Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Heidi Arponen

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri

Heidi Arponen

Heidi on toiminut hampaiden oikomishoidon erikoishammaslääkärinä yli 12 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Yksityisvastaanoton lisäksi hän työskentelee terveyskeskuksessa ja opettaa tulevia hammaslääkäreitä ja oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä Helsingin yliopistossa.

Heidillä on laaja kokemus sekä lasten että aikuisten oikomishoidon toteutuksesta perinteisillä raudoilla, irrotettavilla oikomiskojeilla ja kalvoilla (Invisalign ja Clear-aligner).

Heidi jobbar gärna med både vuxna och barn för att tillsammans uppnå ett funktionellt bett och ett vackert leende. Ortodontisk behandling planeras alltid individuellt för att passa var och en.

Orthodontic treatment is provided also in English for patients of all ages. The treatment is planned individually and carried out with either traditional braces or aligners, as best fits for each case.

 

Varaa aika

Erikoisosaaminen ja palvelut

  • Kalvo-oikominen
  • Lasten oikomishoito
  • Oikomishoito

Kielitaito

  • Suomi
  • Ruotsi
  • Englanti

Toimipaikat

Hohde Helsinki Munkkivuori

Raumantie 1 A, 00350 Helsinki

010 571 1902

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-14.30, la 9-14

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus