Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Harri Havukainen

Hammaslääkäri

Harri Havukainen

Harri valmistui Oulun yliopistosta hammaslääkäriksi vuonna 2004. Hän on työskennellyt julkisen puolen työtehtävissä terveyskeskushammaslääkärinä jo lähes 15 vuoden ajan sekä yksityisellä puolella 10 vuotta. Yksityisellä ja julkisella puolella työskentely onkin tarjonnut Harrille mahdollisuuden tutustua kattavasti koko väestön suun terveyteen ja eri sektorien toimintaan. Koulutuksiin Harri osallistuu mielellään mahdollisuuden tullessa eteen; niin laajoihin koulutustapahtumiin kuin lyhyisiin iltaluentoihinkin.

Hohde Ylöjärvellä Harri tekee kaikkia yleishammaslääkärin toimenpiteitä. Kollegoita hän konsultoi mielellään potilaiden hoidosta ja ohjaa potilaan tarvittaessa eteenpäin parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Hammaslääkärin työssä Harri nauttii siitä, että hän saa tehdä työnsä hyvin, yksilöllisesti ja kiireettömästi. Vastaanotollaan Harrin tapana on pitää huoli siitä, että potilas tietää aina mitä tapahtuu ja miten hoidossa edetään seuraavaksi. Tämä onkin ollut erityisesti pelkopotilaiden mieleen, joilta Harri on uransa aikana saanut paljon kiitoksia.

 

Varaa aika

Toimipaikat

Hohde Ylöjärvi

Soppeentie 2B, 33470 Ylöjärvi

03 348 4820

Avoinna ma-to 8-19, pe 8-15

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus