Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Helsinki Munkkivuori

Yhteystiedot

Raumantie 1 A
00350 Helsinki

010 571 1902

munkkivuori@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-20
pe 8-14.30
la 9-14

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Emilia Marttila | Suu- ja leukakirurgi
 

Olen suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri ja -erikoislääkäri sekä dosentti.

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja lääkäriksi 2015. Olen väitellyt tohtoriksi 2011, väitöskirjani aihe oli suusyöpä ja suun hiivainfektiot.

Valmistuin suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäriksi 10/2021 ja erikoislääkäriksi 04/2023. Tällä hetkellä toimin HUS:ssa suu- ja leukakirurgian erikoislääkärinä, olen työskennellyt klinikassa vuodesta 2018 alkaen.

Hammaslääkäriksi valmistumisen jälkeen ennen erikoistumistani työskentelin useamman vuoden ajan Helsingin kaupungilla hammaslääkärinä. Minulla on näin pitkä kokemus myös perushammashoidosta ja hammaspäivystyksestä.

Olen tehnyt tutkimusta mm suusyövästä, suun limakalvomuutoksista, suun mikrobiologiasta sekä traumoista.

Erityisosaamistani ovat leukakirurgiset toimenpiteet; mm keinojuuri- eli implanttikirurgia, hampaiden ja leukakystien leikkaukselliset poistot, resektiot. Lisäksi hoidan suun limakalvosairauksia.

 

 

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Tommy Sjöholm | Protetiikan erikoishammaslääkäri
 

Olen kotoisin Kaarinasta ja toim inut hammaslääkärinä 30 vuotta. Harrastan mm. pyöräilyä ja valokuvausta. Erikoistuin purennan kuntoutukseen Helsingissä 2000 luvun alussa. Olen kirjoittanut unitutkimukseen liittyvän väitöskirjani Turun yliopistossa. Lisäksi olen toiminut sairaalaproteetikkona Hämeenlinnassa 10 vuotta. Parhaan palkinnon saan kun pitkään hoidossani ollut asiakas tulee tyytyväisenä kontrollikäynnille. Teen lähes kaikkea perushammashoitoon liittyvää; paikkauksia, keraamisia täytteitä, protetiikkaa (irtoproteeseja, kruunuja ja siltoja). Erityisenä vahvuusalueena on hammasimplantit. Lisäksi teen suunnitelmia, joissa sekä ylä- että alaleuan hammask aarten toiminta huomioidaan kokonaisuutena. Kasvokipujen ja purentahäiriöiden hoito kuuluu myös erikoisalaani. Arvostan keskeisesti asiakkaan omaa toivomusta hoidon suunnittelussa. Ei palveluseteleitä.

 

 

Iensairaudet

Johanna Antinheimo | Parodontologian erikoishammaslääkäri
 

Olen parodontologian (hampaan kiinnityskudossairauksien)erikoishammaslääkäri. Hoidan mielelläni parodontiittia ja peri-implantiittia (implanttia ympäröivien tukikudosten tulehduksia) sairastavia potilaita. Teen parodontaalikirurgiaa (ienleikkauksia). Hoidan myös kokonaishammashoitopotilaita. Ei palveluseteleitä.

 

 
Hellevi Ruokonen | Parodontologian erikoishammaslääkäri
 

Olen hampaiden kiinnityskudossairauksien hoitoon erikoistunut hammaslääkäri ja dosentti (suulääketiede, parodontologia). Minulla on pitkä kokemus suun limakalvosairauksien, yleissairauksien suuilmentymien sekä peri-implantiitin diagnostiikasta ja hoidosta. Teen myös parodontaalikirurgiaa. Ei palveluseteleitä.

 

 

 

Paikkaus- ja juurenhoito

Jaana Helenius-Hietala | Erikoishammaslääkäri, paikkaus- ja juurenhoito
 

Olen kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri, painotusalueena vaativat paikkaus- ja juurihoidot. Erikoisalani lisäksi hoidan mielelläni yleissairaiden ja ikäihmisten hammashoitoa ja kiinnostuksen kohteitani ovat elin siirtopotilaiden suun terveys, kuivan suun haasteet sekä hammaseroosio. Ei palveluseteleitä.

 

 

Oikomishoito

Heidi Arponen | Oikomishoidon erikoishammaslääkäri
 

Heidi on toiminut hampaiden oikomishoidon erikoishammaslääkärinä yli 12 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Yksityisvastaanoton lisäksi hän työskentelee terveyskeskuksessa ja opettaa tulevia hammaslääkäreitä ja oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä Helsingin yliopistossa.

Heidillä on laaja kokemus sekä lasten että aikuisten oikomishoidon toteutuksesta perinteisillä raudoilla, irrotettavilla oikomiskojeilla ja kalvoilla (Invisalign ja Clear-aligner).

Heidi jobbar gärna med både vuxna och barn för att tillsammans uppnå ett funktionellt bett och ett vackert leende. Ortodontisk behandling planeras alltid individuellt för att passa var och en.

Orthodontic treatment is provided also in English for patients of all ages. The treatment is planned individually and carried out with either traditional braces or aligners, as best fits for each case.

 

 

Hammaslääkärit

Sanna Järvinen | Hammaslääkäri
 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat. Olen luonteeltani rauhallinen ja hoidan työni huolellisesti. Toimenkuvaani kuuluu yleishammaslääkärin työt kuten esimerkiksi tarkastukset, paikkaukset, kiinnityskudossairauksien hoito ja hampaiden poistot. Potilaan toiveet ja mahdolliset pelot hoitoon liittyen tulevat kuulluksi ja huomioiduksi vastaanotollani.

 
Terho Lintula | Hammaslääkäri
 

Hei, olen rovaniemeläissyntyinen hammaslääkäri. Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä potilaita. Pelkopotilaiden kanssa koen tulevani toimeen hyvin. Teen tarvittaessa myös nukutushammashoitoa tai hoitoja sedaatiossa. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat juurihoidot, joihin olen tällä hetkellä erikoistumassa Helsingin yliopistossa. Valmistun juurihoidon erikoishammaslääkäriksi 2024 vuoden aikana. Kliinisen työn ohella toimin Levin, Oulun, Munkkivuoren ja Ala-Malmin vastuuhammaslääkärinä.

 

 
Saara Ojala | Hammaslääkäri
 

Olen empaattinen mutta varmaotteinen hammaslääkäri ja teen laajasti perushammashoidon toimenpiteitä kuten paikkaus- ja juurihoitoa, hampaiden poistoja, kiinnityskudossairauksien hoitoa, purentakiskoja sekä erilaisia proteettisia ratkaisuja. Hoidan myös lapsi- ja pelkopotilaita. Vastaanotollani huomioidaan aina hammaslääketieteellinen hoidontarve, potilaan omat toiveet sekä mahdollinen hammashoitoon liittyvä pelko tai ahdistus. Tervetuloa.

 

 
Liisa Ristikankare-Sanmark | Hammaslääkäri
 
Olen yleishammaslääkäri, jolla pitkä työkokemus ja aktiivinen täydennyskoulutus mahdollistavat nykyoppien mukaisen laadukkaan hammashoidon.  Olen toiminut pitkään hammaslääkärinä Munkkivuoressa ja minulla on laaja kokemus eri-ikäisistä potilaista. 
Ei palveluseteleitä.
 
Minttu Virkki | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut 2018 Kuopiosta, jonka jälkeen olen tehnyt monipuolisesti erilaisia hammaslääkärin töitä. Tavoitteeni hammaslääkärinä on aina hyvinvoinnin edistäminen, missä suu on suuressa roolissa. Pidän monipuolisuudesta, joten olipa kyse kipeän hampaan hoidosta, pienestä esteettisestä viilauksesta tai isommasta remontista, tervetuloa! Hoitoa mietitään asiakkaan omien toiveiden ja haasteiden mukaan, joten pienemmätkin huolet saa tuoda esille. Tarvittaessa minun on helppo konsultoida erikoishammaslääkäreitä.

Pyrin kuuntelemaan ja antamaan yksilöllistä ja hellää hoitoa, mistä hyvä palaute on potilaat, jotka ovat ennen vältelleet hammashoitoa, mutta palaavat yhä uudelleen vastaanotolleni.

Erityisosaamisekseni mainitsen juurihoidot laajan kokemuksen vuoksi. Lisäksi esteettiset paikka­-aineratkaisut ja purennallisten vaivojen hoito ovat minulle tuttuja. Teen myös mielelläni irtoproteeseja ja tavallista perushoitoa, kuten mm. tarkastuksia, poistoja, paikkauksia, kruunuja ja purentakiskoja.

 

 
Ulla-Maija Wesander | Hammaslääkäri
 

Olen yleishammaslääkäri, jolla on pitkä kokemus kaikenikäisten asiakkaiden hoitamisesta. Tavoitteeni on kokonaisvaltainen ja kivuton hoito sekä toimiva ja esteettinen hoitotulos. Yhteistyössä potilaan kanssa pyrin luomaan edellytykset suun terveyden ylläpitoon.

 
Karri Åberg | Hammaslääkäri
 

Olen kokenut ihmisläheinen potilaan kokonaisuutena huomioiva helläkätinen ja informatiivinen hammaslääkäri.Teen toimenpiteitä laaja-alaisesti ja erikoisosaamistani ovat kestävät purentaa kuntouttavat keraamiset täytteet ja kruunut. Minulla on vankka kokemus myös esteettisestä hammashoidosta.
Teen tutkitusti tehokkaita TAP-uniapnea ja -kuorsauskiskoja. Hoidan paljon pelkopotilaita, joille pyrin luomaan mahdollisimman miellyttävän hoitokokemuksen.
Olen myös koulutettu hieroja ja hieronnan erikoisammattitutkinnossa olen perehtynyt pään- ja niskanalueen kiputiloihin sekä puremalihasten problematiikkaan.

 

 

 
Karoliina Åström | Hammaslääkäri
 

Teen suun ja hampaiston kokonaishoitoja tarkastuksista proteettisiin ratkaisuihin. Hoidan kaikenikäisiä poti laita lapsista vanhuksiin. Pyrin luomaan hoitotilanteesta rauhallisen ja mahdollisimman kivuttoman vuorovaikutuksessa potilaan kanssa.

 

 

 

Suuhygienistit

Krista Avarmaa | Suuhygienisti
 

Olen ystävällinen ja huolellinen suunhoidon ammattilainen. Hoidan mielelläni kaiken ikäisiä potilaita ja tarvittaessa kivunlievitys puudutuksella on mahdollista. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! Helsingin kaupungin palveluseteliasiakkaiden varaukset ainoastaan puhelimitse 010 571 1902.

 

 
Disa Peltoniemi | Suuhygienisti
 

Olen valmistunut 2024 suuhygienistiksi. Aikaisemmalta ammatiltani olen hammashoitaja ja olen toiminut yksityisellä vuodesta 2017. Olen Hohteella Munkkivuoren vastaava suuhygienisti. Vastaavan työn lisäksi osallistun potilastyöhön ja toimin suuhygienistinä . Osallistun vuosittain tai tarvittaessa aina alan koulutuksiin. Suuhygienistinä olen ystävällinen ja rauhallinen. Minulle on tärkeätä huomioida asiakkaan toiveita ja hoitaa jokainen asiakkaani yksilöllisesti. Hoidan helläkätisesti ja tarjoan mielelläni kivunlievitystä puudutuksella. Hoidan suomen ja englannin kielellä. Esteettinen hoito on lähellä sydäntäni.

 

 

.

Disa Peltoniemi

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus