jälkeen puolestaan Tampereen yliopistollisessa sairaalassa pitäen sivussa myös yksityishammaslääkärin vastaanottoa. Hohde Ylöjärvellä Aimo keskittyy suukirurgisten toimenpiteidentekoon, etenkin implantologiaan.

Erityisosaamisena hänellä on vaativin yliopistosairaalan tasoinen suu- ja leukakirurgia. Lisäksi osaamiseen kuuluu esteettiset toimenpiteet eli täyteaine- ja botuliinihoidot. Hammaslääkärin työssä kouluttautuminen on välttämätöntä, ja Aimo käykin vuosittain useissa koulutustilaisuuksissa sekä kouluttaa itse myös muita.

 

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Johanna Knuutila | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Johanna valmistui hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2001. Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriksi hän puolestaan valmistui Turusta 2013.

Johanna on uransa aikana työskennellyt hammaslääkärinä muun muassa Taysin suupolilla ja Ylöjärven kaupungilla. Kulmahampaan oma vastaanotto Ylöjärvellä perustettiin vuonna 2007 ensin yhden hoitohuoneen yksikkönä, mutta ajan saatossa Kulmahammas kasvoi viiden hoitohuoneen vastaanotoksi. 2016 Kulmahampaan yhteyteen avattiin myös oma hammaslaboratorio.

Johanna on kouluttautunut aktivisesti valmistumisen myötä ja myöskin kouluttanut muita hammaslääkäreitä. Hän nauttii erikoishammaslääkärin työstään suuresti. Esteettinen hoito on hyvin palkitsevaa, samoin laaja-alaiset purennan kuntoutukset. Laaja-alaisissa kuntoutuksissa on myös hienoa päästä työskentelemään muiden erikoishammaslääkärien kanssa, kuten oikojan tai kirurgin. Moniammatillisesta yhteistyöstä Johanna pitää kovasti. Johannan suurimpia vahvuuksia työssään on luovuus ja uskallus kokeilla eri asioita, sekä lämminhenkinen asiakaspalvelu.

 

Oikomishoito

Jukka Kurimo | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Jukka valmistui hammaslääkäriksi 1990 ja oikomishoidon erikoishammaslääkäriksi vuonna 2003. Jukalla on pitkä ja monipuolinen kokemus hammaslääkärin työstä. Uransa hän on aloittanut terveyskeskuksessa, mutta työskennellyt jo yli 20 vuotta TAYS Suu- ja leukasairauksien poliklinikalla sekä yksityissektorilla. Ylöjärvellä hän aloitti vastaanoton pitämisen 2014. TAYSsissa Jukka ohjaa oman potilastyönsä ohella oikomishoitoon erikoistuvien hammaslääkärien kliinistä työtä. Hohde Ylöjärvellä hän tekee oikomishoitoja kiintein oikomiskojein, irtokojein sekä Invisalign- ja ClearCorrect oikomiskalvoilla. Lisäksi hän tekee SomnoMed uniapneakiskoja ja purentakiskoja.

Jukka kouluttautuu kansainvälisissä kongresseissa ja luennoi itse kotimaassa. Uuden oppiminen ja ymmärtäminen on hammaslääkärin työssä ja kouluttautumisessa työn parhaita puolia.

 

 

Hammaslääkärit

Harri Havukainen | Hammaslääkäri
 

Harri valmistui Oulun yliopistosta hammaslääkäriksi vuonna 2004. Hän on työskennellyt julkisen puolen työtehtävissä terveyskeskushammaslääkärinä jo lähes 15 vuoden ajan sekä yksityisellä puolella 10 vuotta. Yksityisellä ja julkisella puolella työskentely onkin tarjonnut Harrille mahdollisuuden tutustua kattavasti koko väestön suun terveyteen ja eri sektorien toimintaan. Koulutuksiin Harri osallistuu mielellään mahdollisuuden tullessa eteen; niin laajoihin koulutustapahtumiin kuin lyhyisiin iltaluentoihinkin.

Hohde Ylöjärvellä Harri tekee kaikkia yleishammaslääkärin toimenpiteitä. Kollegoita hän konsultoi mielellään potilaiden hoidosta ja ohjaa potilaan tarvittaessa eteenpäin parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Hammaslääkärin työssä Harri nauttii siitä, että hän saa tehdä työnsä hyvin, yksilöllisesti ja kiireettömästi. Vastaanotollaan Harrin tapana on pitää huoli siitä, että potilas tietää aina mitä tapahtuu ja miten hoidossa edetään seuraavaksi. Tämä onkin ollut erityisesti pelkopotilaiden mieleen, joilta Harri on uransa aikana saanut paljon kiitoksia.

 

 
Laura Karkiainen | Hammaslääkäri
 

Laura on valmistunut hammaslääkäriksi Oulun hammaslääketieteellisestätiedekunnasta vuonna 2006. Laura on ammatiltaan myös sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja sekä suun hoidon lähihoitaja, joten kokemusta terveydenhoitoalalta on kertynyt monipuolisesti.

Kulmahampaassa, nykyisessä Hohde Ylöjärvessä, hän on toiminut hammaslääkärinä jo yli 10 vuotta. Hohde Ylöjärvellä hän tekee perushammaslääkärin töitä kuten paikkausta, hammaskiven poistoa, juurihoitoja ja hampaiden poistoa.

Laura on empaattinen ja helläkätinen. Hän hoitaa pelkopotilaita mielellään ja haluaa auttaa pelkopotilaita pääsemään yli heidän hoitopelostaan. Omana erikoisuutenaan Laura hoitaa kiinnityskudossairauspotilaita ja ottaa parodontologisia mikrobinäytteitä.

 

 

 
Inkeri Laaksonen | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2010 valmistuneella Inkerillä on laaja kokemus hammaslääkärin työstä ja hän täydentää ammattitaitoaan kouluttautumalla säännöllisesti. Työnkuvaan kuuluvat mm. hampaiden tarkastus, paikkaus- ja juurihoito, iensairauksien hoito sekä hampaan poistot.

Inkeri hoitaa mielellään kaikenikäisiä potilaita ja saa paljon kiitosta kivuttomasti toteutetuista hoidoista sekä potilaan huomioimisesta hoitotilanteessa. Työn tärkeimpänä tavoitteena on saada potilaan hampaat ja suu terveeksi mahdollisimman miellyttävällä tavalla.

 

 
Heidi Marttila | Hammaslääkäri
 

Heidi on valmistunut hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 2010. Hän on toiminut uransa aikana hammaslääkärinä niin julkisella kuin yksityisellä puolellakin. Työssään Heidi on rauhallinen, ja kertoo potilaalle aina mitä pitää tehdä. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi Heidi konsultoi tarvittaessa kollegoitaan ja ohjaa potilaan esimerkiksi erikoishammaslääkärille.

 

 

Suuhygienistit

Taru Pursiainen | Suuhygienisti
 

Taru on toiminut suuhygienistinä vuodesta 2014 lähtien. Hän on työskennellyt yksityisvastaanotoilla sekä Kanta-Hämeen ja Lapin terveyskeskuksissa. Taru on työssään rauhallinen ja nauttii potilastyön onnistumisista sekä yksilöllisten hoitopolkujen suunnittelusta ja toteutuksesta potilaan kanssa. Työnkuvaan kuuluvat kaikki suuhygienistin työt. Lisäksi Tarulla on erityisosaamista esteettisistä hoidoista sekä pelkopotilaiden hoidosta. Hän kehittää aktiivisesti ammattitaitoaan lisäkoulutuksilla.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus