Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Helsinki Munkkivuori

Yhteystiedot

Raumantie 1 A
00350 Helsinki

010 571 1902

munkkivuori@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-20
pe 8-14.30
la 9-14

Protetiikka ja purentafysiologia

 
Tommy Sjöholm | Protetiikan erikoishammaslääkäri
 

Olen kotoisin Kaarinasta ja toim inut hammaslääkärinä 30 vuotta. Harrastan mm. pyöräilyä ja valokuvausta. Erikoistuin purennan kuntoutukseen Helsingissä 2000 luvun alussa. Olen kirjoittanut unitutkimukseen liittyvän väitöskirjani Turun yliopistossa. Lisäksi olen toiminut sairaalaproteetikkona Hämeenlinnassa 10 vuotta. Parhaan palkinnon saan kun pitkään hoidossani ollut asiakas tulee tyytyväisenä kontrollikäynnille. Teen lähes kaikkea perushammashoitoon liittyvää; paikkauksia, keraamisia täytteitä, protetiikkaa (irtoproteeseja, kruunuja ja siltoja). Erityisenä vahvuusalueena on hammasimplantit. Lisäksi teen suunnitelmia, joissa sekä ylä- että alaleuan hammask aarten toiminta huomioidaan kokonaisuutena. Kasvokipujen ja purentahäiriöiden hoito kuuluu myös erikoisalaani. Arvostan keskeisesti asiakkaan omaa toivomusta hoidon suunnittelussa. Ei palveluseteleitä.

 

Varaa aika

 

Iensairaudet

 
Johanna Antinheimo | Parodontologian erikoishammaslääkäri
 

Olen parodontologian (hampaan kiinnityskudossairauksien)erikoishammaslääkäri. Hoidan mielelläni parodontiittia ja peri-implantiittia (implanttia ympäröivien tukikudosten tulehduksia) sairastavia potilaita. Teen parodontaalikirurgiaa (ienleikkauksia). Hoidan myös kokonaishammashoitopotilaita. Ei palveluseteleitä.

 

Varaa aika

 
 
Hellevi Ruokonen | Parodontologian erikoishammaslääkäri
 

Olen hampaiden kiinnityskudossairauksien hoitoon erikoistunut hammaslääkäri ja dosentti (suulääketiede, parodontologia). Minulla on pitkä kokemus suun limakalvosairauksien, yleissairauksien suuilmentymien sekä peri-implantiitin diagnostiikasta ja hoidosta. Teen myös parodontaalikirurgiaa. Ei palveluseteleitä.

 

 

Varaa aika

 

Paikkaus- ja juurenhoito

 
Jaana Helenius-Hietala | Erikoishammaslääkäri, paikkaus- ja juurenhoito
 

Olen kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri, painotusalueena vaativat paikkaus- ja juurihoidot. Erikoisalani lisäksi hoidan mielelläni yleissairaiden ja ikäihmisten hammashoitoa ja kiinnostuksen kohteitani ovat elin siirtopotilaiden suun terveys, kuivan suun haasteet sekä hammaseroosio. Ei palveluseteleitä.

 

Varaa aika

 

Oikomishoito

Heidi Arponen | Oikomishoidon erikoishammaslääkäri
 

Heidi on toiminut hampaiden oikomishoidon erikoishammaslääkärinä yli 12 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Yksityisvastaanoton lisäksi hän työskentelee terveyskeskuksessa ja opettaa tulevia hammaslääkäreitä ja oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä Helsingin yliopistossa.

Heidillä on laaja kokemus sekä lasten että aikuisten oikomishoidon toteutuksesta perinteisillä raudoilla, irrotettavilla oikomiskojeilla ja kalvoilla (Invisalign ja Clear-aligner).

Heidi jobbar gärna med både vuxna och barn för att tillsammans uppnå ett funktionellt bett och ett vackert leende. Ortodontisk behandling planeras alltid individuellt för att passa var och en.

Orthodontic treatment is provided also in English for patients of all ages. The treatment is planned individually and carried out with either traditional braces or aligners, as best fits for each case.

 

Varaa aika

 
Heidi Arponen

Hammaslääkärit

Karri Åberg | Hammaslääkäri
 

Olen kokenut ihmisläheinen potilaan kokonaisuutena huomioiva helläkätinen ja informatiivinen hammaslääkäri.Teen toimenpiteitä laaja-alaisesti ja erikoisosaamistani ovat kestävät purentaa kuntouttavat keraamiset täytteet ja kruunut. Minulla on vankka kokemus myös esteettisestä hammashoidosta.
Teen tutkitusti tehokkaita TAP-uniapnea ja -kuorsauskiskoja. Hoidan paljon pelkopotilaita, joille pyrin luomaan mahdollisimman miellyttävän hoitokokemuksen.
Olen myös koulutettu hieroja ja hieronnan erikoisammattitutkinnossa olen perehtynyt pään- ja niskanalueen kiputiloihin sekä puremalihasten problematiikkaan.

 

 

Varaa aika

 
Karri Åberg
 
Karoliina Åström | Hammaslääkäri
 

Teen suun ja hampaiston kokonaishoitoja tarkastuksista proteettisiin ratkaisuihin. Hoidan kaikenikäisiä poti laita lapsista vanhuksiin. Pyrin luomaan hoitotilanteesta rauhallisen ja mahdollisimman kivuttoman vuorovaikutuksessa potilaan kanssa.

 

 

Varaa aika

 
Terho Lintula | Hammaslääkäri
 

Hei, olen rovaniemeläissyntyinen hammaslääkäri. Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä potilaita. Pelkopotilaiden kanssa koen tulevani toimeen hyvin. Teen tarvittaessa myös nukutushammashoitoa. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat juurihoidot, joihin olen tällä hetkellä erikoistumassa Helsingin yliopistossa. Kliinisen työn ohella toimin Pohjois-Suomen ja Uudenmaan vastuuhammaslääkärinä. Hoidan Helsingin ja Oulun kaupungin palveluseteliasiakkaita.

 

Varaa aika

 
Terho Lintula
Saara Ojala | Hammaslääkäri
 

Olen empaattinen mutta varmaotteinen hammaslääkäri ja teen laajasti perushammashoidon toimenpiteitä kuten paikkaus- ja juurihoitoa, hampaiden poistoja, kiinnityskudossairauksien hoitoa, purentakiskoja sekä erilaisia proteettisia ratkaisuja. Hoidan myös lapsi- ja pelkopotilaita. Vastaanotollani huomioidaan aina hammaslääketieteellinen hoidontarve, potilaan omat toiveet sekä mahdollinen hammashoitoon liittyvä pelko tai ahdistus. Tervetuloa.

 

Varaa aika

 
Saara Ojala
 
Liisa Ristikankare-Sanmark | Hammaslääkäri
 
Olen yleishammaslääkäri, jolla pitkä työkokemus ja aktiivinen täydennyskoulutus mahdollistavat nykyoppien mukaisen laadukkaan hammashoidon.  Olen toiminut pitkään hammaslääkärinä Munkkivuoressa ja minulla on laaja kokemus eri-ikäisistä potilaista. 
Ei palveluseteleitä.

Varaa aika

 
Minttu Virkki | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut 2018 Kuopiosta, jonka jälkeen olen tehnyt monipuolisesti erilaisia hammaslääkärin töitä. Tavoitteeni hammaslääkärinä on aina hyvinvoinnin edistäminen, missä suu on suuressa roolissa. Pidän monipuolisuudesta, joten olipa kyse kipeän hampaan hoidosta, pienestä esteettisestä viilauksesta tai isommasta remontista, tervetuloa! Hoitoa mietitään asiakkaan omien toiveiden ja haasteiden mukaan, joten pienemmätkin huolet saa tuoda esille. Tarvittaessa minun on helppo konsultoida erikoishammaslääkäreitä.

Pyrin kuuntelemaan ja antamaan yksilöllistä ja hellää hoitoa, mistä hyvä palaute on potilaat, jotka ovat ennen vältelleet hammashoitoa, mutta palaavat yhä uudelleen vastaanotolleni.

Erityisosaamisekseni mainitsen juurihoidot laajan kokemuksen vuoksi. Lisäksi esteettiset paikka­-aineratkaisut ja purennallisten vaivojen hoito ovat minulle tuttuja. Teen myös mielelläni irtoproteeseja ja tavallista perushoitoa, kuten mm. tarkastuksia, poistoja, paikkauksia, kruunuja ja purentakiskoja.

 

Varaa aika

 
Minttu Virkki
 
Ulla-Maija Wesander | Hammaslääkäri
 

Olen yleishammaslääkäri, jolla on pitkä kokemus kaikenikäisten asiakkaiden hoitamisesta. Tavoitteeni on kokonaisvaltainen ja kivuton hoito sekä toimiva ja esteettinen hoitotulos. Yhteistyössä potilaan kanssa pyrin luomaan edellytykset suun terveyden ylläpitoon.

 

 

Varaa aika

 

Suuhygienistit

Krista Avarmaa | Suuhygienisti
 

Olen ystävällinen ja huolellinen suunhoidon ammattilainen. Hoidan mielelläni kaiken ikäisiä potilaita ja tarvittaessa kivunlievitys puudutuksella on mahdollista. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! Helsingin kaupungin palveluseteliasiakkaiden varaukset ainoastaan puhelimitse 010 571 1902.

 

Varaa aika

 
Krista Avarmaa
Aino Haimila | Suuhygienisti
 

Työskentelen suuhygienistinä mahdollisimman hellävaraisesti ja asiakkaan huomioiden. Annan yksilöllistä suun kotihoidonohjausta hyvän suuhygienian saavuttamiseksi.

 

Varaa aika

 
Aino Haimila
Karoliina Kangas | Suuhygienisti
 

Olen huolellinen ja rauhallinen suuhygienisti. Vastaanotollani vallitsee rento tunnelma, kaikenikäiset asiakkaat ovat tervetulleita ja hoidan mielelläni myös pelkopotilaita. Tervetuloa!

 

Varaa aika

 
Karoliina Kangas
Jenni Kettunen | Suuhygienisti
 

Olen helläkätinen ja asiakkaan toiveet huomioon ottava suuhygienisti. Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä asiakkaita. Hoidan myös pelkopotilaita.

 

 

Varaa aika

 
Jenni Kettunen

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus